inzercia, predaj, predám, bazár

Rastlinka v sklenenej banke

Kategória: Akvarijné rybičky

Predam rastlinku Sagittaria subulata zasadenu v kvetináči. Cca 15 korienkov rastlinky. Velkosť s bankou 10-15 cm. Zasadene v univerzalnom substrate. Možnosť čierneho alebo hnedého substrátu. Najlepšie osobný odber v PB
Rastlinka v sklenenej banke
Podobné inzeráty
Ceratophyllum demersum (Rožkatec ponoreny)
Predam Ceratophyllum demersum, nenarocna rychlo rastuuca rastlinka do stredne tvrdej a tvrdej vody, vhodna na priviazanie, prichytenie ku dekoracii, korenu, kamenu a pod. Moze sa nechat aj ako plavajuca rastlinka alebo sa aj zahrabat do substratu, ale nevytvara korene.
Akva rastlinka
Nenáročná plázivá rastlinka, iba osobný odber PO, 0,70€ / ks cez 20cm.
Rozkatec akvarijna rastlinka
Predam akvarijnu rastlinku z nazvom Rozkatec.Rastlinka je nenarocna na pestovanie a rychlo sa rozmnozuje.Slimaky ani ryby ju nezeru.Pekne zdoby okolie akvarka.3kusy 15cm odrezkov 1e
CO2 difuzer - Nový, nepoužitý
Sklenený difúzer na dokonalé rozpúšťanie CO2 vo Vašom akváriu. Patentovaný materiál keramiky dokáže skutočne rozbiť prichádzajúcu CO2 na mikroskopické bublinky. Vďaka jemnej, ale robustnej sklenenej konštrukcii je nenápadný a nenarušuje layout Vašej nádrže. difúzor + prísavka 2ks, cena 5,00€/kus Vhodný aj do miniakvárií. difuzor, CO2 akvárium, co2 set Možnosť poslať na dobierku +2,90€. pri platbe vopred poštovné 0,90€.
CO2 difuzer - Nový, nepoužitý
Sklenený difúzer na dokonalé rozpúšťanie CO2 vo Vašom akváriu. Patentovaný materiál keramiky dokáže skutočne rozbiť prichádzajúcu CO2 na mikroskopické bublinky. Vďaka jemnej, ale robustnej sklenenej konštrukcii je nenápadný a nenarušuje layout Vašej nádrže. difúzor + prísavka 2ks, cena 4,50€/kus Vhodný aj do miniakvárií. difuzor, CO2 akvárium, co2 set Možnosť poslať na dobierku +3,00€. pri platbe vopred poštovné 1,00€.
POTREBY DO AKVÁRIA
Predám potreby do akvária. Tri keramické doplnky.rastlinka je osadená do kameňa.Velmi pekne vyrobené. Nie je to umelá hmota. Okysličovač s držiakom a merač teploty.všetky doplnky plne funkčné. Cena 25 e spolu.alebo dohodou. Kontakt mailom. Telefon je vymyslený.