inzercia, predaj, predám, bazár

PS4 VR okuliare

Kategória: Herné zariadenia


Playstation 4 VR okuliare.
Plne funkcne.
Komplet kabelaz.
Moznost poslat.
CENA JE ZA OKULIARE kabelaz a riad jednotku ako na fotke.
PS4 VR  okuliare
Podobné inzeráty
Nove diely na Ovladace DS4 pre PS4 a Kryt HDD pre PS4
Ponukam na predaj tieto nove diely pre Ovladace DS na PS4 : 1. Predna maska (MAPA) na Ovladac DS4 pre PS4 - 15€ 2. Kryt na HDD (CIERNY) pre PS4 konzolu - 5€ 3. Kovove tlacitka L1 + L2 + R1 + R2 (CIERNE) na Ovladac DS4 pre PS4 - 9€ 4. Housing / plasty na DS4 ovladac (CIERNY) pre PS4 konzolu - 9€ Ku vsetkemu uctujem postovne a balne v sume 4€.
Fanatec ClubSport V2.5
zistujem ci by bol zaujem o kupu FANATEC setupu. Je to zostavene tak aby slo hrat na PC, XBOXe, aj PS4/PS5. 1) Drziak motora na stol. Nikdy nepouzity.Stale v povodnej skatuli. 60EUR 2) DriveHub, Je smart krabicka ktora urobi z PS4/PS5 nekompatibilneho motora PS4/PS5 kompatibilny. 80 EUR 3) Wheelbase/servo/motor Fanatec ClubSport V2.5 250EUR 4) HORI min PAD Zariadenie ktore podvrhne Sony approved certifikat aby si PS4/PS5 konzola myslela ze je pripojeny PS4/PS5 kompatibilny volant 20 EUR vsetky komponenty su v top stave. Ak nieco neni jasne, kludne po telefone vysvetlim co ako funguje a co ako treba zapojit aby to slo. pepso100@
Ps4 kamera
Dobrý deň. Predám kameru ku ps4 v používaním stave. Kamera je plne funkčná, zaznamenáva obraz a zvuk, takže je ju možné použiť aj ako mikrofón ku ps4. Kamera je taktiež kompatibilná s ps4 VR1 a ps4 VR2
PS4 Sony PlayStation VR 1
PS4 Sony PlayStation VR 1 komplet balenie a plne funkčné. Nachádza sa v originalnom krabici s dokladom o kupe. Povodne stalo 448,90eur. Hra Resident Evil 7 VR PS4 zvlášť predávám za 15eur ale kto má záujem o VR okuliare tomu viem ponuknúť hru za Resident Evil 7 VR PS4 za 10eur.
Znížená cena do 28.2.2023  PS4 VR CUH-ZVR2 novšia verzia
PS4 VR Kód produktu: séria CUH-ZVR2 je to novšia verzia, komplet balenie a plne funkčné. Nachádza sa v originalnom krabici s dokladom o kupe. Povodne stalo 448,90eur. K tomu pridám hru Resident Evil 7 VR PS4 Ponúkal som to za 150eur aj s hrou Resident Evil 7 VR PS4, Znížená cena 130ur je do 28.2.2023 potom od 1.3.2023 bude cena znova 150eur nakolko VR okuliare som skoro vobec Nepoužíval a stav je ako nový !
Virtuálna realita VR BOX 2.0 s BT ovládačom
Predám nepoužívané okuliare pre virtuálnu realitu spolu s bluetooth ovládačom. (3D, 360°) ᐅ Osobný odber BA-Bory, alebo posielam len po prijatí platby (+poštovné) vopred na môj účet! ᐊ Chcete si vyskúšať zážitok z virtuálnej reality, ale nechce sa vám míňať stovky eur za VR headsety? S VR BOX 2.0 vám stačí len vlastniť smartfón s Androidom alebo iOS! Ako to funguje? Do týchto špeciálnych okuliarov zasuniete telefón a okuliare si nasadíte na hlavu. O zvyšok sa už postarajú aplikácie a hry s označením VR. Radi by ste si skúsili akčnú hru vo virtuálnej realite, prezreli sférické fotografie alebo len sledovali 3D filmy? S týmto zariadením to nie je problém! Ergonomický dizajn. Výrobca si dal veľmi záležať na dizajne okuliarov a to najmä po funkčnej stránke. Vďaka tomu disponujú okuliare celým radom praktických možností. Menujme napríklad mäkkú gumu priliehajúcu k tvári, vďaka ktorej nebude do priestoru okuliarov prenikať žiadne svetlo, ktoré by mohlo zhoršiť zážitok z virtuálnej reality. Šikovný je aj dvojbodový systém upnutia na hlave, s ktorým sa nemusíte obávať nepríjemného tlačenia alebo skĺzavania ani pri dlhšom používaní. Ak plánujete pomocou tohto zariadenia sledovať filmy alebo iné videá, oceníte možnosť zapojenia slúchadiel. V okuliaroch je niekoľko otvorov pre kábel od slúchadiel, takže nebudete mať problém so zapojením slúchadiel bez ohľadu na to, kde má audio jack umiestnený váš model telefónu. Pri návrhu okuliarov sa pamätalo aj na užívateľov s dioptrickou chybou a šošovky je tak možné upraviť podľa potrieb užívateľa. A ak by to nestačilo, tak vo vnútri stále zostáva dostatok miesta pre dioptrické okuliare. Široká kompatibilita. Okuliare pojmú telefóny v rozmedzí veľkosti displeja od 3,5 do 6 palcov, čo zaručuje kompatibilitu takmer s každým šikovným telefónom na trhu. Požadovaný operačný systém je Android alebo iOS, na oboch platformách totiž existuje množstvo aplikácií a hier pre virtuálnu realitu.