inzercia, predaj, predám, bazár

Radová garáž - Staré mesto, ul. Stromová, Lomená

Kategória: Garáže

Ponúkam na predaj radovú garáž v širšom centre mesta na Stromovej ulici, Košice-Staré Mesto, v blízkosti ulíc Lomená, Masarykova, Alvinczyho.

- pozemok pod garážou a garáž sú v osobnom vlastníctve
- výmera 17 m2
- nové omietky, vymaľované steny a podlaha, nový kazetový strop
- vstupná brána je dvojkrídlová plechová, maľovaná pred 3 rokmi
- kúpou voľná
- viac fotiek na vyžiadanie


CENA a PLATBA:
- cena 28 990,-
- cena zahŕňa právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, vrátane správneho poplatku

Realitné kancelárie nevolať!
Radová garáž - Staré mesto, ul. Stromová, Lomená
Podobné inzeráty
Radová garáž  Košice , ul. Stromová – Masaryková - Predaj
Typ: Garáže Ulica: Stromová Obec: Košice-Staré Mesto Realitná kancelária Sonne s.r.o.  exkluzívne ponúka  na    p r e d a j   radovú garáž s pozemkom. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve. Garáž sa nachádza v mestskej časti Košice –Stará mesto, kat. územie Letná na ulici Stromovej. Lokalita: Stromová – Lomená - Masaryková – Alvinczyho     Zastavaná plocha 17 m2. Svetlosť  285 cm Brána  230 cm x 198 cm Šírka garážovej brány 230 cm Osvetlenie:  solárnym panelom - senzor. Cena dohodou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 17 m2
Predaj garáž - Košice Staré Mesto, k.ú. Letná  - REZERVOVANÉ
Typ: Garáže Ulica: Stromová Obec: Košice-Staré Mesto Realitná kancelária Sonne s.r.o.  exkluzívne ponúka  na    p r e d a j   radovú garáž s pozemkom. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve. Garáž sa nachádza v mestskej časti Košice –Stará mesto,  na ulici Stromovej. Zastavaná plocha 17 m2.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 17 m2
Prenajmem garáž v Starom meste v okoli Jumbo centra
Lomená ulica, garáž ma montážnu jamu, ktorá môže slúžiť ako úložný priestor až na 4 sady kolies, elektrina momentálne nie je zapojená, umiestnenie garáže je pár metrov od bytového domu. V blízkosti Alvinczyho, Bellova, Stromová, Haviarska, Masarykova, Bencúrova, Jiskrova. Prvý kontakt cez formulár pod inzerátom, ďakujem.
Na predaj radová garáž s vlastným pozemkom na Krivej
Chcete si vyriešiť takmer neriešiteľný problém s parkovaním v južnej časti centra mesta ? Kúpte si garáž! Exkluzívne vám ponúkame na predaj garáž s pozemkom Košice-Juh, roh ul. Krivá a Jantárová. Plocha: zastavaná 18m2, pozemku 18m2. Na predaj je aj pozemok pod garážou. Radová garáž je umiestnená na dobrom mieste v centre mesta. Má elektrinu, kovovú krídlovú bránu, zánovnú strechu a je vo výbornom stave. Cena 33 500 € Možna dohoda na cene. Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie úveru na kúpu podľa požiadaviek klienta.
Garáž na predaj - radová, Banská Bystrica, centrum, 18 m2.
Ponúkame murovanú garáž v osobnom vlastníctve na predaj s pozemkom o celkovej výmere 18 m2 v lokalite Banská Bystrica, v centre (Cesta ku Smrečine). Je cca 40 rokov stará. Garáž je radová. Stavebný materiál je kombinovaná konštrukcia. Podlaha betónová. Šírka je 3,5 m. Dĺžka je 5,5 m. Výška je 2,1 m. Energetický certifikát nie je vyhotovený. Dvere sa zamykajú manuálne. Strop garáže je zateplený tepelnou izoláciou. Garáž je vymaľovaná, suchá, bez elektroinštalácie. Strešná krytina je pozinkovaný plech. Prístupová cesta je asfaltová. Cena dohodou. Maklér odporúča! Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.
Garáž na predaj - radová, Banská Bystrica, centrum, 18 m2.
Ponúkame murovanú garáž v osobnom vlastníctve na predaj s pozemkom o celkovej výmere 18 m2 v lokalite Banská Bystrica, v centre (Cesta ku Smrečine). Je cca 40 rokov stará. Garáž je radová. Stavebný materiál je kombinovaná konštrukcia. Podlaha betónová. Šírka je 2,8 m. Dĺžka je 6,0 m. Výška je 2,2 m. Energetický certifikát nie je vyhotovený. Dvere sa zamykajú manuálne. Strop garáže je zateplený tepelnou izoláciou. Garáž je vymaľovaná, suchá, bez elektroinštalácie. Strešná krytina je pozinkovaný plech. Prístupová cesta je asfaltová. Cena dohodou. Maklér odporúča! Uhradíme za Vás potrebné správne poplatky a prevedieme vás celým nákupom. Zabezpečíme vám kvalitné kúpne zmluvy. Náš právnik je pripravený odpovedať všetky prípadné otázky spojené s kúpou nehnuteľnosti. Inzerovaná cena je kompletná, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Osobná asistencia makléra pri všetkých potrebných úkonoch je samozrejmosťou.