inzercia, predaj, predám, bazár

Rám na malotraktoror s V3S nápravou

Kategória: Náhradné diely

Predám rám na malotraktor zadná náprava praga V3S s uzávierkou predná náprava Zetor 25 šasy sú pevnej konštrukcie dĺžka 260cm šírka zadných kolies 172cm šírka zadnej nápravy V3S medzi bubnami 117cm šírka prednej nápravy 140cm predna časť rámu sa dá odskrutkovať predám v celku poprípade rozpredám cena za komplet 400€ pri rýchlom jednaní, dohodím ešte neaké diely na malotraktor
Predáva sa bez zadných kolies
Rám na malotraktoror s V3S nápravou
Podobné inzeráty
Praga, V3S, Skriňová s TP,
Predám maximálne zachovalú V3S. Auto plne fukčné s batériami veľmi málo jazdené. V3S má aj TP prvá evidencia 1968 takže stači robiť iba STK!!!. Nadstavba je ako nová, všetky okenice je tam aj komín na piecku.. Pnematiky v zadu šipove, vpredu letné. V3S je momentálne bez stk. Cena 5999 €. Viac info po tel. Po dohode možnosť dopravy. Možná výmena v hodnote 1000 € 20 metrov tvrdého palivového dreva. Prosim volať seriózny zaujemcovia ďakujem Cena
Predám
Predám orginalne dynamo v zachovalom stave na V3s cena 50€,Strmeň listových per nový 8€/ks,kardan V3s made in czechoslovakia nový 130€,Regulator napätia V3s nový 90€,Trubka vyfuku za motorom V3s nová 50€ ,Sada vstrekovacích trubiek 20€,Nožný prepinač svetiel made in czechoslovakia nový 6€,Hydraulicke hadice v rôznych dlžkach priemer koncovky 32mm nové 10€/ks,Ložiská made in czechoslovakia rôzne velkosti nové cena dohodou.
Rôzne diely na V3S
Dobrý deň predám rôzne diely na V3S , mám 1 celú V3S na diely , a ďalšie diely mám aj v dielny takže ich mám dostatok , mám aj Dinamo štartéry a podobne .. zavolajte mi alebo napíšte na mail alebo WhatsApp a ja vám napíšem či vami požadovaný diel mám . Menšie diely viem aj poslať poštov . V CELKU NEPREDAVAM V3S LEN DIELY !! Mám aj čerpadlo funkčné ale vhodné na Repas pri záujme pošlem foto . KABÍNA A BLATNÍKY už niesu !
V3S diely na predaj
Náhradné diely na Praga V3S. Mám na predaj uloženkové diely a nové náhradné diely na pragu V3S. - Nápravy - Prevodovky - Vstrekovacie čerpadlá - Spojkové lamely nové - Kosti - Kardany - nové - Svetlá/smerovky - nové - Diely do náprav/prevodovky/motora - Disky kolies - Brzdové obloženia - nové - Listové perá (predné/zadné) - Dynamá, štartéry, skrinky riadenia - nové - Tesnenia, krúžky, spínače - nové - Nádrž, vzduchojem a ďalšie diely. Ak niečo na V3S potrebujete volajte mi na tel.
PRAGA V3S - náhradné diely na predaj
Náhradné diely na Praga V3S. Mám na predaj uloženkové diely a nové náhradné diely na pragu V3S. - Nápravy - Prevodovky - Vstrekovacie čerpadlá - Spojkové lamely nové - Kosti - Kardany - Svetlá/smerovky - Diely do náprav/prevodovky/motora - Disky kolies - Brzdové obloženia - Listové perá (predné/zadné) - Dynamá, štartéry, skrinky riadenia - Tesnenia, krúžky, spínače - Nádrž, vzduchojem a ďalšie diely. Ak niečo na V3S potrebujete volajte mi na tel.
Čerpadlo dynamo reťaze
Predám čerpadlo na v3s plne funkčné 50 Eur, dynamo na v3s 30 eur, nepotrebné prerábal som v3s na alternator,