inzercia, predaj, predám, bazár

Profi Aku Spájkovačka Soldinger Bosch komp. (Nová)

Kategória: Ostatné drobné

Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Bosch. Akumulátor nie je súčasťou balenia.
Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Bosch komp. (Nová)
Podobné inzeráty
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Makita komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Makita. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger DeWalt komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi DeWalt. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Parkside komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Parkside X 20 V Team. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
REGULOVATELNA plynova spajkovacka 210~400°C+HORAK
REGULOVATELNA plynova spajkovacka 210~400°C+HORAK REGULOVATELNA plynova spajkovacka 210~400°C+HORAK PREDAM PLYNOVU SPAJKOVACKU PLNITELNA KLASICKYM PLYNOM DO ZAPALOVACOV . MA DVE FUNKCIE PRVA JE HORAK KONCOVKA JE BIELA KERAMICKA !TEPLOTA AZ DO 1300°C NA ZVARANIE PLASTOV CINU ATD INTENZITA PLAMENA JE JEDNODUCHO REGULOVATELNA ..A DRUHE VYUZITIE MA KONCOVKU A JE TO PLNOHODNOTNA CINOVA SPAJKOVACKA KTORA MA AJ REGULATOR SYTOSTI PLYNU a mozte regulovat teplotu hrotu 210~400°C.KAPACITA NADRZE NA PLYN JE 10ML VYSTACI NA 30-60MIN PODLA NASTAVENEJ SYTOSTI PLYNU.V BALENI SU AJ NAHRADNE TESNIACE GUMICKY ,SPAJKOVACKA JE NOVA V ORIGINALNOM OBALE MAM 5KUSOV .SPAJKOVACKA JE CELOKOVOVA (ZINOK-HLINIK) 10€ kus . mam aj druhy typ spajkovacky parametrovo rovnaky ako prvy ale ma plastovu nadobku na plyn , vždy viete kolko plynu v nej je cena za tuto spajkovacku je 12€ ponukam aj balenie cinu cena za balenie 6€ , ponukam aj spajkovaciu pastu v kovovej tube 4€ kus . predam elektricke spajkovačky o výkone 80w s plynulou reguláciou teploty vdaka lcd displeju a tlacidlam na regulaciu teploty cena za kus je 15€ , mam čiernu a červenu -.
Aku spájkovačka
Ponúkam aku mikro spájkovačku. Mám to predpripravené na batérie bosch ale nie je problém vytvoriť aj na iné typy značiek. Spájkovačka je regulovateľná od 200°C do 480°C. Má ochranu proti podpätiu alebo ochrane batérie (pri 18V na akumulátore sa odpojí). Odpojiť je tiež možné prepínačom na bočnej strane. Je to kópia spájkovačky Hakko T12. používa aj hroty ktoré majú integrované topené teleso. Hrot je nahriaty skoro okamžite.
PREDÁM BATÉRIU CAS ROTHENBERGER,METABO
PREDÁM NOVÉ BATÉRIE ROTHENBERGER .ÚPLNE NOVÁ MÁM VIAC KUSOV .KAPACITA 8AH .KOMPATIBILNÁ S METABO,GESIPA,MAFELL,EIBENSTOCK,EISENBLÄTTER,STARMIX,HAAGA,FISHEROVI,PREBENA,CEMBRE,TRUMPF,MONTI POWER,SCAN GRIP,BAIER,CEMO,SPEWE,ENGELBERT STRAUSS,EDDING,HELLERMAN TYTON,LAMELLO,HOLMATRO,JEPSON POWER,VIRAX,RICO,PROMOTECH.PÔVODNÁ CENA 315€ TERAZ 70€. KU BATÉRII DÁVAM ZÁRUKU 2 ROKY. PRI VÄČŠOM ODBERE VÝRAZNÁ ZĽAVA ! PONÚKAM AJ KOMPLET AKU NÁRADIE AKO NAPRÍKLAD UHLOVÁ BRUSKA (flexa),RAZOVY UTAHOVAK ,PRIKLEPOVA VRTAČKA ,LISOVACIE KLIEŠTE S ČELUSTAMI ,AKU ŠRUBOVAČKU ,AKU SVETLO,AKU KOTUČOVA PILA ATĎ .SKVELÝ DARČEK NA VIANOCE .Aku platforma CAS - Cordless Alliance System 18v