inzercia, predaj, predám, bazár

Puškohľad Delta Optical Classic 3-9x40 MilDot

Kategória: Poľovníctvo, lov

Puškohľady Delta Optical Classic sú presnosťou a spoľahlivosťou, ktorú potrebujete. Uspokoja všetkých, ktorí oceňujú vysokú kvalitu za rozumnú cenu. Puškohľady z tejto série sú ideálne pre rekreačné a športové streľby, napríklad na vzduchovku alebo malokalibrovku. Ponúkaný model má variabilné zväčšenie 3-9x a priemer objektívu 40 mm. Navrhovaný model navyše využíva vysokokvalitnú optiku a viacvrstvové antireflexné vrstvy, ktoré poskytujú ostrý a čistý obraz. Vysoká odolnosť voči nárazom a pevný jednodielny tubus zaručujú presnú streľbu a dlhé roky používania. Dusíková náplň poskytuje odolnosť proti vode a hmle.

Puškohľad je možné použiť na:
lovecké zbrane s kinetickou energiou nepresahujúcou 3500 J

Technické parametre:

Zväčšenie: 3-9x
Priemer objektívu: 40 mm
Priemer tubusu: 25,4 mm
Zorné pole vo 100m: 14 -5 m
Typ kríža: MilDot
Plnenie dusíkom: áno
Prevádzkové teploty: -20 .. + 60 ° C
Max. energia: 3500 J
Dĺžka: 293 mm
Hmotnosť: 416 g

nový-nepoužitý-zakúpený (01.07.2022)
Puškohľad Delta Optical Classic 3-9x40 MilDot
Podobné inzeráty
Predám puškohľad Delta Optical Classic 3-9x40 MilDot
Predám puškohľad Delta Optical Classic 3-9x40 kúpený pred 2 rokmi, používaný na.22 WMR. Mám k nemu aj montážne krúžky.
Walther puškohlad 4-12x50
Predám velmy málo používaný ako nový bez škrabancov puškohľad firmy Walther s možnosťou regulácie priblíženia objektu od 4 - 12x. Podsvietený kríž s možnosťou nastavenia ako horizontálne tak vertikálne. Sklenená optika je vyplnená suchým zipsom,ktorý zabraňuje zahmlievaniu a tým zaručuje kvalitný a ostrý obraz. Vďaka veľkému okuláru je zabezpečená vynikajúca svetelnosť optiky. Puškohľad je vybavený paralaxom a manuálnym doostrením obrazu. Napájanie podsvetlenia batériou CR2032 3V Typ kríža MilDot. Taktický puškohľad pre streľbu typu FT a Siper.ja som homal na vzduchove Gamo aké je vhodný j na iné pušky...Taktický centrálne podsvietený kríž MilDot.Veľký rozsah priblíženia od 15m - 60m. Možnosť regulácie paralaxy.viac info tel.
Valiant Zephyr 6-24x50 SF SIR 1/2 MilDot
Valiant Zephyr 6-24x50 SF SIR 1/2 MilDot samozrejme je v zaruke kupovany bol pred vianocami :) Valiant Zephyr najvyšší rad profesionálnych puškohľadov Valiant s nastaviteľným priblížením, paralaxou v strede tela a podsvieteným skleneným krížom typu Half Mil Dot. Vďaka jednodielnej konštrukciu tela puškohľadu so základným tubusom s priemerom 30 mm a použití skleneného kríža, je veľmi odolný a vhodný aj na väčšie ráže s vyššou energiou strely. Priblíženie puškohľadu je nastaviteľné v rozsahu od 6x do 24x. Preto dokáže vyhovieť požiadavkám streľby na veľké vzdialenosti. Puškohľad Zephyr 6-24x50 je vybavený krížom typu 20x 1/2 MilDot, vďaka zmenšeniu kríža je menej rušivým elementom pri sledovaní cieľa, ale zároveň ideálne ostrý a viditeľný pri samotnom zamierení na cieľ. Pre zvýšenie svetelnosti a ostrosti obrazu puškohľadu majú šošovky modelu Zephyr zelenú úpravu tzv. coating, a ďalej sú chránené odnímateľnými krytkami Flip Open, aby sa obmedzilo ich znečistenia. V přídapě silného protisvetla môžete využiť dodávanú slnečnú clonu. Komienky k regulácii zámerného kríža sú u rady puškohľadu Valiant Zephyr otvorené so systémom Fast Lock, vďaka čomu môžete nastavovanie vykonávať prakticky okamžite. Blokovací systém Fast Lock sa ovláda veľmi ľahko, komienok stačí potiahnuť nahor resp. do strany a môžete ihneď nastavovať pozíciu kríža. Po nastavení stačí komienok zatlačiť a pozícia sa zafixuje. Môžete využiť tiež možnosti nulovania komienka, teda nastaviť Vaše počiatočné hodnôty na 0. Klikanie je isté, pevné a znateľné. Jeden klik ovplyvňuje pozíciu kríža o 1/4 MOA na 100 yards. Nastaviteľná paralaxa umiestnená na ľavej strane stredu puškohľadu Valiant Zephyr 6-24x50 Vám pomôže ovplyvniť ostrosť pozadia a kríža v závislosti od vzdialenosti na ktorú aktuálne mierite. Súčasťou balenia je tiež veľké koleso paralaxy pre jej ľahšie ovládanie. V prípade vady oka je možné obraz jednoducho doostriť pomocou regulácie na okuláru od -2 do +2 dioptrie. Na ľavej strane puškohľadu je tiež regulácia podsvietenia. Modely Valiant Zephyr sú vybavené trojfarebným podsvietením, červeno, zeleno, modro. Batéria CR2032, ktorá podsvit napája nie je súčasťou balenia, možno ju dokúpiť v sekcii doplnkový tovar, pod popisom tovaru.
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x40 za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x32EG za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Volať na Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
Predám CZ 457 Jaguar malorážku - malokalibrovku - 22 lr
Predám komplet malorážku v kalibri .22lr s puškohľadom, s montážou a s remeňom vo výbornom stave. Stav novej zbrane, puškohľadu, kompletu, veľmi málo používaná, väčšinou trezorovaná. Možný predaj po častiach. Puška je extrémne presná vďaka dlhej hlavni 630mm. Puškohľad má podsvietený zámerný kríž v zelenej alebo v červenej farbe. Je originál na 22LR, má vyznačené nástrelové vzdialenosti 50m,75,100m,125m,150m,175m,200m Pôvodná cena kompletu: 1004€ Malokalibrovku CZ 457 Jaguar pôvodná cena 710€: Puškohľad HAWKE vantage 3-9x40 pôvodná cena 199€: Montážne krúžky na puškohľad 30mm 60€ Kožený remeň 35€ Prepis v KE. Dohoda možná. Malorážka , malokalibrovka , CZ , 457 , HAWKE , puskohlad , 22 lr , 22lr , 17hmr , 22wmr , Blaser , Sauer , Mauser , vzduchovka , puska
Zaměřovač Delta Optical Titanium HD 4-24x50 Di MD MOA
Zameriavač Delta Optical Titanium HD 4-24x50 bol špeciálne navrhnutý pre lov na veľké vzdialenosti, poskytuje veľký rozsah zväčšenia 4-24x a vysokú priepustnosť svetla až 92%. Puškohľad má červený centralný bod a kríž typu MilDot v druhej ohniskovej rovine. Zameriavač má vymeniteľné vežičky v MOA.V ponuke mám všetky prístroje od Pulsaru, alebo iných výrobcov nočných videní, termovízii a dennej optiky. Záruka od výrobcu 3 roky. Cena je s DPH !!! Možnosť dohody.