inzercia, predaj, predám, bazár

projektor, čitačka textu MEOPTA Epirex 19x19h

Kategória: Ostatné

Meopta Epirex
projektor, čitačka textu MEOPTA Epirex 19x19h
Podobné inzeráty
Premietacka Meopta Epirex 2A
Predam premietacku citacku textu Meopta Epirex 2A. Plne funkcna. Optika cista. Zbierkovy stav.
Projektor xgimi halo +
Zdravim ma tu na predaj parady projektor ludia kupuju male televizory za velke ceny. Ale tento Projektor vie mat obraz na celu stenu v spalni na pozeranie filmov atd. Projektor ma wifi takze sa viete pripojit na internet. Youtube a dasie stranky na pozeranie filmov bezplatne na webovom prehialdaci. Projektor premieta na stenu v poriaku netreba Ziande platno. Projektor vie sam zaoatrit na stenu. Premieta full hd. Volat na Projektor stal 1.129€ lebo som kuloval k nemu predlzenu zaruku.
verax a meopta a IKOPHOT šošovka okienko svetlo CSR
ČESKOSLOVENSKÉ pomôcky pre fotenie a vyvolávanie fotografií šošovka MEOPTA MIRAR 2x 62792 = ? € ponúknite šošovka MEOPTA MIRAR 0,5x 66934 = ? € ponúknite VERAX žlté filtre = 15 € okienko do premietačky MEOPTA / redukčné púzdro = 20 € starožitný fotometer / merač svetla Ruskej výroby = 17 € starožitný fotometer / merač svetla IKOPHOT S ZEISS IKON = 17 € svetlo DĚLBA TYPA M 56 z roku 1962 = ? € ponúknite biele svetlo MULTILUX = ? € ponúknite MEOPTA IRIMAT = ? € ponúknite
Diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy a príslušenstvom
Predám diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy, príslušenstvom a pôvodným balením. Projektor funguje ako má. Vhodné pre retro zberateľa. Predávam iba v celku. Pri záujme je dohoda možná. -Diaprojektor Meopta Medirex H -pôvodná krabica -2 nadstavce -2 súbory diafilmov pre výučbu ruského jazyka na ZDŠ s 18 diafilmami -10 knižiek s diafilmami o Turkménsku, Gruzínsku, Rusku, Tadžikistane, Litve, Kazachstane, Uzbekistanu, Ukrajine, Bielorusku a Kyrgyzstane -8 knižiek s diafilmami ruských osobností, 2 sú isté -16 ďalších diafilmov Pozrite si moje ďalšie inzeráty.
Jak psát reklamní text
Kniha bola používaná. Třetí vydání čtivé a přitom velice fundované knížky se opět věnuje všemu podstatnému, co je třeba znát k sestavení účinného reklamního textu pro inzeráty, letáky a katalogy, televizní a rozhlasovou reklamu, venkovní reklamu i pro reklamu na internetu. Nové vydání je aktualizováno s ohledem na vývoj oboru v uplynulých pěti letech, nově je v knížce zařazena část o vlivu angličtiny a jejím pronikání do českých reklamních textů, a to včetně příkladů, větší pozornost je věnována technikám tvůrčího psaní, rozšířena je kapitola o textu na komerčních webových stránkách, jsou doplněny nové příklady a autoři zmiňují i některé nové trendy v marketingových komunikacích ve vztahu k tvorbě reklamního textu. Dozvíte se, co má dobrý reklamní text zachovávat a čeho se má vyvarovat, jak sestavit název firmy či produktu, jak vytvořit slogan, jak sestavit texty firemních brožur, tiskových zpráv a PR článků a jak textově připravit expozici na výstavě. Kniha obsahuje řadu příkladů a praktických cvičení. Autor: Zdeněk Křížek, Ivan Crha Vydavateľstvo: Grada Jazyk: český Počet strán: 224 str. Väzba: brožovaná väzba Rozmer: 17×24 cm Hmotnosť: 420 g Vydané: 2008 ISBN: 978-80-247-2452-2 EAN:
IRISPEN EXPRESS 7 Prenosný textovy skener, digitalizer textu
funkcny komplet krabica s prislusnestvom. Dobierka nieje problem. Prenosný textovy skener IRIS Idealny pre skolakova vysokoslakov studentov ,pre dilomky diplomove prace atd odskusany (na rozdiel od wireles typu AIR 7 je fakt spolahlivy mam to odskusane) Mam viacero podobnych inzeratov staci kliknut na meno "Riso" nad tel. cislom. -------------------- 300 dpi, veľkosť A6 ~ Skener tužka, ručný skener, možnosť skenovania textu, čísiel a drobnej grafiky, konektor USB Nový mobilný perový skener - Priame OCR do akejkoľvek aplikácie: Text a čísla - Obraz priamo do akejkoľvek aplikácie - 30 jazykov - Single Line OCR Rozpoznanie textu IRISPen Express 7 je plne vybavené pero pre rozpoznavanie textu. Funguje rovnako ako zvýrazňovač. Jednoducho posúvate IRISPEN cez tlačený text alebo čísla z novin, časopisov, faxov, dopisov a text bude automaticky prepísaný do počítača pomocou OCR technológie. Podpora mnohých formátov Nezáleží teda na tom, čii používate aplikáciu Word, Excel alebo iné textové aplikácie pre úpravy. Loga, podpisy jednoduchá grafika IRISPen 7 dokáže tiež importovať logá, podpisy alebo menšiu grafiku. Pri nákupe obdržíte software IRISCompressor navrhnutý tak, aby previedol štandardný obraz dokumentu vo formáte JPEG, PNG, TIFF atd. do nového PDF dokumentu omnoho menšej veľkosti až 20 krát s kompatibilitou so všetkými prehliadačmi PDF.