inzercia, predaj, predám, bazár

Pyzamo / overwl Sergent Major

Kategória: Pyžamká a župančeky

Pyzamko / overal Sergent Major vratane ciapocky a ponoziek. 1x oblecene. Velkost 50. K dispozicii 2 rovnake supravy, cena za 1 supravu 4eur.
Pyzamo / overwl Sergent Major
Podobné inzeráty
Pyzamo / overwl Sergent Major
Pyzamko / overal Sergent Major vratane ciapocky a ponoziek. 1x oblecene. Velkost 50. K dispozicii 2 rovnake supravy, cena za 1 supravu 5eur.
Sergent Major pyžamo
Predám pyžamo Sergent Major veľ.104 na kolenách vyšúchané hviezdičky ináč 100%stav
Pyžamá/dupačky Fixoni, Sergent Major/Minoti
Predám pyžamká Fixoni za 4 eur/ks, dupačky Sergent Major 4 eur, pyžamo sivé Minoti (troška zničená mašlička 2 eur. Všetko veľkosť 74. Pri väčšom odbere zľava. Možnosť prevzatia na trase Bratislava a Vranov nad Topľou.
Pyzama velkost 134 od Sergent Major
Krasne a kvalitne bio bavlna pyzamko 10eur/ks, iba obe spolu 20 eur. Z predposlednej kolekcii Sergent Major a iba po jednom dietati z 1.ruky. Len osobny odber Ba stare mesto alebo Racianska/Riazanska. Postou iba pri platbe vopred na ucet, postovne 5 eur ako balicek alebo doporuceny list ak je hodnota tovaru spolu >15eur.
Pyzamkove overaliky Lindex, Lupilu, F&F
FOTKA 1 Na predaj overalik na spanie Lupilu v unisex bezovej/bledohnedej farbe vo velkosti 74 Mikrozmolky bez flakov a dier Dlzka 69cm Cena 3eura FOTKA 2-3: Na predaj biely pyzamkovy overal s nosorozcami zn.Lupilu pure collection velkost 80 v zachovalom stave(nosene malo). Dlzka 72cm Cena 3eura Fotka 4: Na predaj 1xbledoruzove bodkovane pyzamo na rukavoch a nohaviciach peknou krajkou zn.Babyclub velkost 86 V bezchybnom stave bez flakov a dier +1x dvojdielne pyzamo v zltej farbe velkost 86 ale je mierne vacsia. Nohavice gumickovane Cena spolu 4eura Fotka 5: Na predaj dvojdielne dievcenske pyzamo dvojcislie 92/98 s plysovym vrchom s 3D uskami. Dlzka nohavic 52cm, 35cm po rozkrok, je gumickovane Vrch dlzka 38cm, sirka 31cm, rukav 40cm. Vo vynikajucom stave bez flakov a dier +darcek dvojdielne pyzamo v bledomodrej farbe zn.Babyclub velkost 92 Cena spolu 4eura Fotka 6-8: Na predaj 2x pyzamkovy overal s obojstrannym zipsom zn.Lindex velkost 98 1x biele s medovnickami, dlzka 80cm, po rozkrok 30cm, rukav 31,5cm po rameno, farba krasna zachovana je bez zmolkov iba ma drobne bodky na rukave 1x bezove so zaludmi a listkami dlzka 80cm, po rozkrok 30cm, rukav 29cm po rameno, bez zmolkov, dier Je ich mozne prat pri 60C Cena spolu 20eur Mam aj ine dievcenske/chlapcenske vecicky na predaj kuk na moje dalsie inzeraty alebo sa spytajte;)
Predám HM pyžamo a takko pyžamo - veľkosť 134-140
Predám HM pyžamo a takko pyžamo, veľkosť 134-140. Možnosť osobného odberu v BA-Staré Mesto. Inzerát platí do zmazania. Uvedená cena je za kus.