inzercia, predaj, predám, bazár

Rašlové vrecia

Kategória: Ostatné

Predám rašlové vrecia 2-3kg cena za 100kusov 15€
5kg cena za 100kusov 20€ Vhodné na cibuľu,cesnak,zemiaky,orechy..
Prípadne vymením za niečo iné/ponúknite
Rašlové vrecia
Podobné inzeráty
Rašlové vrecia
Predám rašlové vrecia 50x80cm - 0,08€/ks (mám 10 000kusov)
Rašlové vrecia
Predám rašlové vrecia 2-3kg cena 0,10€/kus a tiež 5kg 0,15€/kus na cibuľu,cesnak,zemiaky,orechy,kukuricu…
Rašlové vrecia
Predám nové nepoužívané rašlové vrecia 2-3kg cena 0,10€/kus a tiež 5kg 0,20€kus na cibuľu,cesnak,zemiaky,orechy,kukuricu…
Big bag velke vrecia plus tabulka na popis
Predam nove velke vrecia maju aj priehladne vrecko na vkladanie popisu (moste tam vlozit papier a napisat druh materialu hmotnist darum a podobne) vrecia sa daju na vrchu zaviazat. su odolne voci dazdu. vhodne na sipke materiali ako piliny strk piesok alebo slamu seno hobliny kora nosnost 600kg odolne voci vode ak chcete qj nieco sklasovat vonku nemate kde dat material. Vrece ma silne usi vhodne na preravu vysokozdvyznim vozikom alebo inim zdvyhacim zariadenim Ps su super ak potrebujete daco skladovat vonku pretoze nemate dostatok miesta a nechcete aby vam dani material navlhol zmokol. Velke vrecia vrecia s pevnim uchom vrecia na prepravu vysokozdviznim vozikom.
Vrecia sieťové (rašlové)
Dva druhy (mix): min. 50 x 120 x cm s vizacou šnúrkou a 60 x 100 cm. Mali by vydržať do 50 kg. Nepoužité, skladované pod strechou. 70ks. Sieťové vrecia umožňujú prirodzenú cirkuláciu vzduchu. Ideálne pre zemiaky, mrkvu, červenú repu, cibuľu či inú hľuznatú zeleninu, jablká, hrušky, orechy iné tvrdé ovocie alebo nepotravinárske predmety, napr. palivové drevo. Cena 0,4 €/ks. ... možno vás zaujmú i ďalšie moje inzeráty.
Predám vrecia na komunálny odpad MARIUS PEDERSEN BB
Mám navyše 29ks čiernych vriec na komunálny odpad od Marius Pedersen BB. Vrecia sú pevné a veľké, objem každého vreca = 50L. Vrecia som zakúpila od mesta BB za cenu 2,50€/ks. Ponúkam za cenu 1€/ks. Takisto ponúkam aj 8 ks rovnakých vriec od firmy GANZ BB (1€/1ks). Vrecia môžete naplnené ponechať na verejnom priestore v rámci BB a firma vám ich odvezie, nakoľko sú označené logom. Nahrádzajú kontajnery. V prípade Vášho záujmu píšte prosím na uvedený email alebo volajte na po 18tej hod., ďakujem.