inzercia, predaj, predám, bazár

Puzdro na tablet/ notebook hnedé

Kategória: Ostatné drobné

Dobrý deň,

Predám puzdro na tablet, alebo notebook.

Rozmer: 34x26cm

Cena: 10€ + poštovné, alebo osobne Košice,Prešov.

Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo na čísle .

Ďakujem.
Puzdro na tablet/ notebook hnedé
Podobné inzeráty
Kresliaci tablet:  Star 03 V2 Pen Tablet
Kresliaci tablet a jeho pomôcky. Tablet a pero sú plne funkčné. Tablet má iba menšie znaky použitia na kresliacej ploche. Obsahuje: Tablet,Pero a Náhradné hroty Kontakt:
Puzdro na tablet Samsung Galaxy Tab S8 (11")
Predám puzdro na tablet Samsung Galaxy Tab S8 (11"). Predávam z dôvodu objednania zlého modelu na môj tablet. Puzdro je čiernej farby, úplne nové, nepoužívané, v pôvodnom obale. Cena 20€ + pošta, dobierka. Obal má príjemný matný a pevný materiál, taktiež aj silikónová časť je pevná, čiže chráni zariadenie zo všetkých strán. Možnosť nastavenia do polohy na čítanie na boku. Na vnútornej strane je možnosť odložiť si pero S pen či už naležato alebo aj nastojato (na to slúžia tie malé otvory v tvare štvorca). Na vonkajšej strane je otvor na čítačku prstov. Na vrchnej otvory pre reproduktory a na spodnej tiež plus otvor pre napájanie. Na zadnej strane otvor pre fotoaparát a taktiež možnosť pre napájanie S pen.
Grafický tablet XP PEN Artist 15.6 Pro
Dobrý deň predávam grafický tablet XP Pen Artist 15.6 pro. Tento tablet disponuje • Úplne laminovaný IPS displej s veľkosťou 15,6“ • Rozlíšenie 1 920 × 1 080 px a široké pozorovacie uhly • Farebný gamut 88 % NTSC • Citlivé pero s rozlíšením snímacie vrstvy 5 080 lpi a 8 192 úrovní pritlačenia • Ovládacie rozhranie Red Dial • 8 úplne nastaviteľných expresných tlačidiel • Kompatibilita s veľkým množstvom grafického softvéru • Prepojenie cez USB a HDMI rozhranie • Praktický stojan, stojan na pero, čierna rukavica na kreslenie a 8× náhradný hrot sú súčasťou balenia Grafický tablet XP-PEN Artist 15.6 Pro spolupracuje so širokou škálou profesionálnych nástrojov, vrátane programov ako je Photoshop, Illustrator, Blender, GIMP, Twitch a mnoho ďalších. Zariadenie je kompatibilné s počítačmi vybavenými operačným systémom Windows 7/8/10/11, alebo MacOS 10.10 a novšie. Pasívne pero grafického tabletu XP-PEN Artist 15.6 Pro disponuje citlivosťou na pritlačenie s rozlíšením až 8 192 úrovní, vďaka čomu je zaručená zvýšená presnosť kreslenia a zlepšený výkon na vytváranie najjemnejších skíc a čiar s hrúbkou ľudského vlasu. Pero navyše podporuje náklon až 60°, čím je zabezpečená presná imitácia efektu písania a kresby skutočným štetcom. Ja osobne som ho využíval pre neprofesionalne účely ale hravo poslúži aj profíkovy. Používal som ho od 10 Augusta tohto roku , žial ho už nepotrebujem z dôvodu nepoužívania. Tablet som používal v programe Krita ale samozrejme je kompatibilný s 99 % programami. Záruka je ešte na 21 mesiacov Základná cena 420€ , dohoda je určite možná , kontaktujte ma na číslo , požiadal by som po 14 hodine alebo kedykoľvek na mail alebo sms (mail- martinpalenik123@) Ak by ste potrebovali viac informácií alebo fotiek kontaktujte ma.
Cestovne puzdro philips diamont + nabijaci poharik
Puzdro NOVE, poharik malo x pouzity , kontabilne so zubnou kefkou Philips diamont clean Cestovné puzdro na kefky Philips Sonicare DiamondClean. Puzdro vyniká luxusným dizajnom a kvalitným spracovaním. Výhody: Puzdro je vybavené USB portom, takže ho po pripojení k ľubovoľnému USB zdroju môžete používať ako nabíjačku Obsah balenia: 1x cestovné puzdro s USB portom Puzdro je kompatibilné s elektrickými kefkami Philips Sonicare DiamondClean s označením HX93xx. Balenie neobsahuje napájací kábel. Cena spolu..
Puzdro na tablet/ notebook čierne
Dobrý deň, Predám puzdro na tablet, alebo notebook. Rozmer: 30x22cm Cena: 5€ + poštovné, alebo osobne Košice,Prešov. Ak máte záujem kontaktujte ma na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo na čísle . Ďakujem.
Tablet Samsung galaxy tab 3
Predám používaný tablet Samsung galaxy tablet 3 203.1mm teda 8.00" Baterka už je slabšia, rýchlo sa vybija K tomu nabíjačka Tablet ma tvrdené sklo Pribalim púzdro ružovej farby Vhodný pre deti na videá, rozprávky Preferujem osobný odber PO Pošlem aj poštou cena +pošta