inzercia, predaj, predám, bazár

Pulovrík v. 80

Kategória: Mikiny a svetre

vlastná výroba, nosený len mojím synom, zapínanie na gombíky na jednom pleci, vlna príjemná na telo, nepichá, teplý
Pulovrík v. 80
Podobné inzeráty
3x vianočný pulóvrik č. 86 pre dievčatko
Predám 2x vianočný tenký pulóvrik s volánikmi a raz teplejší pulóvrik č. 86 pre dievčatko. Každý sme mali len raz oblečený. Cena spolu je 2€. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Dievčenský pulóvrik C&A
Predám elegantný dievčenský pulóvrik, s kvetinkovou aplikáciou v prednej časti. Veľkosť 140. Pulovrik málo nosený - ako nový.
Tricko zelene c. 122 alebo pulovrik s dinosaurami c.116
Predam malo nosene zelene tricko s dlhym rukavom c.122 s meniacou sa potlacou. Rozmery: 50 cm od krku, dlzka rukava 40,5cm, dlzka tricka 49cm, sirka od pazuch 37cm Tricko predam za 3€.Prosim len osobne odber v Trnave. Dinosaurovy uzasny zatepleny pulovrik ako novy, velkosti 116, tusim len raz sme ho mali, kedze oblecenia sme mali kopec a raz dva sme vyrastli. Predam za 5€. Rozmery: dlzka od krku 44 cm, dlzka rukava od krku 45cm, sirka od pazuch 35cm. Prosim osobne odber v Trnave. Ak kupite tricko aj pulovrik,obe spolu 7€.
vianocny detsky pulovrik a bodinko 68
pulovrik a bodinko pre babatko s vianocnym motivom velkost 68 pulovrik zapinanie pri krku na dva gombicky nosene max 2 razy aktualna cena v predajni 10 EUR
Teplučký pulóvrik
Ponúkam na predaj nový nenosený tepľučký huňatý pulóvrik vo veľkosti 74. Cena 8€ + poštovné. Možný aj osobný odber.
Pulóvrik na zapínanie
Ponúkam na predaj nový nenosený (nestihli sme) pulóvrik na zapínanie, veľkosť 62. Cena 5€ + poštovné. Možný aj osobný odber.