inzercia, predaj, predám, bazár

puf na sedenie

Kategória: Ostatný nábytok

na predaj makka kocka na sedenie, vhodna taktiez len ako ozdoba do priestoru. je v krasnom boho - vidieckom style. velkost okolo 35-40cm kazda strana, podla toho, kde sa viac potlaci vnutorna vypln. obal sa da dat dole a oprat, zdola ma zapinanie na zips. ma mensie zatrhnutia, ktore vidno iba zblizka, preto cena symbolicka (oproti povodnej - okolo 120 eur). osobny odber BA - podunajske biskupice.
puf na sedenie
Podobné inzeráty
Paletový nábytok
Paletový nábytok podľa vašich požiadaviek. Sedenia,regály,postele Paleta,palety,paletové sedenie,paletové gauč,paletová sedačka, gauč, rohové sedenie drevené sedenie, sedenie záhrada, sedenie altánok, sedenie terasa, sedenie krčma, sedenie pohostinstvo, terasové sedenie, lacné sedenie, sedenie do baru, sedenie do altánku, sedenie do pohostistva, sedenie reštaurácia, sedenie do baru, kreslá, gauče, sedačky, lavice,regál
Eco puf kocka na sedenie
Eco puf kocka na leňošenie, červená farba. Veľkosť 47x47x47cm. Odporúčam osobný odber. Pôvodná cena 57€
NOVÝ a veľký taburet \ puf \ podnožka (osobný odber)
Taburetka. Predám úplne nový, nepoužívaný latkový taburet \ puf. Ľahký a stabilný. Rozmery (ŠxHxV): 40x40x40 cm. Ideálny do detskej izby alebo ako podnožka. Dôvod predaja: nevhodný dar. Cena je 40 EUR a je pevná. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Taburetka, puf
Predám ružový puf, pletený vzor. Poprosím písať email
NOVÝ a veľký taburet \ puf \ podnožka (osobný odber)
Taburetka. Predám úplne nový, nepoužívaný latkový taburet \ puf. Ľahký a stabilný. Rozmery (ŠxHxV): 40x40x40 cm. Ideálny do detskej izby alebo ako podnožka. Dôvod predaja: nevhodný dar. Cena je 35 EUR a je pevná. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
detsky puf haba
predam detsky vankusik/puf znacky Haba priemer cca 100cm