inzercia, predaj, predám, bazár

Puzdro UTON vz.75 originál armádne žiadne civilné ver

Kategória: Ostatné

Na predaj nové nepoužité puzdro na nôž uton originálne vojenské nie civilné.
Puzdro je z krytím takže nôž je chránený pred stratou či zavadenim...
Perfektná kvalita.
Upinane na mole systém.
Vhodné aj pre iné nože podobnej veľkosti ako uton....ja v ňom nosím aj moru 2000 poprípade kansbol.... vyhovuje mi viac ako to plastové závesné.
Cena za puzdro je 20€ + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty prípadne Pakety.
Puzdro UTON vz.75 originál armádne žiadne civilné ver
Podobné inzeráty
Puzdro UTON vz.75 originál armádne žiadne civilné ver
Na predaj nové nepoužité puzdro na uton originálne vojenské nie civilné. Puzdro je z krytím takže nôž je chránený pred stratou či zavadenim... Perfektná kvalita. Upinane na mole systém. Vhodné aj pre iné nože podobnej veľkosti ako uton....ja v ňom nosím aj moru 2000 poprípade kansbol.... vyhovuje mi viac ako to plastové závesné. Cena za puzdro je 20€ + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty prípadne Pakety.
Vojenské puzdro na UTON vz.75 originál žiadne civilné ver
Predám puzdro na UTON VZ 75 originálne vojenské nové nepoužité. Na predaj je samotné puzdro bez príslušenstva a noža.... nafotené len ilustračne... Cena poštovného je 4,20€na dobierku alebo 2€ pri platbe vopred na účet. Možnosť osobného odberu v Humennom.
Vojenské puzdro na UTON vz.75 originál žiadne civilné ver
Predám puzdro na nôž UTON VZ 75 originálne vojenské nové nepoužité. Na predaj je samotné puzdro bez príslušenstva a noža.... nafotené len ilustračne... Cena poštovného je 4,20€na dobierku alebo 2€ pri platbe vopred na účet. Možnosť osobného odberu v Humennom.
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 7.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.
Samsung S4 S3 S2  príslušenstvo: baterky nabíjačky puzdrá
SKOR AKO MA BUDETE KONTAKTOVAT, PRECITAJTE SI CELY INZERAT! USB nabíjačka Samsung s pevným káblom + 8€ Nová USB nabíjačka Samsung a USB kábel + 10€ S5 PVC púzdro nové priehladné šedé +3€ S5 ochranná fólia na displej LCD +2€ S4 Indukčná bezdr.nabíjačka s adaptérom + 10€ S4 Ultra Hard Case - Outdoor, Caterpillar, kovové, vodotesné a nerozbitné puzdro - 10€ /reservé/ S4 Zánovná baterka Samsung 2600mAh EB-B600BEB + 5€ /predané/ S4 Externá nabíjačka s dokom +10€ S4 PVC ochranné puzdro čierne +3€ S4 PVC ochranné puzdro šedé +3€ S4 Zadný hliníkový kryt - ružový, nový +4€ S4 Zadný štandard kryt +2€ S4 Ochranná fólia na displej +2€ S4 Ochranné sklo GLASS Protector +4€ S4 MINI PVC ochranné puzdro čierne +3€ S4 MINI Kožené puzdro čierne +5€ S3 Ochranná fólia na displej +2€ S3/S4 MINI Puzdro čierne násúvné, semiš +5€ S2 Vehicle dock kit, originál držiak,nab.+10€ S2 Koženkové puzdro šedé +3€ S2 Plastové puzdro čierne +3€ Sony Xperia M5 - nové puzdro PVC, čierne (5€) Xiaomi Redmi 10 5G - nové puzdro, army green (5€) Huawei P30 - nové puzdro outdoor, blue / red (8€) Uvedené príslušenstvo je používané, ale v dobrom stave. Cena pevná, na sms, výmeny a iné ponuky nereagujem. Inzerát je platný, pokiaľ je v ponuke. Predávam iba to čo inzerujem. Dobierka možná iba pri platbe poštovného predom +3€ (alebo celej sumy +2€)