inzercia, predaj, predám, bazár

RealityKolesár prenajíma skladové priestory Južná trieda

Kategória: Sklady

Typ: Sklady a haly
Ulica: Južná trieda
Mestská časť: Juh
Obec: Košice-Juh

RealityKolesár má na prenájom skladové priestory na Južnej triede, Juh, KE IV.

Skladovacia hala 1.časť 470 m2 a 2.časť 405 m2 má v dvoch podlažiach administratívnu časť so sociálnym vybavením 1.časť 131 m2 a 2.časť 131 m2. Nosnú časť haly tvorí oceľová konštrukcia so sedlovou strechou. Obvodové murivo je z tvárnic. Obvodové steny a strecha sú zateplená. Výška úžitková 5,8 m /ideálne na stohovanie v regáloch/. Podlaha v hale záťažová dlažba. Druhá časť má betónovú podlahu. Steny administratívnej časti sú tehlové. Okná a dvere sú plastové. Administratívna časť je klimatizovaná. Vstup do výrobnej a skladovej časti haly cez sekčné priemyselné dvere o rozmere 2700 x 2500 mm v počte 4 ks., Taktiež šatne pre mužov a ženy s vlastnými hygienickými zariadeniami a sprchami. Kancelárske priestory majú samostatnú hygienu.

Objekt je napojený na verejný rozvod vodovodu, kanalizácie a elektriky. Jednotlivé média majú samostatné meranie spotreby. V administratívnej časti na vykurovanie a prípravu TUV je elektrický kotol 2 ks, samostatný pre krajné moduly administratívnej časti. Výrobná / skladová časť haly nie je momentálne vykurovaná. Parkovanie je možné po dĺžke celej haly. Vstup do areálu 7/24 je z Južnej triedy, cez vstupnú rampu. Areál je monitorovaný kamerovým systémom a na vrátnici je 24-hodinová strážna služba.

Halu je možné prenajať ako celok, alebo ako 2 samostatné celky, so samostatnými vstupmi, kanceláriami a sociálnym zázemím. Každý jednotný objekt ma samostatné merania elektrickej energie, vodného, stočného.

Spolu ročný nájom  1.časť                31.299,96 € / bez DPH.

Spolu mesačný nájom 1.časť           2.608,33 € / bez DPH





Spolu ročný nájom  2. časť              28.160,76 € / bez DPH.





Spolu mesačný nájom  2.časť          2.346,73 € / bez DPH

Konečná cena nájmu a výška depozitu závisí od konkrétnych požiadaviek záujemcu.

Platby za poskytované  služby za celý objekt (časť 1 + časť 2):

dodávka elektrickej energie -  fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu, alebo možnosť uzatvoriť zmluvu priamo s dodávateľom elektrickej energie.

dodávka vodného, stočného – fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu.

platba za zrážkové vody – 54,00 € / mesačne / bez DPH.

evidencia pohybu motorových vozidiel, strážna služba – 120,00 € / mesačne bez DPH

V prípade záujmu volajte, píšte  0907 915 475 – Tomáš Kolesár, kolesar@  /REALITY KOLESÁR 21 ROČNÁ P
RealityKolesár prenajíma skladové priestory Južná trieda
Podobné inzeráty
RealityKolesár prenajíma sklad + kanceláriu Južná trieda, Ju
Typ: Sklady a haly Ulica: Južná trieda Obec: Košice-Juh RealityKolesár prenajíma sklad + kanceláriu Južná trieda, Juh, KE IV.                                 Hala 200 m2 zo sendvičového systému je zateplená vykurovaná, vo vnútri haly je plošina cca 80 m2. Hala je osvetlená, elektrina 400V, zavedený systém s rozvodom stlačeného vzduchu. Podlaha v hale záťažová, vstup do skladovej časti haly z exteriéru je cez sekčné dvere.  K predmetnej hale sú k dispozícii administratívne priestory spolu 80 m2 / 2 x kancelária 27,34 m2 a 52,02 m2, sklad vrátnica 4,60 m2/. Pre mužov aj ženy vlastné hygienické zariadenia WC a sprchy. Parkovanie je k dispozícii podľa dohody. Vstup do areálu 7/24 je z Južnej triedy. Areál je monitorovaný kamerovým systémom a zabezpečovacím zariadením. Halu je možné prenajať ideálne spolu s administratívnymi priestormi pre obchodnú prevádzku, predajné miesto atď. Hala 200 m2 cena je 4 eur/ m2, bez DPH, 800,-€/mesačne bez DPH + média /dá sa zmenšiť cca o 100 m2, cena v tom prípade 4,50 eur za m2/. Kancelárie 80 m2 cena je 960,-€/mesačne bez DPH + média Spolu mesačný nájom hala + kancelárie: 1760,-€/ mesačne bez DPH + média 300,-€/ mesačne. Foto skladu dodatočne momentálne sa uvoľňuje. V prípade záujmu volajte, píšte  0907 915 475 – Tomáš Kolesár, kolesar@  /REALITY KOLESÁR 21 ROČNÁ PRAX/. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 280 m2 Úžitková plocha: 280 m2
NA PRENÁJOM / SKLADOVÉ a OBCHODNÉ PRIESTORY BECKOV
NA PRENÁJOM / SKLADOVÉ a OBCHODNÉ PRIESTORY BECKOV Hľadáte skladové priestory, priestory na kaviareň, kvetinárstvo, kaderníctvo, zdravotné stredisko, dielňu, priestor na stolárstvo alebo iný priestor v blízkosti diaľnice? U nás máte na výber. Ponúkame vám na prenájom skladové alebo komerčné priestory vo viacerých variáciách a to: a) Skladový priestor o výmere 783m2 ako celok v stave, v akom sa sklad nachádza b) Komerčné priestory rozdelené, zrekonštruované a prispôsobené podľa vašich predstáv, či už na kancelárie, kaviareň alebo skladové priestory. Priestor je možné v prípade záujmu rozdeliť na menšie priestory o výmere 101m2, 103m2, 158m2, 371m2, prípadne na navrhnutú výmeru zákazníkom. Pracovná výška haly je 3,3 až 4,2m. V prípade potreby, zabezpečíme potrebnú výšku a šírku vstupnej brány do objektu. Súčasťou prenajímaných priestorov sú priľahlé pozemky a parkovisko spolu o výmere 1882m2. Vy hľadáte ideálny priestor, my hľadáme dlhodobého a spoľahlivého nájomcu, preto je pre nás dôležité, aby naše priestory vyhovovali vašim predstavám v čo najväčšej miere. Hľadáte priestory a máte individuálnu predstavu, neváhajte nás kontaktovať. Predná časť budovy je aktuálne v rekonštrukcii, bude vymenená komplet elektroinštalácia, okná, dvere a omietky. Disponujeme elektrickou, vodovodnou a plynovou prípojkou. Ponúkané skladové/ komerčné priestory sa nachádzajú v obci Beckov. Obec Beckov je obľúbená kvôli ideálnej polohe a blízkosti privádzača na D1. Obec Beckov je vzdialená 18km od najbližšieho krajského mesta Trenčín, 9km od najbližšieho okresného mesta, ktorým je Nové Mesto nad Váhom. Hlavné mesto je vzdialené 111km. Centrum obce je vzdialené ani nie 500m a na privádzač na D1 je to 4km. Sklad sa prenajíma za cenu 2400€ + DPH ako celok, alebo menšie priestory prispôsobené podľa vašich predstáv za 5€ + DPH/ m2 za mesiac. Uvedená cena je bez energii. Máte zaujímavý podnikateľský zámer, naše priestory vám vyhovujú ale sú nad váš rozpočet, radi vás podporíme. Predstavte nám váš projekt a ak nás zaujme pripravíme vám na rozbeh ponuku na mieru, prípadne aj zadarmo.
RealityKolesár prenajíma skladové priestory Južná trieda
Typ: Sklady a haly Ulica: Južná trieda Mestská časť: Juh Obec: Košice-Juh RealityKolesár prenajíma skladové priestory na Južnej triede, Juh, KE IV.          Skladovacia hala 405 m2 má v dvoch podlažiach administratívnu časť so sociálnym hygienickým vybavením spolu 131 m2. Nosnú časť haly tvorí oceľová konštrukcia so sedlovou strechou. Výška úžitková 5,8 m /ideálne na stohovanie v regáloch/. Obvodové murivo je z tvárnic. Obvodové steny a strecha sú zateplená. Podlaha v hale záťažová dlažba. Druhá časť má betónovú podlahu. Steny administratívnej časti sú tehlové. Okná a dvere sú plastové. Administratívna časť je klimatizovaná. Vstup do výrobnej a skladovej časti haly z exteriéru je cez sekčné priemyselné dvere o rozmere 2700 x 2500 mm v počte 2 ks., Taktiež šatne pre mužov a ženy s vlastnými hygienickými zariadeniami a sprchami. Objekt je napojený na rozvod vodovodu, kanalizácie a elektriky. Jednotlivé média majú samostatné meranie spotreby. V administratívnej časti na vykurovanie a prípravu TUV je elektrický kotol. Výrobná skladová časť haly nie je momentálne vykurovaná. Parkovanie je možné po dĺžke haly. Vstup do areálu 7/24 je z Južnej triedy, cez vstupnú rampu. Areál je monitorovaný kamerovým systémom a na vrátnici je 24-hodinová strážna služba. Halu je možné prenajať ako celok, alebo ako 2 samostatné celky, so samostatnými vstupmi, kanceláriami a sociálnym zázemím. Každý jednotný objekt ma samostatné merania elektrickej energie, vodného, stočného. Spolu ročný nájom                28.160,76 € / bez DPH.                                                    Spolu mesačný nájom            2.346,73 € / bez DPH dodávka elektrickej energie -  fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu, alebo možnosť uzatvoriť zmluvu priamo s dodávateľom elektrickej energie.                                             dodávka vodného, stočného – fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu.                         platba za zrážkové vody – 26 € / mesačne / bez DPH.                                           evidencia pohybu motorových vozidiel, strážna služba – 60 € / mesačne bez DPH V prípade záujmu volajte, píšte 
RealityKolesár prenajíma sklad 380 m2 Opátske KE IV.
Typ: Sklady a haly Ulica: Opatovská cesta Obec: Košice-Vyšné Opátske RealityKolesár prenajíma sklad 380 m2 na Opátovskej ceste /Vyšné Opátske/ KE IV v dobrej dostupnosti pri hlavnom ťahu okolo mesta. Viditeľné miesto. Celá hala má rozmer 45m x 12m x 6 m, prenajíma sa časť 380 m2 z 540 m2. V prípade požiadavky možnosť prenajať celú plochu. Nezateplený sklad s betónovou podlahou. Energie sa účtujú na základe podružných meračov El 380/220. K dispozícií sú aj parkovacie miesta a plocha. Depozit 900,-€, platba nájmu kvartálne 3 mesiace dopredu. Cena:  900,-€/mesačne + DPH. V prípade záujmu volajte, píšte  0907 915 475 – Tomáš Kolesár, kolesar@  /REALITY KOLESÁR 21 ROČNÁ PRAX/.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 380 m2 Úžitková plocha: 380 m2
Na prenájom skladové priestory v OC Astoria v Košiciach
PRIESTORY NA PRENÁJOM V OBCHODNOM CENTRE - SLUŽBY, SKLADY Ponúkame na prenájom novo-vytvorené obchodné a skladové priestory na ulici Južná trieda OC Astoria v Košiciach. Priestory sa nachádzajú v suterené obchodného centra. Na prenájom rôzne priestory s rôznymi výmerami a možnosť prispôsobiť výmeru požiadavkám klienta. Jeden voľný skladový priestor o výmere 12m2. Ďalšie skladové priestory s možnosťou prispôsobiť od 80m2 do 300m2 podľa potreby, vchod po schodoch alebo nákladným výťahom. Vhodné na sklad, prípadne menšia nezávasná výroba. Skladový priestor o výmere 12m2 Skladové priestory - od 80m2 do 300m2 podľa potreby Cena dohodou. V prípade záujmu a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. .
Na prenájom skladové alebo výrobné priestory v Košiciach
PRIESTORY NA PRENÁJOM V OBCHODNOM CENTRE - SLUŽBY, SKLADY Ponúkame na prenájom novo-vytvorené obchodné a skladové priestory na ulici Južná trieda OC Astoria v Košiciach. Priestory sa nachádzajú v suterené obchodného centra. Na prenájom rôzne priestory s rôznymi výmerami a možnosť prispôsobiť výmeru požiadavkám klienta. Jeden voľný skladový priestor o výmere 12m2. Ďalšie skladové priestory s možnosťou prispôsobiť od 40m2 do 300m2 podľa potreby, vchod po schodoch alebo nákladným výťahom. Vhodné ako sklad prípadne menšia nezávadná výroba. Skladový priestor - 12m2 Skladové priestory - od 40m2 do 300m2 podľa potreby Cena za prenájom je od 3,5€/m2 podľa výmery. V prípade záujmu a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. .