inzercia, predaj, predám, bazár

Rádio.vysielacka.blesk.kalkulacka

Kategória: Starožitnosti

Predam ci vymením dohoda po tel.Radia po 5e Tesla rádio 7e kalkulačka 7e blesk 5e vysielačka 15e. Radio Tento a kalkulacka uz niesu predane.!
Rádio.vysielacka.blesk.kalkulacka
Podobné inzeráty
Mechanická kalkulačka
Predám krásne zachovalú starožitnú mechanickú kalkulačku, vyrábanú okolo rokov 1930 až 1945 vo Švédsku značky ORIGNAL ODHNER M 602 No.5 . Kalkulačka je funkčná a drobné vady sú ľahko opraviteľné. Kalkulačka môže slúžiť ako krásna historická dekorácia v byte či v kancelárii. Odber osobne alebo poštou. Na dobierku neposielam.
DKE 38
Predam starozitne radio DKE 38 tzv. Goebbelsova tlama, vnutri je kompletne na bakelite je par skrabancov radio ma 85 rokov V pripade zaujmu poslem viac foto podmienka je osobny odber ! Volat prosim az po 14:30 nakolko nemam v praci u seba mobil starozitne radio, retro radio, predvojnove radio,bakelitive radio, elektronkove radio,stare radio, historicke radio, vintage radio
blesk na fotoaparát
Predám starý ruský blesk na fotoaparát v originálnej krabici. Blesk je v nálezovom stave, nemám ako odskúšať.
Starožitná mechanická kalkulačka Triumphator
Predám krásnu starožitnú mechanickú kalkulačku z rokov cca 1920/1930 vyrábanú firmou "Triumphator-Werk GmbH" v Nemecku. Kalkulačka je zrejme nefunkčná, alebo s ňou len neviem narábať. Rozmery cca 33x16x14cm, váha cca. 7Kg Krásna historická dekorácia do bytu, kancelárie či predajne. Cena:90 EUR. K odberu v Bratislave, (neposielam, nebalím…) Tel.:
starozitna elektricka kalkulačka Facit, made in Schweden
starozitna elektricka kalkulačka Facit, made in Schweden - 70 €
Mechanická kalkulačka - Addiator Supra
Ruční mechanická kalkulačka, rozměr 11,5 x 18 x 1 cm, funkčnost neznámá, stav viz foto, dobírka od 4,-€.