inzercia, predaj, predám, bazár

QS Silent Walk

Kategória: Stavebný materiál

Predám 1 nerozbalenú podložku QS Silent Walk
QS Silent Walk
Podobné inzeráty
Quick-step Silent Walk + instalacna sada
Predam pouzitu original montaznu / instalacnu sadu pre Quick-Step plavajuce podlahy s Uniclick na bezpecnu a jednoduchu instalaciu plavajucej podlahy. Silent Walk podlozka zvysky za symbolicku cenu. Asi 2x po 2m2
Listy na vytvorenie walk-in sprchovacieho kuta.
Predam nepouzite nerezove listy na vytvorenie sprchovacieho walk-in kuta. Nepouzite. Maximalna sila obkladu 8/10mm. Sklo max 10mm. Dlzka walk in kutu 1m. Maximalna vyska skla 2.5m Viac info:
Podložka pod plávajúce podlahy
Predám podložku pod plávajúce podlahy Quick Step Silent Walk,jeden nerozbalený balík - 7m2 + zbytok cca 2m2.
QUICK-STEP SILENT WALK (7m2) - 2mm
Ideálna podkladová vrstva na tlmenie kročajového zvuku, ktorý spôsobuje chodenie po podlahe, a preto je výbornou voľbou pre prízemia. Je tiež najvhodnejšou podkladovou vrstvou pre podlahové vykurovanie a chladenie (2mm)
Sprchova zastena
Predam sprchovu zastenu kupovanu v Siku, ktora bola odborne namontovana aj demontovana. Potrebovala som dlhsiu. Sprchovy kut bol pouzivany jednou osobou parkrat do mesiaca. Sucastou nie je upevnovacie ramienko ani montazny set. Nutne prikupit. Osobny odber BA-Dubravka PC 317 €
Walk-in sprchová zástena
Predám čisto novú, zabalenú walk-in sprchovú zástenu. šírka: 90cm, výška: 195cm, farba: čierna, 8mm hrubé bezpečnostné sklo, pevná hliníková konštrukcia, nastaviteľná rozpera 70-100cm, možnosť pravo aj ľavo-strannej montáže.