inzercia, predaj, predám, bazár

RAT &Screamer

Kategória: Zvuková technika

Tento preamp je kombinácia jemného overdrive s agresívnym zvukom distortionu. Zvuky preampov sa dajú používať samostatne alebo sa môžu kombinovať, čím vznikajú nové možnosti prejavu hudobníka. Preamp takto umožňuje plynulé prejsť z jemnej pasáže na agresívnu s možnosťou samostatného nastavenia zvuku pre každý kanál zvlášť. 
RAT &Screamer
Podobné inzeráty
Screamer + rat
Predám Screamer + Rat. Je to gitarová krabička ktorej súčasťou je nakopávač zvuku Screamer a OverDrive typu Rat. Kombináciou oboch efektov si vieme nastaviť jemne skreslenie Crunch až po mohutne Lead a pokryť tak podľa potreby širokú škálu hudobných žánrov a skreslení
Ibanez Tube Screamer Mini
Parádny Tube Screamer, ktorý nezaberá veľa miesta na pedalboarde. 100% Analógový okruh True Bypass Ak to čítaš, pravdepodobne aj tak vieš o čo sa jedná. Ak nie na YouTube je toho kopu.
Celolampové kombo Engl screamer 50
Predám celolampové kombo Engl screamer 50 + Engl Z5 footswitch + obal + stojan na naklonenie. Kombo je vo vynikajúcom stave, len na ľavej strane predného panela sú pokrútené nálepky input, clean, lead - čo nieje žiadna vada. Na internete je naň veľa recenzií a aj videí. Predávam ho lebo už dlhšie hrám cez Fractal AX8. Možnosť vyskúšať v Dubnici nad Váhom.
Analogový multiefekt MA07
Predám analógový multiefekt MA07 obsahuje tri samostatne nastaviteľné a prepínateľné efekty Screamer+, Rat a Echo-Hall. Všetky efekty sú True Bypass
Gerhat Mountain
Posuniem ďalej tento screamer. Badať na ňom používanie, ale zvuk a ovládateľnosť je bez problémov.
Multiefekt analog MA04
Predám analógový multiefekt MA04 . Je zložený z efektov Compressor, Screamer a Distortion typu OCD.