inzercia, predaj, predám, bazár

Ps 5 s mechanikou a s dvoma hrami

Kategória: Video, DVD prehrávače

Predam ps 5 s mechanikou a s dvoma hrami vo vnútri veľmi malo používaná cena 600 volať môžte hoci kedy
Ps 5 s mechanikou a s dvoma hrami
Podobné inzeráty
Playstation 4 (40BG) s 2 ovladacmi a hrami
Na predaj PS4 s dvoma ovladacmi, HDMI kablom, a 7 hrami. Napajaci kabel je anglicka zastrcka - treba mat zvlast adapter z anglickeho pripojenie do nasej europskej zastrcky. Hry s obalom : - Red Dead Redemption - Horizon Forbidden West Hry bez obalu: - The Witcher 3 - Fallout 4 - Metal Gear Solid 5 - Diablo 3 - Project Cars Konzola presla factory resetom pripravena pre noveho uzivatela. Iba osobny odber Bratislava, Petrzalka pri OC Galeria. Prosim kontakt cez email iba - TEL CISLO JE VYMYSLENE, NEVOLAJTE
Playstation 5 s mechanikou nerozbalená + GOD OF WAR  Ps5
Predám Playstation 5 s mechanikou nová nerozbalená + GOD OF WAR. 2 roky záruka s blokom. Osobný odber BB. AKTUÁLNE DO ZMAZANIA.
Popcorn Hour C-200 [verzia s Blu-ray mechanikou)
Predám toto multimediálne centrum (verzia s Blu-ray mechanikou) za 40€ pri osobnom odbere (Malacky). V zariadení bol vymenený zdroj za nový (stále ale ten ich originálny ktorý tam patrí) + je tam namontovaný NOCTUA NF-A6x25 PWM pre tiché a aktívne chladenie. Originál HDMI kábel neviem kde už je, ale dávam do krabice ešte nepoužitý HDMI 1m v1.4 Popis v Slovenčine nájdete napr. aj tuna: Použitá mechanika je ASUS BR-04B2T-11. Nakoľko tie originálne zdroje v Popcorne sem tam bzučia a ich spoľahlivosť je isto otázna ja som toto zariadenie prevádzkoval hlavne cez PicoPSU 80W - Ak je záujem je možné Vám do krabice pribaliť aj tento zdroj + 20€. Všetko plne funkčné.
PS5 z mechanikou
Predám ps5 z mechanikou Ps5 nemá žiadne virtuálne alebo vizuálne vady. Bol používaný 1.5 roka. Predávam ho z dôvodu že si chcem kúpiť herný počítač. K playstationu sú 3 hry: FIFA 22 a THE LAST OF US v ktorom sú dve cédečka 2 hry. volajte a píšte na číslo email je vymyslený ps5 neni v záruke a nemam k nemu papiere cena je pevná nejdem dole.
Xbox 360
Predám funkčný ,zachovalí xbox s viacerými hrami , FIFA 18,19 , NHL 14,15 legacy edition a veľa iných hier . k xbox sú dva funkčné joisticky s miernym náznakom používania . Xbox je plne funkčný s veľa hrami a ešte niekomu určite poslúži.
Predam 2 konzoly PS3 s original hrami.
Predam 2 konzoly s original hrami a prislusenstvom.(vid. foto, volant s pedalmi a pohybove ovladace a web kamera).