inzercia, predaj, predám, bazár

Rancilio Rocky SD

Kategória: Kávovary

Dobry den,
predam mlyncek Rancilio Rocky SD. Mlyncek je pouzivany avsak prave som menil mlecie kamene takze bude mliet presne a rychlo. Mlyncek je bez drziaka paky vid. foto.
Iba osobny odber. BA - Karlova Ves
Dakujem
Rancilio Rocky SD
Podobné inzeráty
Rancilio Silvia + Rocky
Predám pákový kávovar Rancilio Silvia a mlynček Rancilio Rocky zakúpený v v 08/2017. Odber len osobne v KE.
Predam Rancilio Classe 9 USB
Profesionalny kávovar Rancilio Classe 9 USB 2GR Profesionálny dvojpákový plne automatický espresso kávovar. Modelová rada Rancilio Classe 9 USB prináša technológiu s vyspelou elektronikou riadenia a alfanumerickým displejom pre ovládanie kávovaru baristom. Z možností nastavenia je potrebné vyzdvihnúť 2x rôznu teplotu horúcej vody na čaj a dávkovací cyklus s programovateľným časovo riadeným dávkovaním. To všetko a množstvo ďalších podporných funkcií udržujú Classe 9 na špičke súčasnej gastronómie pre prípravu nezameniteľnej šálky lahodného espressa. Rancilio je talianska znacka ktora robi profi zariadenia na top svetovej úrovni. Cena dohodou viac info telefonicky na sms nereagujem
Mlyncek Rancilio Rocky Doserless
Predam mlyncek na kavu Rancilio Rocky Doserless. Stav je velmi dobry. Kupovany 2016 v Buna cafe. Pouzivany v domacnosti na dve espressa denne. Posledne tri roky pouzivany velmi malo, na chate. Pravidelne cisteny. Kompletne balenie.
Rancilio Rocky
Predam mlyncek Rancilio Rocky na ND. Mlyncek je plne funkcny no treba vymenit vrchnu cast, kde su ulozene mlecie kamene, nakolko je poskodeny zavit a nieje mozne ho dotiahnut. Cena 50€. Najlepsie osobny odber, Trnava a okolie.
Rancilio Rocky, mlyncek na kavu
Predam mlynec na kavu Rancilio Rocky v zanovnom stave. Kupovany 06/19-Buna cafe. Vyuzivany bol cez vikendy, pravidelne cisteny.
Predám mlynec Rancilio Rocky
Predám perfektný mlynec na kávu Rancilio Rocky pre náročných domácich baristov , prípadne ako dodatočný mlynček do kaviarne. Kvalitné spracovanie, výkonný motor, konzistentné mletie, široká škála jemnosti mletia. - masívne oceľové teleso - 50 mm oceľové brúsne kamene - 55 stupňov mletia - od espressa po hrubé francúzske french press kávovary - výkonný motor - 140 W - rýchlosť mletia : 2,5 - 3,5kg/h - zásobník s kapacitou : 300 g - držiak páky - Rozmery : 120 x 250 x 350 mm (š x h x v) Hmotnosť : 7 kg Pôvodná cena 350€, vek cca. 2 roky, použitie len v domácnosti.