inzercia, predaj, predám, bazár

RC Lietadlo vetroň

Kategória: Modelárstvo

Predám RC lietadlo vetroň zo sklopnou vrtuľou. Rozpätie krídla 1,5m dĺžka trupu 90cm. Lietadlo má prijímač, vysielač, batéria. Je k nemu nabíjačka. Je plne funkčné. Pripravené na lietanie.
RC Lietadlo vetroň
Podobné inzeráty
Alpha 1500 RTF + Carbon Cub 2 1.3m SAFE BNF Basic
Ponúkam na predaj dve RC lietadlá: 1. Motorový klzák Alpha 1500 RTF. Model je kompletný (samotný klzák, akumulátory (2ks - jeden zrejme nefunkčný), vysielačka Cadet PRO vrátane väčšiny obalov). Je však po havárii (nezvládnutý prvý let a šípka priamo do zeme, som slabý pilot...). Odlomil sa nos klzáka, ktorý som prilepil naspäť. Model je na zemi plne funkčný, ale od havárie som s ním neletel (takže za letuschopnosť neručím). Dôvod predaja je, že s ním už neplánujem lietať (nie je kde a mám aj obavu z ďalšej havárie) a už vyše dvoch rokov mi leží v pivnici. Predstava o cene je 60EUR, nová bola okolo 150EUR. 2. Ako druhý model ponúkam Hobbyzone Carbon Cub 2 1.3m SAFE BNF Basic. Lietadlo fungovalo do svojho posledného dňa dobre, aj keď absolvovalo pár tvrdých pristátí a havárií (moje prvé RC lietadlo, no). Jedného dňa sa prijímač rozhodol počas letu prestať komunikovať s vysielačkou a lietadlo odletelo nevedno kam do lesov Veľkej Fatry... Vzhľadom k tomu, že o tejto kurióznej udalosti moje okolie vedelo, som sa okľukou dozvedel, že lietadlo sa nakoniec našlo zavesené na strome. Po roku. Vyzdvihol som si ho, doma očistil, pavúky povyberal, odstránil neopraviteľné časti a zvyšok je na fotkách. Prijímač stále funguje s vysielačkou, motor sa točí, regulátor tým pádom žije, servá to, samozrejme, neprežili. Akumulátor by mal byť v pohode, ale nie je nový. Ten pôvodný to v lese, pravdaže, nedal. Na fotkách je záložný. Z toho už asi lietadlo nebude, ale ako zdroj náhradných dielov by to možno ešte niekomu poslúžilo. Moja predstava o cene je tak 60EUR (je tam málo používaný akumulátor a funkčná vysielačka Spektrum DXe s prijímačom a gyroskopickou stabilizáciou). 3. AKCIA! Kto ma zbaví oboch modelov naraz, dostane to za 90EUR alebo dohodou. Dohoda je, samozrejme, možná aj pri predaji jednotlivo. Miesto vyzdvihnutia je Bratislava, prípadne blízke okolie podľa dohody.
Predám  nové RC lietadlo SU35
Predám RC litadlo SU35. Lietadlo je nové iba oskúšaná funkčnosť DO. Ovládanie lietadla je jednoduché zvláda to aj šikovné dieťa. Model je takmer nerozbitný. Zdroj: - batéria :lietadlo: 3,7V, 220mAh batéria (súčasťou balenia) - diaľkové ovládanie: 2 AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Doba letu: 12-15 minút Doba nabíjania: približne 35 minút Dosah: cca 120 m Vysielač: 2,4 GHz Určené pre dospelých a deti od 14 rokov. OBSAH KRABICE: - Model SU-35 vyrobený z polystyrénu - diaľkové -USB kábel - predné a zadné kolesá -2 náhradné vrtule -led podsvietenie krídel - užívateľská príručka v čínštine / angličtine pre porovnanie ceny: Po zlých skúsenostiach poštou pošlem iba pri zaslaní poštovného 5€ vopred na účet!!! Za pochopenie Ďakujem.
RC Lietadlo F16
Predám plne funkčné lietadlo F16. Obsah balenia: RC lietadlo F16, RC ovládač, lepidlo, penový podvozok, náhradná vrtuľa, nabíjačka, akumulátor, Lietadlo je z veľmi kvalitného materiálu, ktorý je takmer nezničiteľný. Dôvod predaja: Nepotrebujem to. Cena 45€ malá dohoda možná. Pošlem aj kuriérom.
Lietadlo na dialkove ovladanie - RC model J-3 Cub
Predam minimalne lietane lietadlo, bol to darcek pre manzela, ale nema cas nan. Jedina chybicka krasy je na spicke lietadla pri vrtule, kde chyba maly cierny plast. Lietadlo lieta bezproblemovo. Komplet balenie s navodom! Dlzka kridel 46cm. K lietadlu som dokupila ovladac Spektrum DX4e. Je to sparovane, cena je za lietadlo aj s ovladacom.
Akrobatické Rc lietadlo na ovladanie, hyperion extra
Predám športové akrobatické lietadlo hyperion extra. Lietadlo disponuje kovovými servami a výkonným brushles motorom. Systém je poháňaný trojčlánkovou bateriou, poprípade viem poskytnúť.Lietadlo je v perfektom stave pripravené lietať Rozpätie krídiel je 106 cm. V prípade ďalších otázok alebo zaujmu, volajte alebo píšte na tel.:
Lietadlo Beta 1400
Predám motorový vetroň Beta 1400. Lietaný 3x, po menšej havárii (chýba plast kokpitu a pilot) a bol prasknutý chvost. Všetko opravené a plne funkčné.V cene je lietadlo,zvukový signalizátor napätia,ovládač,originál nabíjačka a bateria (PC setu bola 145€). Pridám aj dokupované 2ks batérií Turnigy 2200 (pôvodná cena 16€/ks). Dôvod predaja-nevyuzité. Pre začiatočníka ako stvorené. Možná dohoda na cene. Osobne Gajary