inzercia, predaj, predám, bazár

Ratanova suprava

Kategória: Záhradná technika

Na predaj ratanova suprava 3+1+1+ polohovatelny stol (konferencny/jedalensky). Nie je potrebna ziadna udrzba. Nova suprava v Jysku stoji v akcii 1350€, ja ponukam za 700€. V pripade zaujmu poslite sms, nasledne zavolam.
Ratanova suprava
Podobné inzeráty
Stoličky záhradné
2 plastové a jedna kovova, ratanova, cena spolu 15€
ratanova rohoz
predam ratanovu rohoz este zabalenu,netrafila som farbu.Vyska je 0,90 a dlžka je 5m.Cena za 1m je 10e.povodna cena je 13e za to ako tienienidlo do zahrad a na balkon.
Súprava na ručné vŕtanie studni
Predám súpravu na ručné vŕtanie studní do hĺbky 12 m,priemer vrtanej diery je 200mm,jednoduchá obsluha,súprava sa skladá z trojnozky,vrtáka,nadkladacich trubiek a silného retazoveho kladkostroja
Stroj na úpravu obilia PN-14-2
Zariadenie na obaľovanie osiva je určené na presné a kvalitné obaľovanie osiva špeciálnymi prípravkami pred výsevom na ochranu klíčiacich plodín pred chorobami. Zariadenie je namontované na závitovkovom dopravníku obilia a s jeho pomocou dochádza k vysokokvalitnému miešaniu a úbytku obilia v súlade s určeným prietokom kvapaliny odporúčaným výrobcami liečiv. Zariadenie je vybavené dvoma tryskami, ktoré pri zvyšovaní alebo znižovaní tlaku rozprašujú rôzne množstvo kvapaliny, ktoré je presne vyznačené na prídavnej tryske. Súprava obsahuje 4 trysky, ktoré možno meniť a používať tak rôzne roztoky a nátery v malých a veľkých objemoch. Funkcie Produktivita zariadenia - až 14 t/h Počet trysiek - 2 kusy Model čerpadla - SHURFLO8000 Výkon čerpadla - 6,8 dm3/min Napájacie napätie - 230 V Požadovaná dĺžka dopravníka obilia - 4 m Požadovaný priemer hadice dopravníka obilia - do 160 mm. Dĺžka - 56 cm. Šírka - 30 cm. Výška - 24 cm. Hmotnosť - 8,5 kg. Špeciálne funkcie: - Jedinečný presný systém zabezpečuje rovnomerné a presné pokrytie osiva prípravkom ; - Jednoduché používanie a inštalácia. Netrvá to dlhšie ako 15 minút; - Kompletná súprava pozostávajúca zo 4 rôznych súprav trysiek, dlhých hadíc, svoriek a vrecka na pripevnenie k dopravníku, špeciálnej nádoby na presné určenie množstva postreku - Komponenty od popredných svetových výrobcov zaručujú vysokú kvalitu a dlhodobú bezproblémovú prevádzku zariadenia. Zariadenie používa diely od výrobcov ARAG, Shurflo, Hydroscand. - Membránové čerpadlo, ktoré samo nasáva farbiacu kvapalinu a zabezpečuje rovnomerné množstvo postrekovej kvapaliny v systéme; - Vysoký výkon. Produktivita zariadenia môže dosiahnuť 14 t/h. - Záruka 24 mesiacov.
3 pôdne vrtáky do zeme aj 50cm predlžovák
Súprava 3ks s priemerom vrtákov: 10cm, 15cm, 20cm rovnakej dĺžky: 80cm + 50cm predlžovák pre hlbšie vrtanie priemer otvoru pre pripojenie: 20 mm Vyrobené z kvalitných oceľových zliatin. Nová nepoužitá súprava. Poštovné dobierka: 7 EUR. .
Motorový pôdny zemný jamkovač DEMON 3 vrtáky predlžovák olej
Pôdny zemný motorový ručný vrták - vrtacia - jamkovacia súprava DEMON + 3 vrtáky + 50 cm predlžovač vrtákov pre hĺbšie vrtanie + 0,5L 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi Veľmi dôležitou záležitosťou je zábeh nových motorov. Preto pre prvé spustenie pridávame ZADARMO špeciálny vysoko kvalitný červený POLOSYNTETICKÝ 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi. Olej je dokonale miešateľný s palivom, čo zaisťuje vysokú ochranu pred usadeninami uhlíka. Zábeh nového motora je rozhodujúci ! Perfektná sada pre domáce hobby využitie okolo domu a na záhrade. 3 vrtáky vyrobené z vysoko kvalitných oceľových zliatin: priemer vrtákov: 10cm, 15cm, 20cm všetky rovnakej dĺžky: 80 cm Max. pripojiteľný vrták s priemerom 25cm a dĺžkou 80cm! Priemer hriadeľa na uchytenie vrtákov: 2cm. Efektívny dvojtaktný motor s max. výkonom 5,2 KM = 2,3 kW Prevodovka je vybavená jednoduchými prevodovými stupňami s OCEĽOVÝMI ozubenými kolesami ! Potrebná je pravidelná kontrola prevodovky a doplňovanie mazivom cez mazničku ! Chladenie vzduchom. Systém zapaľovania: CDI. Voľnobežné otáčky: 3000. Max. otáčky motora: 10000. Smer otáčania vŕtania, čepele: v smere hodinových ručičiek - doľava. Prevodový pomer: 1:30 Zdvihový objem: 62 cm3 Maximálny priemer vrtáka: 25 cm Hladina hluku: 103 dB Objem palivovej nádrže: 1 L Pomer palivovej zmesi benzín: olej - 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml 2T oleja) Váha: 8,8 kg. Táto sada sa používa na vŕtanie otvorov na výsadbu rastlín, stromov alebo kríkov. Jednoduchý a pohodlný spôsob, ako vyvŕtať diery do zeme na výsadbu, tyčí, drôtov, stĺpov na oplotenie a pod. Môže sa tiež použiť pri rôznych stavebných prácach (napr. vŕtanie otvorov pre stĺpiky plotov) av zime na vŕtanie otvorov do ľadu pre rybárov. Nová nepoužitá súprava s dokladom. Poštovné (spolu za všetky krabice): 10 EUR. .