inzercia, predaj, predám, bazár

Psychológia, pedagogika

Kategória: Ostatné

Atlas sémantických gest-Klein
Činnost a poznávání-Linhart
Dimenze myšlení-Gardner
Duševní hygiena-Míček
Duševní život a intuice-Ponomarev
Encyklopedie lži, podvádění a klamání-Mleziva
Formula osobnosti-Levi
Illusion of Conscious Will-Wegner
Ja a my-Levi
Jak na různé typy lidí-Černý
Mít vše hotovo-Allen
Moderná psychohygiena-Bartko
Podmínky učení-Gagné
Proces a struktura lidského učení-Linhart
Psychologická charakteristika osobnosti-Mikšík
Psychologie správného myšlení-Pietrasinski
Strangers to Ourselves-Wilson
Testy inteligence-Siewert
Umění sebevlády-Levi
Vůle a sebekontrola-Brichcín
Vzpoura deprivantů-Koukolík
Zakázaná rétorika-Beck
Základy psychologie-Vágnerová
Základy psychologie učení-Linhart

Predám knihy z psychológie a pedagogiky. Všetky sú v peknom a zachovalom stave.
V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda.
Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy.

Prosím NETELEFONOVAŤ!!! Odpovede prosím píšte len mailom cez kontaktný formulár telefón je neexistujúci a vymyslený!

Psychológia, pedagogika
Podobné inzeráty
PEDAGOGICKÁ lit.
-Dejiny pedagogiky (E.N.Medynskij) 4 € -Pedagogický slovník - 2 zväz. - CZ (B.Kujal) 10 € (spolu) -Slovník slov. jazyka – 5 zväz. - CZ (Š.Peciar) 50 € (spolu) -Slov. ľudová balada v interetnickom kontexte + LP (O.Zilynskyj) 40 € - Naše dieťa od 3 po 6 r. (W.Forst, L.Schroeter) 3 € -Detská obrna (Novák, Lánik) 2 € (brož.) -Sexuality a rodovosť v soc. a výchov. súvislostiach (Supeková, Lukšík) 4 € -Všetky deti sú dobré I. (Prokešová) 2 € (nová, brož.) -Všetky deti sú dobré II.(Prokešová)2 €,nová - Mravná výchova dětí předškolního věku (Nečejevová) – CZ - 3 € - Pracovná výchova mentálne postihnutých detí predškolského veku (Majzlanová) – 4 € - Človek v centre liečebno pedagogickej starostlivosti (Majzlanová) – 1 € - Od kategórie k pojmu – zákledné pedag. a psychol. diela (Klindová) - 5 € - Metodika výchovnej starostlivosti o dojča (Damborská) – 2 € - Metodiky výchovného zamestnávania detí (Bokorová) – 3 € - Vítajte v škole deti (Amonašvili) – 5 € - Literatúra pre deti a mládež (Kopál) – 5 € - Problematika předškolní výchovy (Příhoda) – CZ - 6 € - Didaktika (Danilov) – 2 € - Poznanie a jeho osobitosti u dieťaťa (Jurčo) – 3 € - Tvár a reč ilustrácie pre deti (Holešovský) – 7 € - O estetické výchově nejmenších (Mišurcová) – CZ - 7 € - O výchově dětí ke skromnosti (Sedlážek) – CZ -3 € - Jak díte poznáva svět(Monátová) – CZ – 2 € - Úloha obrázku vo výchove detí predškols.veku (Žukovská) – 1 € - J.Á.Komenský a jeho doba(Polišenský)CZ-1 € - Rodina a škola (Šándor) – 2 € - Dialóg rodičov s dospievajúcimi (Potočárová) – 1 € - Na ceste za zdravím (Wiegwrová) – 1 € - Šikana: myty a realita (Čáp) – 1 € - Emocionálne a sociálne narušené dieťa a jeho inštitucionálna výchova(Škoviera) – 1 € - Pedagogika etickej výchovy (Lencz) – 1 € - ABC výchovy mimo vyučovania(Vaňková) – 7 € - Metodika výchovnej práce v jasliach a v MŠ (Jirová, r. 1968 aj 1981) – 10 € - Vývoj dítěte a jeho úskalí(Lisd)CZ - 2 € - Aktuálne problémy detí s poruchami reči a čítanie (Vašek) – 7 € - Jazyková výchova a kultúra reči v MŠ (Popovňák) – 5 € - Volní výchova v MŠ (Kotyrlová) – CZ - 3 € - Psychológia pomáha výchove(Woloszynowa)5 € - Pedagogika predškolského veku (Sorokinová, r. 1953) – 7 € - Pedagogika předškolního věku (E.A.Flerinová, r. 1951?) – CZ - 5 € - Psychológia o pedagogických problémoch (Volkov) – 5 € - Bezpečnosť práce v školách –marec 1992 (Borba) – 1 € TV:- Škola v prírode (Králiček) – 5 € - Hry v přírode (Zapletal)- CZ -10 € - Abeceda cvičitele: gymnastika, akrobatika, preskok, trampolína (Šterc) – CZ – 8 € -Základy telesné výchovy detí do 6 let - CZ (Mišurcová) 5 € VV:- Výchovné využitie výtvarných činností v škole v prírode (Trebichavská) – 2 € - Výtvarná vých. v 1. A 2. roč.(Voseček) 7 € - Detský výtvarný prejav a jeho charakt - 2€
PEDAGOGICKÁ literatúra
-Dejiny pedagogiky (E.N.Medynskij) 4 € - Pedagogický slovník - 2 zväz. - CZ (B.Kujal) 10 € (spolu) - Slovník slov. jazyka – 5 zväz. - CZ (Š.Peciar) 50 € (spolu) - Slov. ľudová balada v interetnickom kontexte + LP (O.Zilynskyj) 40 € -Naše dieťa od 3 po 6 r.(W.Forst, L.Schroeter) 3 € -Detská obrna (Novák, Lánik) 2 € (brož.) - Sexuality a rodovosť v soc. a výchov. súvislostiach (Supeková, Lukšík) 4 € -Všetky deti sú dobré I.(Prokešová)2 € (nová) -Všetky deti sú dobré II.(Prokešová)2 €(nová) - Mravná výchova dětí předškolního věku (Nečejevová) – CZ - 3 € - Pracovná výchova mentálne postihnutých detí predškolského veku (Majzlanová) – 4 € - Človek v centre liečebno pedagogickej starostlivosti (Majzlanová) – 1 € - Od kategórie k pojmu – zákledné pedag. a psychol. diela (Klindová) - 5 € - Metodika výchovnej starostlivosti o dojča (Damborská) – 2 € - Metodiky výchovného zamestnávania detí (Bokorová) – 3 € - Vítajte v škole deti (Amonašvili) – 5 € - Literatúra pre deti a mládež (Kopál) – 5 € -Problematika předškolní výchovy(Příhoda)CZ 6 - Didaktika (Danilov) – 2 € -Poznanie a jeho osobitosti u dieťaťa(Jurčo)3 -Tvár a reč ilustrácie pre deti(Holešovský)7€ -O estetické výchově nejmenších(Mišurcová)cz7 - O výchově dětí ke skromnosti(Sedlážek)CZ-3€ - Jak díte poznáva svět (Monátová)CZ – 2 € - Úloha obrázku vo výchove detí predškol.veku (Žukovská) – 1 € - J.Á.Komenský a jeho doba (Polišenský)CZ-1 € - Rodina a škola (Šándor) – 2 € -Dialóg rodičov s dospievajúcimi(Potočárová)1 - Na ceste za zdravím (Wiegwrová) – 1 € - Šikana: myty a realita (Čáp) – 1 € - Emocionálne a sociálne narušené dieťa a jeho inštitucionálna výchova (Škoviera) 1 € - Pedagogika etickej výchovy (Lencz) – 1 € - ABC výchovy mimo vyučovania (Vaňková)– 7 € - Program výchovnej práce v jasliach a v MŠ (1978) – 15 € - Metodika výchovnej práce v jasliach a v MŠ (Jirová, r. 1968 aj 1981) – 10 € - Vývoj dítěte a jeho úskalí (Lisd)CZ - 2 € - Aktuálne problémy detí s poruchami reči a čítanie (Vašek) – 7 € - Jazyková výchova a kultúra reči v MŠ (Popovňák) – 5 € - Volní výchova v MŠ (Kotyrlová) – CZ - 3 € - Psychológia pomáha výchove(Woloszynowa) 5 € - Pedagogika predškolského veku (Sorokinová, r. 1953) – 7 € - Pedagogika předškolního věku (E.A.Flerinová, r. 1951?) – CZ - 5 € - Psychológia o pedagogických problémoch (Volkov) – 5 € -Bezpečnosť práce v školách –marec 1992 (Borba) – 1 € TV: - Škola v prírode (Králiček) – 5 € - Hry v přírode (Zapletal)- CZ -10 € - Abeceda cvičitele: gymnastika, akrobatika, preskok, trampolína (Šterc) – CZ – 8 € -Základy telesné výchovy detí do 6 let - CZ (Mišurcová) 5 € VV: - Výchovné využitie výtvarných činností v škole v prírode (Trebichavská) – 2 € - Výtvarná vých. v 1. A 2. roč.(Voseček)– 7 € - Detský výtvarný prejav a jeho charakteristika (Fašangová) –
PREDÁM KNIHY
Predám tieto knihy: I.S. Kon - Sociologie osobnosti (1971) M. Rýzl - Úvod do psychológie (1991) V. Kačáni - Úvod do pedagogiky (1974) M.S. Ďurica - Dejiny Slovenska a Slovákov (1996) J.Štefanovič-J.Greisinger - Psychológia (1987) P.Dojčák - Právo a sociológia (1968) H.Skolimowski - Živá filozofia,Ekofilozofia ako steom života (1999) K.Kollárik - Psychológia a spoločenská výchova (1987) Sociologický slovník (1970) P.Kurtz - Zakázané ovocie-Etika humanizmu (1998) Ľ.Štekauerová - Filozofia techniky (1999) Psychológia a spoločenská výchova (1991) . Andersen - Malá morská panna G.Casanova - Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného olověné kobky (1998) M.Brom - Spiritizmus a minulé životy ( 2001) R. Bradbury - Zlaté jablká slnka (2005) A.Moravia - Ľahostajní (2005) F.Szalay - Chováme teráriové zvieratá (1990) V. Páral - Profesionální žena (1981) Kométa Halley prichádza (1985) K.Pacner - Prvý len na Mars (1981) E. Russo - Štrnásta nula (1991) H. Wotte - Magalhãesova cesta okolo sveta (1979) K.May - Petrolejový princ ( 1970) A. Camus - Mor (1965) D.Seltzer - The omen (1991) F.Šaľapin - Z môjho života (1971) H.Zelinová - Kvet hrôzy (1986) H. Zelinová - Alžbetin dvor (1986) H.Zelinová - Volanie vetra (1986) Preferujem kúpu väčsieho množ mailom.
Písanie seminárnych prác v NJ a pedagogika a výchova
Ahojte ????, ponúkam moje služby v oblasti písania kvalitných seminárnych prác v nemeckom jazyku alebo v oblasti pedagogika a výchova. Mám vyštudovaný obor: Nemecký jazyk v odbornej komunikácii a pedagogické minimum (Mgr.). Keďže viem...a žiaľ mám aj osobnú skúsenosť s podvodníkmi na tejto stránke, akonáhle ma kontaktujete, pošlem Vám moje tel. číslo a FB. kontakt ????
Bakalárska, diplomová a rigorózna práca
Nemáte čas na spracovanie svojej práce? Napíšem pre Vás podklady pre akúkoľvek vysokoškolskú prácu. Dokážem spracovať nielen seminárne práce, bakalárske práce a diplomové práce, ale tiež rigorózne práce rýchlo, kvalitne a hlavne diskrétne. Zameriavam sa na odbory sociálna práca, pedagogika, špeciálna pedagogika a pod. Píšem podklady aj v IMRaD-e. V cene práce je zahrnutá príprava na obhajobu a príprava prezentácie.Prácu Vám tiež formálne upravím (v zmysle smernice Vašej VŠ) a mnou odovzdaný text je teda vhodný na priame odovzdanie bez nutnosti ďalších úprav. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a spoločne to doštudujeme do úspešného konca.
Diplomová práca, Záverečné a Vysokoškolské práce,
Už 12 rokov sa venujem po ukončení školy písaniu prác a napomáhaniu iným. Mám za sebou veľké množstvo úspešných podkladov prác, a zatiaľ som nedostala žiadnu reklamáciu. Napíšem takmer všetko, literatúru čerpám hlavne z Matice, kde sa dá zohnať všetko. Akurát som na materskej dovolenke, takže som viac dostupná hlavne s časom :) Niekto rád číta, športuje, ale mojím koníčkom je získavať nové informácie na rôzne témy. Vždy sa viem dohodnúť aj na cene :) Najčastejšie sa venujem: Ekonomika Humanistické (pedagogika, psychológia, sociálna práca...) Právo Marketing a manažment > Cena podkladov seminárnej práce 8€/strana, > cena podkladov bakalárskej práce 11€/strana, > cena podkladov diplomovej práce 13€/ strana.