inzercia, predaj, predám, bazár

Radové domy s terasou a záhradkou

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj radové domy v meste Dunajská Streda v  novej a tichej časti East Village, obývanej hlavne mladými rodinami. Rodinné domy majú úžitkovú plochu 108m2 . K radovému domu prislúcha  terasa so záhradou o výmere 120m2 a dve parkovacie miesta pred domom.

Dispozičné rozdelenie domu: na prízemí sa nachádza vstupná chodba a technická miestnosť s toaletou (miesto na práčku, sušičku, wc, umývadlo, kotol), obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora pod schodmi. Na poschodí sú 3 obytné izby, kúpeľňa (wc, vaňa, sprchovací kút), balkón s výhľadom na dvor. K domu prislúcha pozemok so zastrešenou terasou.

V rodinnom dome je podlahové elektrické kúrenie, ktoré je možné regulovať v každej izbe, taktiež je realizovaná predpríprava na alarm, klimatizáciu, internet a televíziu.

V blízkosti domov sa nachádzajú nákupné strediská ( Family market, Tesco galéria), školy, škôlky, poliklinika...

Rodinný dom sa predáva v štádiu holodomu a predpokladané ukončenie výstavby je 09/2022



Cena  nehnuteľnosti je 215 000 € 

Jedná sa o bočné radové domy.



Ak Vás moja ponuka zaujala, rada Vás privítam na osobnej obhliadke.

Radi  Vám poradíme aj s finančným riešením kúpy novej nehnuteľnosti.

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
1. zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku
2. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru
Radové domy s terasou a záhradkou
Podobné inzeráty
Radové domy s terasou a záhradkou
Ponúkame na predaj radové domy v meste Dunajská Streda v  novej a tichej časti East Village, obývanej hlavne mladými rodinami. Rodinné domy majú úžitkovú plochu 108m2 . K radovému domu prislúcha  terasa so záhradou o výmere 120m2 a dve parkovacie miesta pred domom. Dispozičné rozdelenie domu: na prízemí sa nachádza vstupná chodba a technická miestnosť s toaletou (miesto na práčku, sušičku, wc, umývadlo, kotol), obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora pod schodmi. Na poschodí sú 3 obytné izby, kúpeľňa (wc, vaňa, sprchovací kút), balkón s výhľadom na dvor. K domu prislúcha pozemok so zastrešenou terasou. V rodinnom dome je podlahové elektrické kúrenie, ktoré je možné regulovať v každej izbe, taktiež je realizovaná predpríprava na alarm, klimatizáciu, internet a televíziu. V blízkosti domov sa nachádzajú nákupné strediská ( Family market, Tesco galéria), školy, škôlky, poliklinika... Rodinný dom sa predáva v štádiu holodomu a predpokladané ukončenie výstavby je 09/2022 Cena  nehnuteľnosti je 225 000 €  Jedná sa o bočné radové domy. Ak Vás moja ponuka zaujala, rada Vás privítam na osobnej obhliadke. Radi  Vám poradíme aj s finančným riešením kúpy novej nehnuteľnosti. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: 1. zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku 2. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru
Radové domy s terasou a záhradkou
Ponúkame na predaj radové domy v meste Dunajská Streda v  novej a tichej časti East Village, obývanej hlavne mladými rodinami. Rodinné domy majú úžitkovú plochu 108m2 . K radovému domu prislúcha  terasa so záhradou o výmere 120m2 a dve parkovacie miesta pred domom. Dispozičné rozdelenie domu: na prízemí sa nachádza vstupná chodba a technická miestnosť s toaletou (miesto na práčku, sušičku, wc, umývadlo, kotol), obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora pod schodmi. Na poschodí sú 3 obytné izby, kúpeľňa (wc, vaňa, sprchovací kút), balkón s výhľadom na dvor. K domu prislúcha pozemok so zastrešenou terasou. V rodinnom dome je podlahové elektrické kúrenie, ktoré je možné regulovať v každej izbe, taktiež je realizovaná predpríprava na alarm, klimatizáciu, internet a televíziu. V blízkosti domov sa nachádzajú nákupné strediská ( Family market, Tesco galéria), školy, škôlky, poliklinika... Rodinný dom sa predáva v štádiu holodomu a predpokladané ukončenie výstavby je 09/2022 Cena  nehnuteľnosti je 214 990 €  Jedná sa o bočné radové domy. Ak Vás moja ponuka zaujala, rada Vás privítam na osobnej obhliadke. Radi  Vám poradíme aj s finančným riešením kúpy novej nehnuteľnosti. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: 1. zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku 2. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru
3 - izbový dom s terasou a záhradkou |GABRIELE| Moldava n/B
Typ: Rodinný dom Ulica: Vodná Mestská časť: Obec: Moldava nad Bodvou Gabriel Köteles a Invest & Real Vám ponúka na predaj exkluzívné 3 - izbové dvojpodlažné rodinné domy s terasou a s vlastnou záhradou v novom projekte - Gabriele - Rezidenčné bývanie - nachádzajúci sa Vodnej ulici priamo v centre mesta Moldava nad Bodvou. ROZDELENIE DOMOV: Dom - A -  s úžitkovou plochou 84,91 m² + terasa s rozlohou 14,02 m²  a záhradkou 47,95 m²  Dom - B - s úžitkovou plochou 85,51 m² + s terasou 14,30 m² a so záhradkou 52,62 m² Dom - C -  s úžitkovou plochou 85,47 m² +  s terasou 14,30 m² a s predzáhradkou 56,14 m² Dom - D -  s úžitkovou plochou 86,26 m² +  s terasou 13,90 m²  a s predzáhradkou 58,19 m² DISPOZÍCIA DOMOV Prízemie - predsieň, technická miestnosť s WC a s umývadlom, kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou. Poschodie - spojovacia chodba, kúpeľňa s WC, detská izba, spálňa Domy sa predávajú v stave holodom ktorý obsahuje: - v spodnej časti domu nájdeme 10 cm izoláciu, podlahové kúrenie a hladký poter. - sadrokartónové stropy alebo napínané stropy, 5 komorové okná, sadrové omietky, vodovodné potrubia, elektrické vedenie s ističmi, zásuvkami a vypínačmi, exteriérové dvere a pod strechou nájdeme 35cm striekanú izoláciu  Strecha - strešný panel Terano Izo antracit zo skrytým odkvapovým systémom Terasa -  terasové drevoplastové dosky Wood Plastic Kúrenie - vlastné tepelné čerpadlo Vzduch - Voda Zateplenie - 15 cm polystyrén V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj výbavu na kľúč: štandard alebo nadštandard. Na dvore nájdeme 6 parkovacích miest a 17 garáži s rozmermi od 17,4 m² do 50 m², ktoré si tiež môžete odkúpiť. Celý komplex je uzatvorený a bude prístupný len pre majiteľov bytov, domov a garáži. V blízkosti nájdeme: - reštaurácie - materskú a základnú školu - strednú školu - zdravotnícke centrum - potraviny - obchody - poštu   Túto nehnutelnost je možné financovat formou h y p o t e k á r n e h o   ú v e r u, s ktorým Vám v Invest & Real odborne poradíme, pomocou nášho h y p o t e k á r n e h o   š p e c i a l i s t u. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 145 m2 Úžitková plocha: 85 m2 Plocha pozemku: 145 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpelní: 1 El. napätie: 230V Inžinierske siete: áno Terasa: áno Terasa plocha: 14 m2
SKOLAUDOVANÉ - Na predaj radové rodinné domy v meste Senica
Za bezkonkurenčnú cenu ponúkame na predaj 4-izbové, murované, priestranné rodinné domy v radovej zástavbe na IBV Topoľová – Senica. Rodinné domy sú skolaudované, dokončené do štádia HOLODOM. Aktuálne sa dokončujú práce okolo domu. Majú vybudovanú infraštruktúru a nachádzajú sa 10 minút od centra mesta. Pozemky sú vo výmere 267m2-341m2 m2 a úžitková plocha je 102,6 m2. Domy majú prístup aj zo zadnej časti – z chodníka. K domu sú vybudované 3 parkovacie státia. Každý dom je samostatnou stavbou a odovzdávajú sa v štádiu holodomu. Po dohode s majiteľom je možné dokončiť domy do štandardu, štandard domu nájdete na našej webstránke. Na ulici Gaštanová sú voľné tieto radové domy: 37A – s celkovou výmerou pozemku 322m2, – predaný 37B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38A – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, cena 210.000 € – voľný 39A – s celkovou výmerou pozemku 260m2, – predaný 39B – s celkovou výmerou pozemku 260m2, cena 228.000 € – voľný 40A – s celkovou výmerou pozemku 257m2, cena 228.000 € – voľný 40B – s celkovou výmerou pozemku 248m2, cena 228.000 € – voľný 42 – s celkovou výmerou pozemku 341 m2, cena 228.000 € – voľný Bližšie informácie na Predpokladané mesačné náklady sú 100 € pre 4 člennú rodinu. Je to vďaka vysokokvalitným materiálom, ktoré spĺňajú požiadavky na energetickú hospodárnosť a zatriedenie do energetickej triedy A1. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra. Nepotrebujete žiadnu hotovosť, stačí ručenie bytom (domom). Jedinečná príležitosť získať vlastný dom.
SKOLAUDOVANÉ - Na predaj radové rodinné domy v meste Senica
Za bezkonkurenčnú cenu ponúkame na predaj 4-izbové, murované, priestranné rodinné domy v radovej zástavbe na IBV Topoľová – Senica. Rodinné domy sú skolaudované, dokončené do štádia HOLODOM. Aktuálne sa dokončujú práce okolo domu. Majú vybudovanú infraštruktúru a nachádzajú sa 10 minút od centra mesta. Pozemky sú vo výmere 267m2-341m2 m2 a úžitková plocha je 102,6 m2. Domy majú prístup aj zo zadnej časti – z chodníka. K domu sú vybudované 3 parkovacie státia. Každý dom je samostatnou stavbou a odovzdávajú sa v štádiu holodomu. Po dohode s majiteľom je možné dokončiť domy do štandardu, štandard domu nájdete na našej webstránke. Na ulici Gaštanová sú voľné tieto radové domy: 37A – s celkovou výmerou pozemku 322m2, – predaný 37B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38A – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 39A – s celkovou výmerou pozemku 260m2, – predaný 39B – s celkovou výmerou pozemku 260m2, cena 240.000 € – voľný 40A – s celkovou výmerou pozemku 257m2, cena 240.000 € – voľný 40B – s celkovou výmerou pozemku 248m2, cena 240.000 € – voľný 42 – s celkovou výmerou pozemku 341 m2, cena 240.000 € – voľný Bližšie informácie na Predpokladané mesačné náklady sú 100 € pre 4 člennú rodinu. Je to vďaka vysokokvalitným materiálom, ktoré spĺňajú požiadavky na energetickú hospodárnosť a zatriedenie do energetickej triedy A1. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra. Nepotrebujete žiadnu hotovosť, stačí ručenie bytom (domom). Jedinečná príležitosť získať vlastný dom.
SKOLAUDOVANÉ - Na predaj radové rodinné domy v meste Senica
Za bezkonkurenčnú cenu ponúkame na predaj 4-izbové, murované, priestranné rodinné domy v radovej zástavbe na IBV Topoľová – Senica. Rodinné domy sú skolaudované, dokončené do štádia HOLODOM. Aktuálne sa dokončujú práce okolo domu. Majú vybudovanú infraštruktúru a nachádzajú sa 10 minút od centra mesta. Pozemky sú vo výmere 267m2-341m2 m2 a úžitková plocha je 102,6 m2. Domy majú prístup aj zo zadnej časti – z chodníka. K domu sú vybudované 3 parkovacie státia. Každý dom je samostatnou stavbou a odovzdávajú sa v štádiu holodomu. Po dohode s majiteľom je možné dokončiť domy do štandardu, štandard domu nájdete na našej webstránke. Na ulici Gaštanová sú voľné tieto radové domy: 37A – s celkovou výmerou pozemku 322m2, – predaný 37B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38A – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 39A – s celkovou výmerou pozemku 260m2, – predaný 39B – s celkovou výmerou pozemku 260m2, cena 240.000 € – voľný 40A – s celkovou výmerou pozemku 257m2, cena 240.000 € – voľný 40B – s celkovou výmerou pozemku 248m2, cena 240.000 € – voľný 42 – s celkovou výmerou pozemku 341 m2, cena 240.000 € – voľný Bližšie informácie na Predpokladané mesačné náklady sú 100 € pre 4 člennú rodinu. Je to vďaka vysokokvalitným materiálom, ktoré spĺňajú požiadavky na energetickú hospodárnosť a zatriedenie do energetickej triedy A1. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra. Nepotrebujete žiadnu hotovosť, stačí ručenie bytom (domom). Jedinečná príležitosť získať vlastný dom.