inzercia, predaj, predám, bazár

Ratanová sedačka

Kategória: Ostatný nábytok

Predám ratanovú sedačku. Nová nepoužívaná. Výška cca 40cm, výška s operadlom cca 68cm, hĺbka cca 61cm, dĺžka cca 120cm.
Ratanová sedačka
Podobné inzeráty
Ratanova skrinka
Na predaj ratanova / umelý/ zásuvkova skrinka / šírka 50cm x výška 100cm x hĺbka 60cm/
Ratanova ratanove Ratanovy Ratan polica knižnica skrinka
Hladam policu / regal / podobnú ako na fotke cenu ponuknite dakujem celé zapadne Slovensko :) Ratanova ratanove Ratanovy Ratan polica knižnica skrinka Môj email : n.praca378@
Kino sedačka - retro kreslo, totálna obnova
Originálne retro kreslo resp. kino-sedačka značky TON z historického kina a divadla je veľmi zaujímavým doplnkom tak do retro kaviarne, čakárne, recepcie ako aj do haly, predsiene, obývačky alebo na terasu rodinného domu či bytu. Kino-sedačka je DETAILNE ZREŠTAUROVANÁ. Všetky komponenty sedačky boli rozobraté a jednotlivo vybrúsené. Poškodené časti boli vymenené reprodukciami z bukového dreva. Následne sa jednotlivé časti zglejili špeciálnym lepidlom, napustili moridlom a prelakovali. Pri reštaurovaní boli použité kvalitné materiály nemeckej výroby. Sedačka ako vintage doplnok vyzerá nádherne - v každom priestore je dominantná, treba vidieť. Sedieť v tomto industriálnom kresle je jedinečným zážitkom. Kreslo je veľmi pohodlné. Sedačka je vyrobená z tvrdého dreva - buk. Značka sedačiek: Thonet, Československo - 1956. Rozmery 54 x 86 x 50 cm (šírka, výška a hĺbka), váha 10 kg. Teraz vám dávame AKCIU -50% z ceny: 498 -50% =249€ ZDARMA štýlový vankúš.´ Doprava GRÁTIS.
Kino sedačka - retro kreslo
Originálne retro kreslo resp. kino-sedačka značky TON z kina a divadla zariadeného v roku 1956 je veľmi zaujímavým doplnkom tak do retro kaviarne, čakárne, recepcie ako aj do haly, predsiene, obývačky alebo na terasu rodinného domu či bytu. Kino-sedačka je DETAILNE ZREŠTAUROVANÁ. Všetky komponenty sedačky boli rozobraté a jednotlivo zhruba vybrúsené. Iba čiastočné vybrúsenie dodalo sedačke exkluzívny historický dizajn. Poškodené časti boli vymenené reprodukciami z bukového dreva. Následne sa jednotlivé časti zglejili špeciálnym lepidlom a prelakovali. Pri reštaurovaní boli použité kvalitné materiály nemeckej výroby. Sedačka ako vintage doplnok vyzerá nádherne - v každom priestore je dominantná, treba vidieť. Sedieť v tomto industriálnom kresle je jedinečným zážitkom. Kreslo je veľmi pohodlné. Sedačka je vyrobená z tvrdého dreva - buk. Značka sedačiek: Thonet, Československo - 1956. Rozmery 54 x 86 x 50 cm (šírka, výška a hĺbka), váha 10 kg. Teraz vám dávame AKCIU -50% z ceny: 378 -50% =189€ Štýlový vankúš zdarma. Doprava zdarma.
Sklopné sedadlá do klubovne, posedu a pod.
Predám 17 ks čalúnených použitých sklopných kinosedačiek, zostavené po 5 ks v 3 radoch + 1 dvoj sedadlo. V prípade záujmu viem rozdeliť aj na menšie zostavy. Vhodné na priestorovo úsporné sedenie, napr. do klubovne, krytého poľovníckeho alebo záhradného posedu, altánku, stavebnej búdy, krytého rybárskeho prístrešku, turistickej útulne a pod. Cena v prepočte za 1 ks sedadla: - všetkých 17 ks spolu - 12,- €/sedadlo - 5-sedačka - 15,- €/sedadlo - 4-sedačka - 18,- €/sedadlo - 3-sedačka - 20,- €/sedadlo - 2-sedačka - 22,- €/sedadlo - 1 sólo kreslo - 25,- €/sedadlo Pri odbere 1-4-zostavy jednorazový príplatok +5,- € za susedné nepoužiteľné sedadlo (budete mať +náhradný sedák a operák).
Sedacka a rohova polica
Ponukam pouzite doplnky Super az top stav Rohova polica pod TV + ta moze byt nejaky DVD prehravac repraky...... Sedacka je nanovo očalunena (niekedy roztahovacia) Neskor som to dal upravit s tvrdym molytanom presit Vhodna do detskych izieb ci doplnok do chodby verandy Ceny ponuknite ... polica pokojne za 20 € Sedacka asi tiez tak Sedacka sirka 130 cm Hlbka 70 cm