inzercia, predaj, predám, bazár

PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov 6-90V 15A

Kategória: Ostatné drobné

Predám PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov DC 6-90V 15A na plynulú reguláciu otáčok až k nule.Regulátor sa dá použiť aj ako regulátor napätia.

Posielam aj poštou na dobierku.

Telefón:
Email : relo67au@
PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov 6-90V 15A
Podobné inzeráty
PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov 6-90V 15A
Predám PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov DC 6-90V 15A na plynulú reguláciu otáčok až k nule.Regulátor sa dá použiť aj ako regulátor napätia. Posielam aj poštou na dobierku. Kontaktovať prosím na: Telefón: Email : relo67au@ Lebo cez kontaktný formulár Bazošu emaily niekedy neprídu!
Predám PWM regulátor na reguláciu otáčok motorov
Predám PWM regulátor 6-90V 15A. Slúži na reguláciu pulznou šírkovou moduláciou, reguláciu otáčok motorov, modelárskych vŕtačiek, a mnoho iného. Dokáže regulovať otáčky jednosmerných elektrických motorov bez straty krútiaceho momentu motora. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa aj profesionálnej oprave meracej techniky, audio techniky, zváračiek a priemyselnej elektrotechniky.
Predám PWM regulátor na reguláciu otáčok motorov
Predám PWM regulátor 6-90V 15A. Slúži na reguláciu pulznou šírkovou moduláciou, reguláciu otáčok motorov, modelárskych vŕtačiek, a mnoho iného. Dokáže regulovať otáčky jednosmerných elektrických motorov bez straty krútiaceho momentu motora. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom.
Regulátor otáčok motora 10-60V 20A.
Predám PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov DC 10-60V 20A na plynulú reguláciu otáčok až k nule.Regulátor sa dá použiť aj ako regulátor napätia. Posielam aj poštou na dobierku.
Regulátor otáčok motora 10-60V 20A
Predám PWM regulátor otáčok jednosmerných motorov DC 10-60V 20A na plynulú reguláciu otáčok až k nule.Regulátor sa dá použiť aj ako regulátor napätia.
Predám 12V elektromotor
Zdravím predám tento 12V elektromotor - Motor som použil asi 2 krát na maturitný projekt. Teraz už mi len stojí doma a možno by sa niekomu zišiel. K nemu pridám aj tento regulátor otáčok- s ktorým si bude môcť regulovať otáčky motoru, akurát si ho budete musieť zapojiť, keďže nie je zapojený. Všetko je funkčne keďže som to použil 2 krát, kliknite na odkazy a dozviete sa o týchto veciach viac. Len osobný odber- Prešov. Cena za oboje 120e.