inzercia, predaj, predám, bazár

Rancilio Rocky, mlyncek na kavu

Kategória: Kávovary

Predam mlynec na kavu Rancilio Rocky v zanovnom stave. Kupovany 06/19-Buna cafe. Vyuzivany bol cez vikendy, pravidelne cisteny.
Rancilio Rocky, mlyncek na kavu
Podobné inzeráty
Rancilio Silvia+Iberital Challenge
Na predaj komplet výbava pre domáceho baristu: kávovar s mlynčekom a príslušenstvom v hodnote 1000€. Rancilio Silvia BC (kúpený v Buna Cafe): Kvalitný pákový kávovar z nerezovej ocele je vybavený veľkým mosadzným bojlerom s kapacitou 0,3 litra, ktorý spoločne s mohutnou mosadznou hlavou s profesionálnym rozmerom 58 mm prispieva k jeho vynikajúcej tepelnej stabilite. Silvia je vybavená pasívnym nahrievaním šálok a dodávkou horúcej vody na prípravu predĺženého espressa, poprípade aj iných nápojov, ako čaj alebo čokoláda. Kávovar disponuje nerezovou parnou tryskou na kĺbe, ktorá umožňuje všestranný pohyb pre ľahšie a jednoduchšie našľahanie mlieka, s použitím kanvičiek rôznych veľkostí a tvarov. Veľká nádoba na vodu (2,4 l) plnená zvrchu, zaisťuje dlhú prevádzku bez nutnosti častého doplňovania Kávovar bol používaný v domácnosti s filtrovanou vodou a je vo výbornom stave. Bol pravidelne odvápňovaný a čistený aj so spätným oplachom. Rozmery: 290x235x340 mm, váha 14kg. Ku kávovaru prislúcha originálna páka Rancilio s dvojvýpusťou a sitká na 7g a 14-18g kávu. Cena zahŕňa aj kvalitný 58mm tamper Motta s drevenou rúčkou, distribútor Motta, záslepku na spätný oplach a plastovú naberačku na kávu. Všetko príslušenstvo je na fotkách. Mlynček Iberital Challenge Malý kompaktný ale robustný mlynček na kávu IBERITAL Challenge s mletím priamo do páky. Mlynček má železné kónické kamene a rýchlosť otáčiek: 600 ot. / min. Zásobník na 500g zrnkovej kávy. Rozmery ŠxVxH: 165x375x270 mm, váha 4,5kg. Napätie 220 V a výkon motora : 140 W. Rovnako ako Silvia, používaný len v domácnosti, udržiavaný a pravidelne čistený. Rozmery: 270x375x165 mm, váha 4,5kg. Dôvod predaja: prechod na vyššiu radu. Na predaj len set kávovar spolu s mlynčekom. Odber osobne v Žiline, Martine a Bratislave.
Profesionálny mlynček na kávu Rancilio MD40ST
Predám profesionálny mlynček na kávu Rancilio MD40ST určený pre Gastro prevádzky. Poloautomatický mlynček Rancilio MD40 má priemer mlecích kameňov 50mm. Garantovaný výkon 2,5 - 3,5 kg / h. Dávkovač je nastavireľný na 5 - 10 gramov kávy. Kapacita nádržky na zrnkovú kávu 500g. Rozmery: 140 x 335 x 440 mm Výkon: 140 W Váha: 9 kg Cena nového mlynčeka bvola 490 EUR. Cena teraz: 120 EUR
Rancilio Stile nepouzity
Predám nepoužitý mlynček na zrnkovú kávu Rancilio Stile v kompletnom balení. Ideálny pre profesionálnych baristov alebo pre nadšencov dobrej kávy, ktorí hľadajú najvyššiu kvalitu mletia kávy. Mlynček má výkonný motor s 200 W výkonom a mlecie kamene s priemerom 58mm. Mlynček Rancilio Stile je vybavený systémom na programovanie jednotlivých dávok kávového mletia a je možné nastaviť množstvo mletej kávy v jednej dávke. Taktiež je možné prispôsobiť nastavenie hrubosti mletia (mikrometrické)kávy podľa individuálnych preferencií. Mlynček je nový a nepoužitý, v pôvodnom balení.Pre záujemcov je k dispozícii aj možnosť osobného odberu alebo zasielania kuriérom.
Predám mlyncek na kávu gastro Rancilio Rocky SD
Predám mlyncek na kávu gastro Rancilio Rocky SD
Rancilio Silvia + Rocky
Predám pákový kávovar Rancilio Silvia a mlynček Rancilio Rocky zakúpený v v 08/2017. Odber len osobne v KE.
Rancilio Rocky SD
Dobry den, predam mlyncek Rancilio Rocky SD. Mlyncek je pouzivany avsak prave som menil mlecie kamene takze bude mliet presne a rychlo. Mlyncek je bez drziaka paky vid. foto. Iba osobny odber. BA - Karlova Ves Dakujem