inzercia, predaj, predám, bazár

púdre Eveline, Too Faced, Burberry, Dermacol

Kategória: Zdravie a krása

Eveline guličkový púder: nový nepoužitý, pre mňa je príliš tmavý. 5€

Too Faced Born This Way púdrový makeup, odtieň Snow (tretí najsvetlejší): použitý 1x, labutienka nebola použitá. Pôvodne 10 gramov. 27€

Burberry Nude Powder sheer luminous: odtieň No. 11 Porcelain, s teplým podtónom. Nový nepoužitý, v balení je aj labutienka. 30€

Dermacol púder / púdrový makeup. Použitie na sucho aj na vlhko. Najsvetlejší odtieň 01. Úplne nový. 7€

Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
púdre Eveline, Too Faced, Burberry, Dermacol
Podobné inzeráty
Dekoratívna kozmetika - balík
Predám dekoratívnu kozmetiku. Niektorá len párkrát použitá. Predávam iba všetko spolu!!! Balík kozmetiky obsahuje: Očné tiene dermacol (2 chýbajú) Rozjasňovač na líčka - zn. Wibo Očné tiene (1x použité) zn. Keenwell (španielska značka) Lesk na pery 2v1, zn. Pupa Rúž- 2x použitý, zn. Bourjois Korektor dermacol - 1x použitý Špirála čierna - dermacol 3x použitá Ceruzka na obočie hnedá, zn. Dermacol (2x použitá) Rúže - zn. Catrice, Dermacol Lesk na pery - zn. Keenwell Farba na líčka v tyčinke - zn. Dermacol Dermacol svetlý odtieň coverage 3x lak na nechty 1x štetec na make-up Nivea čistiaci upokojujúci olej na zmývanie Vzorky dermacol (voňavky 2ks, make-up, krém na tvár,...) Ružová dermacol darčeková krabička 2x papierové sáčky Catrice Nové sieťkové vrecko Cena za všetko spolu 16€ plus poštovné. Na dobierku neposielam!!! Na predaj mám aj úplne novú dekoratívnu kozmetiku, pozri moje inzeráty.
Balík dekoratívnej kozmetiky
Predám dekoratívnu kozmetiku. Niektorá len párkrát použitá, niečo úplne nové. Predávam iba všetko spolu!!! Balík kozmetiky obsahuje: Očné tiene dermacol (2 chýbajú) Rozjasňovač na líčka - zn. Wibo Očné tiene béžové (1x použité) zn. Keenwell (španielska značka) Lesk na pery 2v1, zn. Pupa Rúž- 3x použitý, zn. Bourjois Korektor dermacol - 1x použitý Špirála čierna - dermacol Ceruzka na obočie hnedá, zn. Dermacol (2x použitá) Rúže - zn. Catrice, Dermacol, essence, L'OREAL Červený rúž na pery + balzam v krabičke, zn. Keenwell - rúž 1x použitý, balzam nový Lesk na pery - zn. Keenwell Farba na líčka v tyčinke - zn. Dermacol Dermacol svetlý odtieň coverage 3x lak na nechty (použité) 2x lak na nechty zn. Catrice (nové) 1x štetec na make-up Nivea čistiaci upokojujúci olej na zmývanie Vzorky dermacol (voňavky 3ks, make-up, krém na tvár,...) Čierna linka na oči s jemnými trblietkami, zn. Rimmel - nová Dermacol 2v1 make-up a corrector na problematickú pleť- 1x použitý 4x nový aplikátor na očné tiene 2x nová gumička na vlasov Sada nových čiernych sponiek do vlasov 1x nový maličký uteráčik Cena za všetko spolu 22€. Cena + poštovné Na dobierku posielam jedine po prevode poštovného na účet.
rúže NEPOUŽITÉ Dior, Jeffree Star, Too Faced, Douglas
Ani jeden nebol použitý ani vyskúšaný. Na 1. foto zľava doprava: Dior Vianočná limitka Diorific Golden Nights odtieň 071 Glittery Rose. 30€ PREDANÝ Burberry Lip Velvet v odtieni 421 Rosewood. 25€ PREDANÝ Jeffree Star Velvet Trap v odtieni Holy Fashion. 10€ Too Faced Too Femme Heart Core lipstick odtieň Never Grow Up. 15€ Too Faced Lady Bold odtieň Trailblazer. PREDANÝ Douglas Smart Matte odtieň First Kiss. 4€ L'Oreal Color Riche Matte odtieň 640 Erotique. Nebol použitý, ale dole má menší škrabanec ako sa zasúva do púzdra. 4€ Maybelline Ink Crayon rúž v ceruzke, ešte je zalepený, balenie nebolo tvorené. 5€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Sypké rozjasňovače Too Faced a Dior
Hore vľavo: Too Faced Dew You rozžiarujúci púder: je to pôvodne setting púder, ale obsahuje jemné ružové trblietky a na celú pleť sa to nehodí. Na líčkach má ale veľmi pekný efekt. Bol použitý cca 2-3x. Obsah 9 gramov. 20€ Hore vpravo: Too Faced sypký púder v odtieni Peach Tinsel. PREDANÝ Dole: Dior Forever cushion powder v odtieni Golden Nights. Vianočná limitka z posledného roku. Označením je to tiež setting powder, ale má v sebe zlaté trblietky, hodí sa za rozjasňovač. Posledné 2 foto sú z netu. Bol použitý 1x. 10 gramov. 35€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rúže NEPOUŽITÉ Too Faced, Huda, ABH, Shiseido
Ani jeden nebol použitý. Too Faced má vzadu škrabanec od viečka, ale inak je nedotknutý. Zľava doprava: Too Faced Lady Bold lipstick v odtieni 05 Level UP: škrabanec je vidno na jednej z foto. 18€ Huda Sweet Nudes krémový rúž v odtieni Angel: 20€ Anastasia Beverly Hills Satin lipstick v odtieni Tease: nemá krabičku, lebo je zo setu. 20€ Shiseido Modern Matte powder lipstick v odtieni 501 Jazz Den: 20€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
púdre Eveline, Huda, Burberry, Pat McGrath
Eveline guličkový púder: nový nepoužitý, pre mňa je príliš tmavý. 5€ Huda Beauty Easy Bake púder v odtieni Pound Cake: použitý 3x, najsvetlejší odtieň hneď po tom bielom. 20€ Pat McGrath Skin Fetish Sublime Perfection Blurring under eye powder (púder na očné okolie, ktorý robí rozostrený efekt a vyhladzuje nerovnosti): odtieň light, skoro biely. Nepoužitý, mám dva a nesadol mi. Tak rezervu predávam. Nemá krabičku, tieto sa predávajú v sáčiku naplnenom glitrami. 22€ Burberry Nude Powder sheer luminous: odtieň No. 11 Porcelain, s teplým podtónom. Nový nepoužitý, v balení je aj labutienka. 30€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.