inzercia, predaj, predám, bazár

Puškohľad s digitálnym dialkomerom

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam puškohľad Bushnell YARDAGE pro 4-12X42MM s digitálnym dialkomerom a uchytom.
Puškohľad s digitálnym dialkomerom
Podobné inzeráty
Pard DS35 850/940 LRF s dialkomerom
Nové nerozbalene.Digitálne nočné videnie - puškohľad PARD DS35. Systém deň/noc - farebný obraz počas dňa a čiernobiely obraz v noci. Dosah pozorovania v tme do 500 m. Optické zväčšenie 5,6x. Digitálny zoom 2x. Okrúhly LCD displej 800x800px. Rozlíšenie videa 1920x1080 Full HD 2Mpx. Pamäť až pre 5 zbraní. 6 nových loveckých osnov. Režim úspory energie (režim spánku). Napájanie pomocou batérie typu 18650 (je súčasťou balenia). Výdrž batérie až 8 hodín. Mechanická odolnosť do 6000 J (do 8x68, 30-06, .308W). Kompletne česká lokalizácia vrátane nastavenia prístroja! Laserový diaľkomer s dosahom 1000 m a balistickou kalkulačkou zaručuje presnejší zásah za každých okolností. PARD prichádza s novým digitálnym nočným videním v podobe puškohľadu PARD DS35. Je to multifunkčný denný a nočný zameriavač so špičkovou technológiou. Model DS35 je o krok vpred pred konkurenciou, pretože ako prvý na trhu využíva nový kruhový displej IPS LCD s rozlíšením 800 × 800 px, ktorý vám poskytne klasický zážitok ako puškohľad s maximálnym zorným poľom. Výsledkom je obraz s vyšším rozlíšením v kombinácii s vysoko citlivým snímačom Ultra HD CMOS s rozlíšením 2560 × 1440 px. Pard DS35 850nm je k dispozícii vo variante 5,6x. Nový displej IPS LCD: Displej, ktorý poskytuje vysoko jasný obraz s bohatým kontrastom a má mimoriadne široké zorné pole pre lepší prehľad o situácii. Zobrazenie je ešte prirodzenejšie vďaka rýchlemu času odozvy, ktorý pripomína pohľad cez tradičnú dennú optiku. Nočné videnie teraz môžete snímať ľahšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka kruhovému displeju už pri korekcii bodu zamierenia nepohybujete krížom, ale obrazom. To znamená, že kríž zostáva vždy dokonale vycentrovaný a zachováva si plné zorné pole. PARD DS35 ponúka 6 rôznych krížov, 4 farby a 5 možných profilov snímania. Integrovaná balistická kalkulačka v spojení s laserovým diaľkomerom na 1000 m automaticky vypočíta trajektóriu strely a zobrazí miesto dopadu na displeji prístroja. Táto pokročilá technológia výrazne pomáha pri presnosti zásahu. Kamera PARD DS35 je navrhnutá na dokonalú detekciu rôznych cieľov na vzdialenosť až 500 metrov a v kombinácii so snímačom Ultra HD a novým vysokokvalitným displejom LCD je o niekoľko krokov pred konkurenciou. IR iluminátor s vlnovou dĺžkou 850 nm má tri intenzity osvetlenia a nastaviteľný svetelný kužeľ, aby sa čo najlepšie zabezpečilo dokonalé pozorovanie cieľa. Automatické nahrávanie po zábere: Po tom, ako jednotka rozpozná spätný ráz, automaticky nahrá 20-sekundové video, ktoré zachytí už 8 sekúnd pred samotným výstrelom. Nahrávanie videa je možné ovládať aj plne manuálne s ľubovoľnou dĺžkou záznamu. Fotoaparát Pard DS35 ponúka aj možnosť fotografovania vo vysokom rozlíšení. Prostredníctvom pripojenia Wi-Fi môžete zo zariadenia prenášať živé snímky do telefónu. PARAMETRE: Variant 70 mm Zväčšenie 5,6x Zorné pole Horizontálne 3,4° Vertikálne 3,4° Uhlopriečka 4,8° Displej Okrúhly IPS LCD 800x800 px
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x40 za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x32EG za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Volať na Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
Pulsar Digex C50 IR X940S
Predám nočné videnie Pulsar Digex C50 IR X940S Nový puškohľad Pulsar Digex C50 s nočným videním nadväzuje na osvedčený Digex N455. Spája v sebe spája jednoduchosť montáže klasických puškohľadov s tubusovými kruhmi a vlastnosti moderného digitálneho puškohľadu. Dá sa používať rovnocenne dlhodobo cez deň aj v noci. Ľudské oko pri veľmi slabých svetelných podmienkach nie je schopné rozoznávať farby, ale vďaka super citlivému CMOS snímaču tento puškohľad produkuje farebný obraz aj v noci. Puškohľad Pulsar Digex C50 má dosah 500 metrov (údaj výrobcu). Svetelná optika poskytuje zväčšenie 3,5x, ktoré sa dá digitálnym zoomom zvýšiť až na 14x. Dušou prístroja je CMOS digitálny FullHD szenzor s rozlíšením 1928x1088 pixelov. Obraz pozorujete vlastne na zabudovanom AMOLED displeji s rozlíšením 1024x768 pixelov, ktorý výborne zobrazuje aj pri teplotách -25°C na rozdiel od staršej LCD technológie. Zobrazenie zámerného kríža zabezpečuje takisto elektronika, a to hneď 10 rôznych typov v 8 rôznych farbách. Prístroj je ďalej schopný zobraziť vodorovný horizont, alebo funkciu obraz v obraze kde oblasť okolo zámerného bodu je zväčšená. V prístroji sa dá zapnúť automatické vypínanie v čase, keď sa prístroj nepoužíva. Puškohľad Pulsar Digex C50 dokáže uložiť nastavenie nastrelenia 5 rôznych zbraní. Vzdialenosť oka pri pozorovaní je 50 mm - jedna z najlepších v tejto kategórii. Vďaka tomu sa dá použiť aj na puškách s väčším spätným rázom. Jeho deklarovaná mechanická odolnosť je 6000J. Vďaka tomu sa dá použiť aj na puškách veľkého kalibru. Montáž puškohľadu nie je súčasťou balenia! Blízke zaostrenie, vodotesnosť, napájanie Najbližšie zaostriteľná vzdialenosť je 5 metrov. Rozsah dioptrickej korekcie je +/-4 dioptrie. Odolnosť prístroja IPX7 zaručuje, že sa nemusíte s prístrojom obávať ani búrky. Pulsar Digex C50 je napájaný z akumulátorov APS2/APS3 Li-Ion. Prísvit, nahrávanie obrazu Vstavaný LED infračervený prísvit s výkonom 255 mW a vlnovou dĺžkou 940 nm je pre zvieratá prakticky neviditeľný. Pozorovaný obraz sa dá ukladať na vstavanú 16 GB pamäťovú kartu. S mobilnou aplikáciou (Stream Vision) sa dá obraz pozorovaný cez puškohľad pozorovať, resp. dokonca nahrávať "na video" pomocou mobilného zariadenia. Info: Dedal, Dipol, Infiray, Hikmicro, Nightpearl, Sauer, Blaser, Pulsar, Termo, Binocular
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene Volať puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x32 za 24eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x32 za 25eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Volať na Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
Termovízny monokulár HIKMICRO GRYPHON GQ50L s diaľkomerom
Predám Termovízny monokulár HIKMICRO GRYPHON GQ50L s diaľkomerom kupovaný 2.12.2022 Zariadenie ako nové záruka 3 roky. Termovízny monokulár Hikmicro GQ50L (HM-TS26-50QG/WLV-GQ50L) je vybavený kvalitným jadrom o rozlíšení 640 × 512px a displejom OLED 1024 × 768, 50mm šošovkou a laserovým diaľkomerom. Podporuje funkcie hot spot (sledovanie najteplejšieho bodu v obrazu), meranie vzdialenosti (pomocou integrovaného diaľkomeru), Wi-Fi a ďalšie. Vstavaný tepelný detektor s vysokou citlivosťou poskytuje jasný obraz aj v drsných podmienkach prostredia ako je tma, hmla, dym, prach, dážď, sneh, lesný porast atď. Zariadenie 2v1 - Termovízia a nočné videnie Monokulár je možné využívať ako termovíziu aj ako nočné videnie. Pre nočný režím je potrebné dokúpiť prísvit a držiak (montáž). Bi-Spectrum Image Fusion Technológia Fusion: spojenie termálneho a digitálneho obrazu poskytuje vysokokvalitný detailný obraz, ponúka skvelé pozorovanie kedykoľvek a v akomkoľvek počasí Ergonomický dizajn Úchop zariadenia je pokrytý kožou a zaoblený prechod dizajnu poskytuje pohodlné uchopenie a vynikajúce prevádzkové skúsenosti. Nový spôsob ovládania Koliesko slúži na výber ponuky a priblíženie, aby bolo ovládanie prirodzenejšie. Každé otočenie poskytuje používateľom vynikajúci pocit kontroly. Vynikajúci algoritmus obrazu Vlastne vyvinutý algoritmus obrazu optimalizuje obrazovú kvalitu, prinášajúcu používateľom vysoké rozlíšenie a čistejší obraz, zvýraznenie okraja objektu. Vymeniteľné batérie Dve batérie a externá nabijáčka HIKMICRO sú súčasťou balenia, ktoré dávajú slobodu pozorovania po celý deň. Veľký OLED displej 0,39 ”OLED displej s vysokým rozlíšením (1024x768) má nižšiu spotrebu energie, disponuje širším pozorovacím uhlom a sýtejšími farbami. To všetko slúži na výrazné zlepšenie používateľského zážitku. Režim spánku Monokulár podporuje režim spánku, aby sa šetrila spotreba batérie. Pokročilý obrazový senzor Vysoko citlivý 640x512, 12μm obrazový snímač Vox ponúka vysokokvalitný obrazový výkon s ďalšími detailmi. Dosah detekcie je až do 2600 m. Wi-Fi Podporuje wi-fi hotspot a plné ovládanie prístroja prostredníctvom mobilnej aplikácie. Používatelia môžu tiež používat digitálny zoom, alebo nahrávanie videa na svojom mobile. Diaľkomer Modely označené L majú zabudovaný laserový diaľkomer, modely bez L majú pomerový diaľkomer. Meranie do vzdialenosti 600 m. Kalibračný režim - Korekcia šumu v obraze Zariadenie ponúka 3 možnosti kalibrácie: Automaticky počas prevádzky, manuálne alebo na pozadí. 6 režimov obrazu Séria GRYPHON poskytuje 6 obrazových režimov pre rôzne scenáre. Balistická kalkulačka Po zmeraní vzdialenosti k cieľu, môžete tento údaj vložiť do balistickej kalkulačky a následne korigovať zámerný bod.