inzercia, predaj, predám, bazár

RASTÚCE PÍSACIE STOLÍKY

Kategória: Nábytok pre deti

Posuniem rastúce písacie detské stolíky, sú používané ale funkčné. Dá sa nastviť výška a sklon stola. na písacej časti známky používania…občas sa podarilo čiarku potiahnut im mimo papier. Ale na funkčnosti to nevadi. (Mám 2) budem rada ak ešte poslúžia… pri rýchlom osobnom odbere, stoličky k tomu. Tie su ako nove.
RASTÚCE PÍSACIE STOLÍKY
Podobné inzeráty
Detská rastúca stolička Actikid A3 Smile VPK
Predám dve detské rastúce stoličky Actikid A3 Smile VPK od firmy Mayer. VPK - vyšší piest + oporný kruh na nohy. Kombinácia látky Aquaclean + šedej sieťoviny. Farby: modrá. Stoličky sú plne funkčné vo veľmi peknom stave. Cena za kus: 120€ Osobne v BA - Petržalka. Mayer Actikid A3 Smile - stolička pre deti od 4 - 18 rokov, výška dieťaťa od 110 - 180 cm, do 100kg. Je možné nastavovať samostatne výšku a hĺbku sedenia, výšku chrbtovej opierky.
Detská rastúca stolička
Predám detskú rastúcu stoličku Actikid A3 Smile VPK od firmy Mayer. VPK - vyšší piest + oporný kruh na nohy. Kombinácia zelenej látky Aquaclean + šedej sieťoviny. Plne funkčná, vo veľmi peknom stave. Osobne v BA. Mayer Actikid A3 Smile - stolička pre deti od 4 - 18 rokov, výška dieťaťa od 110 - 180 cm, do 100kg. Je možné nastavovať samostatne výšku a hĺbku sedenia, výšku chrbtovej opierky.
Predám 2 detské rastúce stoličky
Predám 2 detské rastúce stoličky, zachovalé, plne funkčné, jedna s modrým a druhá so žltým podsedákom. Cena je uvedená za jednu stoličku.
Detská rastúca stolička
Predám detskú rastúcu stoličku Actikid A3 Smile VPK od firmy Mayer. VPK - vyšší piest + oporný kruh na nohy. Kombinácia modrošedej látky Aquaclean + šedej sieťoviny. Plne funkčná, vo veľmi peknom stave. Osobne v BA. Mayer Actikid A3 Smile - stolička pre deti od 4 - 18 rokov, výška dieťaťa od 110 - 180 cm, do 100kg. Je možné nastavovať samostatne výšku a hĺbku sedenia, výšku chrbtovej opierky.
Rastúce stoličky 2ks
Predám 2 smrekové rastúce stoličky zn. Domestav v dobrom stave. Výška sedadla je nastaviteľná. Na niektorých miestach sú škrabance, na opierke na nohy trošku odštrbené.
Detská rastúca stolička Actikid A3 Smile VPK
Predám detskú rastúcu stoličku Actikid A3 Smile VPK od firmy Mayer. VPK - vyšší piest + oporný kruh na nohy. Kombinácia látky Aquaclean + šedej sieťoviny. Farby: modrá. Stolička je plne funkčná vo veľmi peknom stave. Osobne v BA - Petržalka. Mayer Actikid A3 Smile - stolička pre deti od 4 - 18 rokov, výška dieťaťa od 110 - 180 cm, do 100kg. Je možné nastavovať samostatne výšku a hĺbku sedenia, výšku chrbtovej opierky.