inzercia, predaj, predám, bazár

Rádio RCD 310 vw group

Kategória: Autorádiá

Predám plne funkčné originálne rádio rcd 310.
Vhodné pre vw;Touran,Tiguan,Sharan,Passat,Golf,Jetta,Amarok,Caddy,Polo...
Škoda,Seat
V prípade záujmu pošlem poštou.
Rádio RCD 310 vw group
Podobné inzeráty
VW RCD 310
Predám originálne autorádio zn. Bosch, model RCD 310. Čierno-biely display, červené podsvietenie tlačidiel. Ak máte v aute zabudovaný Bluetooth modul, rádio sa k nemu dá pripojiť. Takiež ukazuje parkovacie senzory, climatronic, radio-text (názov skladby + interpret), atď. Reagujem aj na SMS, email, Whatsapp, Viber, atď. Rozumnej dohode na cene sa nebránim. V prípade záujmu viem poslať aj poštou.
Rádio VW RCD 310
Predám plne funkčne rádio RCD 310 vrátane kódu . Podsvietenie tlačidiel : červené Podsvietenie obrazovky : text biely , pozadie tmavé Použiteľné do VW - Golf 5 / 6 - Passat B6 / 3C / B7 / CC - Sharan 2.gen Pasuje aj do Seatu a Škody Vrátane originálneho manuálu v slovenčine
Radia VW
Mam na predaj original 2 din radia vw golf 5,touran, passat, polo podobne. Radio RCD 300 trošku ošuchane 10€ Radio RNS 300 prehrava mp3,navigacia 30€ Radio RCD 310 cena 40€ Všetky radia plno funkčne ale bohužial bez kofu kod viem dodat za 15€ Alebo vymenim za nejake dobove radio Blaupunkt.
Autorádio VW RCD 310
Predám originál autorário Volkswagen RCD 310 vymontované z VW Tiguan 2013, ale rovnaké sa robilo aj do VW Golf 6 a pod. Pozadie displeja čierne, text biely, podsvietenie tlačidiel klasicky červené. K autorádiu je knižka s manuálom po česky a samozrejme kód na odomknutie rádia. Rádio je vo výbornom technickom, aj vizuálnom stave. Osobný odber Bratislava alebo Malacky. Cena pevná.
Autorádio Rcd 310 s bluetooth adapterom
Predám autorádio RCD 310 originál delphi z Volkswagenu. Jedna sa o novšiu verziu. Pasuje aj na Seat a škodovku. Rádio je bez známok používania, top stav. Kód samozrejmosť. K rádiu pridám aj bluetooth adaptér takže si dokážete pripojiť mobil a počúvať hudbu z mobilu. Ak som nedostupný,nechajte sms zavolám späť, prípadne kontakt mailom.dohoda možná
RCD 310
Predám originálne rádio pre koncern VW RCD 310 plne funkčné bez poškodení …..