inzercia, predaj, predám, bazár

Prunier James - MALÁ KRONIKA LETECTVA 1,2.

Kategória: Hobby, odborné knihy

V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty

Predám knihy -

Prunier James - MALÁ KRONIKA LETECTVA 1 diel a 2 diel

Rok vydania - 1994
Vydavateľstvo - Mladé letá
Stav - výborný
Cena - 4 eura za obidve

Po dohode môžem zaslať na dobierku

Kontakt cez email alebo sms
Ďakujem




Prunier James - MALÁ KRONIKA LETECTVA 1,2.
Podobné inzeráty
Malá kronika letectva a kozmonautiky - časti 1, 2, 3, 4
Predám sériu kníh Malá kronika letectva a kozmonautiky časti 1, 2, 3, 4, ktoré napísal Jame's Prunier 1 - o lietajúcich bláznoch 2 - o esách a hrdinoch 3 - o pekelných pilotoch 4 - o dobyvateľoch vesmíru knihy sú nové, nepoškodené vo veľmi dobrom stave, PREDÁM LEN VŠETKY SPOLU!!! Knihy ponúkam za 14€ + 2€ poštovné v prípade platby prevodom na účet, pri platbe na dobierku klasické poštovné. Telefón je vymyslený, písať na mail. literatúra, kniha, knihy, letectvo, kozmonautika
Malá kronika letectví - Jame´s Prunier
Predám knihy z edície Malá kronika letectví v češtine od autora Jame´s Prunier: 1. O essech a hrdinech, Mladé letá 1994, 78 strán, 2. O létajících bláznech, Mladé letá 1994, 78 strán. Knihy sú ako nové. Kontakt cez e-mail.
ROK NA VSI--1949--Kronika moravské dědiny--Alois a Vilém Mrš
ROK NA VSI--1949--Kronika moravské dědiny--Alois a Vilém Mrštíkové--k vydaniu pripravil Karel Dvořák--POPIS:...I./Podzim a Zima/--120 obrázkov v texte,11 pôvodných litografií z ních 10farebných nakreslil Vojtech Sedláček--počet strán 522.....II./Jaro a Léto/--109 obrázkov v texte, 15 pôvodných litografií nakreslil Vojtech Sedláček--počet strán 452--VI.vydanie--pevná väzba bez prebalu...kihy sa predávajú tak ako sú nafotené--Vrcholem Aloisovy slovesné tvorby je románová kronika Rok na vsi (1903–1904). Je to široce založený obraz života na vsi na rozhraní Slovácka a Hané. Alois Mrštík v tomto díle přinesl nové, realistické prvky do zobrazování venkova. Vykreslil svérázný život na moravské vesnici v rámci církevního roku (tj. od podzimu do podzimu) se všemijeho zvyky, radostmi i strastmi. Spíše než celkovou koncepcí působí kniha přesvědčivými detaily, plastickou kresbou postav, spádným, dobře odposlouchaným dialogem a přesností záběru venkovského života. U druhého vydání Roku na vsi (1914) připsal Alois jako spoluautora bratra Viléma (právě on, jehož silou bylo zejména impresionistické líčení přírody, je patrně spoluautorem přírodních lyrických popisů v románě).... Klasické dílo české prózy z prostředí slovácké vesnice, které poprvé vyšlo v letech 1903–1904. Zachycuje zvyky a reálie jihomoravského venkova a mentalitu jeho obyvatel na konci 19. století, ale také rozklad tradičního venkovského společenství a konzervativních hodnot... Vyprávění se odehrává v cyklu přírodního roku počínajícího setbou a vrcholícího sklizní.....CENA:spolu obe knihy 18,80€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
KRONIKA 20. STOLETÍ
KRONIKA 20. STOLETÍ Predám knihu KRONIKA 20. STOLETÍ od vydavateľstva FORTUNA PRINT. Jedná sa o veľkú hutnú 1500 stranovú publikáciu nabitú podrobnosťami o každom detaile života v 20. storočí. Od politiky, ekonomiky a hospodárstva až po film, módu, hudbu či šport. Je spracovaná formou, ktorá dopodrobna rozoberá každý mesiac a dni/udalosti, ktoré sa v ňom odohrali. Je písaná v českom jazyku. Stav: bežné opotrebovanie(viď foto) Cena: 34€ +poštovné Osobný odber: Bytča alebo podľa dohody Kontak: mm.mahut@ Nevolať, píšte SMS
KRONIKA KOMIKA 1.,2.,3.,4.,--Štepka Stanislav--2003,2004,200
KRONIKA KOMIKA 1.,2.,3.,4.,--Štepka Stanislav--2003,2004,2005,2006--počet strán 148,95,240,327--hmotnosť spolu 3,2kg--knihy sú ako nové raz čítané,predávajú sa tak ako sú nafotené--POPIS:...1.--5 prvých hier a 40 divadelných sezón Radošinského naivného divadla (udalosti, tituly, recenzie, citáty, autori, účinkujúci, diváci a všeličo okolo nich a okolo toho v rokoch 1963-2003).....päť hier (Nemé tváre alebo Zver sa píše s veľkým Z, Pitva, Z duba padol, oddýchol si, Pŕŕŕ a Jááánošííík), 2.--päť ďalších hier Radošinského naivného divadla (Človečina, Alžbeta Hrozná, Hrob lásky, Rozprávka o tom, ako žijeme dodnes, ak sme nepomreli, Slovenské tango) a navyše zopár slov o hrách a ľuďoch okolo..... 3.--Tretí zväzok úspešnej série Kronika komika predstavuje ďalších desať rokov, desať hier a desiatky fotografií z osemdesiatych rokov minulého storočia (1980-1989) v Radošinskom naivnom divadle. Nájdete tu hry: Kúpeľná sezóna, Svadba, Čierna ovca, Nevesta predaná Kubovi, Pavilón B, O čo ide, Nebo, peklo, raj, Ženské oddelenie, Loď Svet, Vygumuj a napíš..... 4.--11 ďalších hier a množstvo postrehov, poznámok a fotografií z deväťdesiatych rokov dvadsiateho storočia v Radošinskom naivnom divadle.....CENA:spolu za všetky 4knihy 48€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
KRONIKA KOMIKA 1.,2.,3.,4.,--Štepka Stanislav--2003,2004,200
KRONIKA KOMIKA 1.,2.,3.,4.,--Štepka Stanislav--2003,2004,2005,2006--počet strán 148,95,240,327--hmotnosť spolu 3,2kg--knihy sú ako nové raz čítané,predávajú sa tak ako sú nafotené--POPIS:...1.--5 prvých hier a 40 divadelných sezón Radošinského naivného divadla (udalosti, tituly, recenzie, citáty, autori, účinkujúci, diváci a všeličo okolo nich a okolo toho v rokoch 1963-2003).....päť hier (Nemé tváre alebo Zver sa píše s veľkým Z, Pitva, Z duba padol, oddýchol si, Pŕŕŕ a Jááánošííík), 2.--päť ďalších hier Radošinského naivného divadla (Človečina, Alžbeta Hrozná, Hrob lásky, Rozprávka o tom, ako žijeme dodnes, ak sme nepomreli, Slovenské tango) a navyše zopár slov o hrách a ľuďoch okolo..... 3.--Tretí zväzok úspešnej série Kronika komika predstavuje ďalších desať rokov, desať hier a desiatky fotografií z osemdesiatych rokov minulého storočia (1980-1989) v Radošinskom naivnom divadle. Nájdete tu hry: Kúpeľná sezóna, Svadba, Čierna ovca, Nevesta predaná Kubovi, Pavilón B, O čo ide, Nebo, peklo, raj, Ženské oddelenie, Loď Svet, Vygumuj a napíš..... 4.--11 ďalších hier a množstvo postrehov, poznámok a fotografií z deväťdesiatych rokov dvadsiateho storočia v Radošinskom naivnom divadle.....CENA:spolu za všetky 4knihy 28€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".