inzercia, predaj, predám, bazár

RC car tires 4ks kolieska

Kategória: Modelárstvo

Predam 4ks malo pouzivane kolesa pre RC auta typizovane na 12mm HEX unášač. Vhodne pre cestu aj teren off-road. Celkovy vonkajsi priemer kolesa je 73mm, sirka predne 27mm zadne 30mm.

Cena za sadu + posta.

rc auticko, rc auto, rc auticka, crawler
RC car tires 4ks kolieska
Podobné inzeráty
1:18 Dve sady doplnkov Snap on + zdvihák 1/18
Predám tieto dve raritné Snap-on sady doplnkov do diorama garáže v mierke 1/18 od výrobcu TrueScale Miniatures a zdvihák v mierke 1/18 od výrobcu Greenlight Snap on Garage Series - Scale Garage Essentials -originál diorama doplnky značky Snap on -raritná - veľmi ťažko zohnateľná sada z roku 2007 -Set obsahuje: Dielenský vozík na náradie (pohyblivé kolieska) Dielenský box na náradie (otvárateľná vrchná časť) Dielenský transportný vozík (pohyblivé kolieska) Ležadlo pod auto Hydraulický pojazdný zdvihák (pohyblivé funkčné časti a aj kolieska) Ochranný kryt blatníka Dielenský vysávač Nabíjačka autobatérií (pohyblivé kolieska) Vzduchový kompresor (pohyblivé kolieska) 4x podpery pod auto (nastaviteľné - funkčné) Snap on Garage Series - Scale Shop Essentials -originál diorama príslušenstvo značky Snap on -raritná - veľmi ťažko zohnateľná sada z roku 2007 -Set obsahuje: Stojan na kolesá 4 pneumatiky Dielenský stôl s otváracími zásuvkami Servisný prístroj na klimatizáciu (pohyblivé kolieska) Diagnostický prístroj 2 čierne kanistre s čistiacim prostriedkom Umývací stôl na diely Podložka na podlahu Hrnček na kávu Zverák (kovový a funkčný!) Dielenská stolička (s pohyblivou zásuvkou na náradie a poličkou) Hasiaci prístroj Zberná nádoba na starý olej/odsávačka (pohyblivé kolieska) -dielenské vybavenie vhodné do 1:18 diorama garáže, servisu alebo ako doplnok k modelom, do vitríny a podobne... Štvorstĺpcový dielenský zdvihák -výrobca: Greenlight -bieločervená farba -funkčný - nastaviteľný CENA SPOLU (Obe sady + zdvihák): 499€. Poštovné v cene. Kontaktovať emailom.
Doplnky do dioramy Snap on 1:18 - TrueScale Miniatures
Predám tieto dve veľmi raritné Snap-on sady doplnkov do diorama garáže k automodelom v mierke 1/18 od výrobcu TrueScale Miniatures + Nastaviteľný štvorstĺpcový zdvihák v mierke 1/18 od výrobcu Greenlight Snap-on Garage Series 1:18 Scale Garage Essentials -originál diorama doplnky značky Snap on -mierka: 1/18 -výrobca TrueScale Miniatures (rok 2007) -Set obsahuje: Dielenský vozík na náradie (pohyblivé kolieska) Dielenský box na náradie (otvárateľná vrchná časť) Dielenský transportný vozík (pohyblivé kolieska) Ležadlo pod auto Hydraulický pojazdný zdvihák (pohyblivé funkčné časti a aj kolieska) Ochranný kryt blatníka Dielenský vysávač Nabíjačka autobatérií (pohyblivé kolieska) Vzduchový kompresor (pohyblivé kolieska) 4x podpery pod auto (nastaviteľné - funkčné) -originál komplet balenie -veľmi ťažko zohnateľná raritná diorama sada 1:18 Scale Shop Essentials -originál diorama príslušenstvo značky Snap on -mierka: 1/18 -výrobca: TrueScale Miniatures (rok 2007) -Set obsahuje: Stojan na kolesá 4 pneumatiky Dielenský stôl s otváracími zásuvkami Servisný prístroj na klimatizáciu (pohyblivé kolieska) Diagnostický prístroj 2 čierne kanistre s čistiacim prostriedkom Umývací stôl na diely Podložka na podlahu Hrnček na kávu Zverák (kovový a funkčný!) Dielenská stolička (s pohyblivou zásuvkou na náradie a poličkou) Hasiaci prístroj Zberná nádoba na starý olej/odsávačka (pohyblivé kolieska) -originál komplet balenie -veľmi ťažko zohnateľná raritná diorama sada -dielenské vybavenie vhodné do 1:18 diorama garáže, servisu alebo ako doplnok k modelom, do vitríny a podobne... Štvorstĺpcový dielenský zdvihák -mierka: 1/18 -výrobca: Greenlight -bieločervená farba (v tejto farbe sa hodí k Snap on sadám) -funkčný - nastaviteľný -komplet originál balenie Cena spolu (Obe sady Snap-on + zdvihák): 499€. Poštovné zdarma. V prípade záujmu kontaktovať emailom.
RC car 12mm hex wheel hub na 4mm osku s 4mm zavitom
Ponukam 4ks tzv. unášače koliesok pre RC car, resp. adapter z 4mm osky na 12mm wheel HEX. Vďaka tomuto adaptéru namontujete akekolvek RC koliesko s 12mm HEXom na akukolvek 4mm osku. Sluzi aj ako predlzenie pokial mate prilis velke kolieska, aby nedrhli karoseriu. Zavit M4 pre srubu kolesa, dlzka 18mm. Mam ich 10ks a stacia mi 4 takze 4ks ponukam RC zaujemcovi. Cena je vratane poštovneho v ramci SR pri platbe vopred na ucet.
1:43 Škoda Felícia Kit car
Predám modely Škoda Felícia Kit car.Výrobca IXO models.Model kultovej Škodovky ktorá bola ako prvé vozidlo homologované v skupine Kit car.Modely sú z Rally Monte Carlo 1996 v posádkach Sibera-Gross a Triner-Š detailne prepracovaný v interiery a exteriery.Modely sú nové zabalené v originál gólii. K cene pripočítať poštu.KE doručím osobne.
Predám rôzne príslušenstvo pre modelárov
Predám rôzne príslušenstvo pre RC modelárov: 4x Pikoservo HITEC HS-55 bulk - 8Eur/ks + poštovné (pri odbere všetkých 4ks naraz yaplatím poštovné) Tiahla kovové s vidličkami na konci - 1,50Eur/2ks + poštovné Plastová priechodka cez trup 2ks + vidlička na tiahlo plastová 2ks - 1,30Eur/komplet + poštovné Plastové kolieska KAVAN priemer 56mm - 7Eur/2ks + poštovné Penové kolieska ľahké priemer 30mm - 4,50Eur/5ks + poštovné Ostruha ovládateľná s kolieskom priemer 19mm - 5Eur/komplet + poštovné Modelárske špendlíky - 8Eur/93ks + poštovné Modelárske svorky - 7Eur/15ks + poštovné Malé krabičky - 1,35ur/ks + poštovné
FIAT – 673 TRUCK CAR TRANSPORTER TEAM LANCIA ALITALIA 1976 –
Predám model autoprepravníka FIAT – 673 TRUCK CAR TRANSPORTER TEAM LANCIA ALITALIA 1976 v mierke 1:43 od IXO. Nový model, v originálnom balení. Cena 49,99€