inzercia, predaj, predám, bazár

Ram na unimobunku

Kategória: Stavebný materiál

CENA JE ZA JEDEN KUS !!!
Predam nove ramy na unimobunku,mobilny domcek o rozmere 6x2,9x2,8 sivej farby,hrubka plechu 3 mm so stresnou izolaciou a spodnou konstrukciou na izolaciu s priecnikmi.

Nieje to ziadna cinska napodobenina rámu mobilneho domceka,ale kvalitny kus zeleza.
Ram na unimobunku
Podobné inzeráty
Ram na unimobunku
Predam nove ramy na unimobunku,mobilny domcek o rozmere 6x2,9x2,8 sivej farby,hrubka plechu 3 mm so stresnou izolaciou a spodnou konstrukciou na izolaciu s priecnikmi. Viem na kontajner vystavit doklad. Viem ramy prestavat na zahradny domcek,garaz,vyskladat montovany domcek,bungalov. Nieje to ziadna cinska napodobenina rámu mobilneho domceka,ale kvalitny kus zeleza
Ram na unimobunku
Predam nove ramy na unimobunku,mobilny domcek o rozmere 6x2,9x2,8 sivej farby,hrubka plechu 3 mm so stresnou izolaciou a spodnou konstrukciou na izolaciu s priecnikmi. Viem na kontajner vystavit zmluvu o predaji. Viem ramy prestavat na zahradny domcek,garaz,vyskladat montovany domcek,bungalov. Nieje to ziadna cinska napodobenina rámu mobilneho domceka,ale kvalitny kus zeleza
Predám zateplenú unimobunku 3x3,8+1,2 m predĺźenie strechy
Predám zateplenú unimobunku širky 3,0 m , dĺžky 3,8 m + 1,2 m predĺženie strechy pred vchodom. Celková výška 2,6 m a svetlá výška 2,25 m. V bunke je nová elektoinštalácia + sociálne zariadenie. Vo výbornom stave. Ľahko pripojiteľná na elektro káblom v prednej časti. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Krytina plechová - pozink. Pripojenie na vodovod a kanalizáciu v zadnej časti bunky. V cene sú aj oceľové mreže na všetky otvory, ktoré je treba domontovať. Cena 3.490,- Euro. Bunka je v Trnave.
Predám unimobunku zo železnou konštrukciou
Predám unimobunku zo železnou konštrukciou, rozmer šírka 3 m dĺžka 7,4 m, viac informácii na tel. čísle.
Predám zateplenú unimobunku 3x3,8+1,2 m predĺźenie strechy
Predám zateplenú unimobunku širky 3,0 m , dĺžky 3,8 m + 1,2 m predĺženie strechy pred vchodom. Celková výška 2,6 m a svetlá výška 2,25 m. V bunke je nová elektoinštalácia + sociálne zariadenie. Vo výbornom stave. Ľahko pripojiteľná na elektro káblom v prednej časti. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Krytina plechová - pozink. Pripojenie na vodovod a kanalizáciu v zadnej časti bunky. V cene sú aj oceľové mreže na všetky otvory, ktoré je treba domontovať. Cena 3.990,- Euro. Bunka je v Trnave.
Predam unimobunku
Predam unimobunku menšia polka skladova a druha časť obytná. Unimobunka je nová zateplená. Rozmery 2,5m X 5m elektricka prípojka + vo vnútri svetlo , 2ks zásuvky +vypínač v obytnej a v sklade taktiež zásuvky. Hlavná prípojka na 380v vhodná aj ako domček na záhradku.