inzercia, predaj, predám, bazár

Qx 110 BAT. Sp racing evo brusch. freestyle.

Kategória: Drony

Komplet pripravený na lietanie prijímač Frsky d8 baterie 1s 600mah, výkonné motory 1080mm. vrtulky 75mm kamera aiof 25mv, plne karbónový rám. Betaflight a nastavenie , tuning hotové. Môžte si cez program vytuningovat sam letové parametre. Potrebný prijímač tarranis s protokolom Frsky d8.
Qx 110 BAT. Sp racing evo brusch. freestyle.
Podobné inzeráty
Predam dji Mavic air
Predam minimalne pouzivany mavic air, k baleniu je puzdro na dron, 3x bat., nabijacka na 4 bat., zvlast taska kde sa zmestia tri bat a ovladac V pripade zaujmu poslem foto Dovod predaja je ze je min.vyuzity. Je plne funkcný Mozna dohoda
DJI Googles Racing
Predam takmer nepouzite okuliare DJI Goggles Racing, viav na odkaze :
Autel EVO Nano+
Predám tento parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Žilina Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod: Môj zdravotný problém. Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie. ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
EVO Nano +
Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod: Môj zdravotný stav Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie/nepoškodená, balenie nepoužite ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
Autel EVO Nano+
Po dlhom zvažovaní som sa pevne rozhodol že predám uvedený dron. Dôvod predaja je moje zdravie. Prosím iba o jedno, nesnažte sa dohadovať o cene. Dron je vo vynikajúcom stave a novy majiteľ bude na 100% pokojny. TAKŽE: Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod predaja: Môj zdravotný stav -Oranžova farba zaručuje výbornú viditeľnosť na veľké vzdialenosti oproti sivej farbe. -Reálny dolet 8km bez straty signálu i čo jednej paličke na ukazovateli. -Dron na plne nabitie baterie sa udrží vo vzduchu 28min. -dron • prenos videa na vzdialenosť až 10 km • čas letu až 28 minút • nakrúcanie až do 4K • 50 Mpx fotografie • detekcia prekážok v troch smeroch • hmotnosť 249 g -Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie/nepoškodená, príslušenstvo nepoužite Dokumentácia + záruka (Doklad o kúpe) ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena batéria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí. Ak dobierka tak +4€ poštovne.
FPV Racing Dron Walkera Runner 250
Predám značkovú FPV pretekársku quadkoptéru (racing dron) od spoločnosti Walkera. Je to prvá verzia, komplet výbava. Naviac priložím FPV prijímač Eachine R051, ktorý umožní zobrazenie videa na mobilnom telefóne. Inak dron funguje s akýmikoľvek FPV okuliarmi, schopnými prijímať analógové video na frekvencii 5.8GHz (čo sú takmer všetky okrem DJI). Súčasťou setu je aj príplatkový batoh Walkera. Celá zostava je v stave RTF (ready to fly), vrátane vysielača Devo 7. Teda nabijete si len baterku a lietate. Tu je ukážkové video: Obrovskou výhodou oproti všetkým ostatným značkovým dronom, ako napríklad DJI FPV je, že používa štandardné LiPo 3S batérie, ktoré sú lacné a ľahko dostupné. Napriek tomu, že tento typ pretekárskej quadkoptéry je určený pretekárom-začiatočníkom, určite to nie je hračka. V športovom režime dosahuje hravo rýchlosti nad 40km/h. Vtedy môže byť pri náraze veľmi nebezpečná. Všetko je nové a nepoužité. Koptéra bola čistá uloženka, doteraz mi ležala na polici. Pôvodná cena so všetkými doplnkami bola cez 450EUR. Priznám sa, neviem v akom stave je batéria, ale na vyskúšanie bude určite stačiť a ako som spomínal za 20-30EUR nie je problém kúpiť kedykoľvek novú. Prvý kontakt prosím mailom. Preferujem osobné stretnutie v Bratislave s odskúšaním, ale po dohode som ochotný zaslať aj na dobierku.