inzercia, predaj, predám, bazár

Rašelinový zábal 30 x 40cm

Kategória: Zdravie a krása

Predám rašelinový zábal 30 x 40cm, nepoužívané, nové, balenie 10ks rašelinových plátov, pôvodná cena 11,40 Eur, teraz 5 Eur
K dispozícii 4 celé balenia po 10 ks + 1 balenie 8ks
Rašelinový zábal 30 x 40cm
Podobné inzeráty
Zábal na ramená a krk
Nový, nepoužitý. Zábal, ktorý je prispôsobivý a ľahký, a možno ho preto nosiť pod košeľou či svetrom v prípade bolestí v oblasti krku a ramien. Spôsob použitia Na prípravu perličkového studeného obkladu zmrazte zábal cca na 2 hodiny. Pre teplý obal nahrejte v mikrovlnnej rúre po dobu niekoľkých sekúnd (pozri priložený návod). Zábal uchováva patričnú teplotu po dobu 20 minút. Značka: THERA PEARL
GUAM Fanghi D'alga FIR bahenný zábal proti celulitíde 1kg
Ponukam na predaj nove nerozbalene balenie. Platba predom, postovne zdarma alebo osobny odber. Bahenní zábal na střední celulitidu se vyrábí podle originální receptury s 21% obsahem mořských řas GUAM a využívá výhod vzdáleného infračerveného záření (FIR). To díky svému tepelnému efektu podporuje kožní mikrocirkulaci. Bahenní zábal GUAM FIR se vyrábí podle originální receptury s 21% obsahem mořských řas GUAM a využívá výhod vzdáleného infračerveného záření (FIR). To díky svému tepelnému efektu podporuje kožní mikrocirkulaci. ÚČINNÉ LÁTKY Černý turmalin, mořské řasy GUAM, jíl, výtažky z chaluhy bublinaté, jírovce a z břečťanu, esenciální oleje z oregana a citrónu, zahřívací komplex. POUŽITÍ Před použitím dobře promíchejte. Pomocí masáže rovnoměrně naneste na kýžené partie. Ty potom zabalte běžnou kuchyňskou fólií. Bude tak mnohem snazší provádět běžnou činnost. Nechte působit maximálně 45 minut. Opláchněte teplou vodou. Pro lepší výsledek doporučujeme na závěr kúru ještě završit Krémovým gelem GUAM FIR.
Rašelinový obklad/ vankúš
Predám takmer nový rašelinový obklad/ vankúš. Doma už nemá využitie.
Masáže celotelové
Doprajte si relax v príjemnom prostredí salóna a uvoľňujuce hudby. Ponúkam vám masáže celotelové: -uvoľňujucu relaxačnú masáž -športovú masáž, -bankovanie, -lávove kamene, -manuálnu lymfodrenáž, -tejping, -rašelinovy zabal -detoxikácia dolných končatín -športovú masáž -relaxačnú olejovú s uvoľnením❤️ -anticeulitidna masáž Sprcha a parkovanie dispozícii! Kontakt na tel. Ostatné ŠPECIALNE masáže a kombinácie masáži info po tel.
Masáže
Ste unavení, pretažení trápia Vás bolesti. Som tu pre Vás!!! Ako certifikovaná masérka Vám ponúkam masáže na odych, regeneráciu a zlepšenie celkového stavu. -na regeneráciu a posilnenie imunity -ako aj pomoc pri riešení celkového stavu ako je stuhnutosť bolesti či pretaženosť. -klasickú masáž -bankovanie, -masáž lávovými kameni -manuálnu lymfodrenáž (veľmi obľúbená) -tejping, -rašelinový zábal -detoxikácia dolných končatín -uvoľnujúcu relaxačnú olejovú masáž (veľmi obľúbená) ❤️ -anticeulitidna masáž NOVINKA...relaxčná masáž spojená s celotelovým peelingom na detox a ceulitídu s ošetrenim tela olejom. MADEROTERAPIA - Jedinečná, najúčinejšia a hlavne neinvazívna metóda v boji proti celulitíde... Správne vykonaná maderoterapia: ✴️zredukuje celulitídu (viditeľné výsledky sa dostavia po pár sedeniach, citeľné aj po prvom) ✴️vytvaruje telo (boky, nohy, brucho, chrbát, ruky) ✴️zmenší objem tela v cm ✴️rozprúdi lymfatický systém ✴️detoxikuje organizmus ✴️takmer okamžite viditeľne zmení kvalitu pokožky, omladí ju ✴️odvodní telo a zbaví ho opuchov (pocit ľahkých nôh) ✴️naštartuje a zrýchli metabolizmus ✴️zdvihne zadok Akcia AKCIA na kombinacie masáži a ošetrenia pleti pod jednou strechou !!! Darčeky Sprcha,wc a parkovanie dispozícii! DARČEKOVÉ POUKAZY V PONUKE! Víkendy dohodou!
Masáž
Ponúkam masáže vo Zvolene (klasická, športová, relaxačná, reflexná, mäkké techniky, lávové kamene, rašelinový zábal, bankovanie, tejpovanie). Salón je na námestí alebo viem doniesť stôl a pomôcky k Vám domov. Uvedená cena je za hodinu.