inzercia, predaj, predám, bazár

Ralph Lauren pánska súprava

Kategória: Športové oblečenie

Kvalitna pánska tepla suprava. Bližšie n
info v správe
Ralph Lauren pánska súprava
Podobné inzeráty
Balík dámskeho oblečenia KARI TRAA, ADIDAS, RALPH LAUREN, LV
Ponúkame na predaj balík dámskeho oblečenia vo veľmi dobrom stave. Veľkosť zodpovedá S-M (36/38). Bunda ARMY aj mikina Paul Frank sú ako nové sedia na S zvyšné veci sú prevažne M. Šuštiakové nohavice KARI TRAA píšu M sedia tiež na L kedže sú v zadnej časti pásu elastické. Balík obsahuje značkové veci Lotto mikina (červená na zips), Reebok fialová na zips, Červená adidas s bočným zipsom, šedá na zips je zdarma. Ďalej je tam sveter Ralph Lauren veľ.S/36, riflová košela veľ. S/36, marhuľový šál LV, pásikovaný zimný šál a menčestrová čiapka so šiltom tá je tiež gratis. VŠETKO JE ORIGINÁL. Posielame buď na dobierku > Poštovné si hradí kupujúci podla aktuálneho cenníka Slov. Pošty a pripočíta sa k cene. Ak ste z BA možný osobný odber po dohode (kôli práci). V prípade záujmu KONTAKT LEN SMS cez tel.č: .
Pánska tepláková súprava Lee Cooper
Pánska tepláková súprava značky Lee Cooper vhodná pre pána ale teenagera. Veľmi pekná. Veľkosť L. Súprava je nová bez štítku. Kúpená pre syna. Na teplákoch na vnútornom štítku je napísané perom F.B. ale nebola nikdy použitá. Úplne nová.
Pánska tepláková súprava
Kvalitná, krásna pánska tepláková súprava. Mikina bez kapucne, celá súprava má veľmi dobrý strih, nie je použitá, krásna čierna farba, veľkosť XL
dámske či dievčenské športové oblečenie
obr.1,2,3 adidas súprava mikina+nohavice č.38 cena spolu 14 eur obr.4,5 cyklamén mikina puma č.38, cena 9eur obr.6 adidas bieločierna mikina č.38cena 5eur obr.7,8,9, športové z chladivého materiálu biele gate veľ.38 (28x32) pepe jeans cena 7eu obr.10,11,12 biele rifle ralph lauren 15 eur obr.13,14 riflové kraťasy č.36 cena 3 eur obr.15,16 čierne rifľové kraťasy č.36 - 3eur obr.17,18 žlté rifľové kraťasy č. 36 3eur obr.19 3/4 čierne športové elasťáky adidas č.38, cena 5 eur obr.20 čierna mikina so striebornými aplikáciami adidas č.38 (aj pre č.36), ako mini šaty, formuje a robí peknú postavu, cena 8 eur osobný odber, alebo dobierka plus poštovné a balné 5 eur, platba vopred pri odbere viac ako 5 ks +1ks grátis
Pánska tepláková súprava KARL LAGERFELD
Kvalitná pánska,pohodlná a bavlnená tepláková súprava známej značky. Veľkosť S. Mikina na zips + kraťasy, čierna farba nápis neónovo zelený. Top stav, ako nová. Asi raz oblečená. Pôvodńa cena 350€.
Pánska tepláková súprava v.XL
Pánska suprava, veľkosť XL, nová, bežová, značka Andskin, material bavlna polyester. Dlžka vrchneho dielu - 79 cm, dlžka rukávu - 64cm, dlžka nohavíc - 111cm, obvod pásu - 84-88ccm -pás teplákov je na gumu. Cena je 20 Eur + poštovné na dobierku. V prípade záujmu pošlite SMS na tel.č.. Ďakujem.