inzercia, predaj, predám, bazár

Reflexná ochranná softshellová vesta

Kategória: Bundy a Kabáty

Reflexná ochranná softshellová vesta e.s.motion
- úplne nová, veľkosť M
- vetruvzdorná, nepremokavá, priedušná
- vysoko kvalitné reflexné prvky vyrobené z 3M Scotchlite™
- prešívaná podšívka s termoreflexnou oblasťou na chrbte
- vyšší stojatý golier
- vysoký zips s gombíkmi a podložkou
- vrecko na patentné gombíky a tri pozdĺžne vrecká na zips
- vnútorné vrecko na suchý zips a ďalšie na zips
- jednoduché nastavenie šírky na leme

Materiál: 100 % polyester (cca 320 g/m²),
podšívka a vypchávka 100 % polyester.
Pranie na 40 °C.


Softshell je strednou cestou medzi flísovými bundami a ochrannými bundami voči poveternostným vplyvom. Softshellové bundy sa vyznačujú výrazne vyššiou vetruvzdornosťou (a sú teda teplejšie) ako flísové, nie sú však 100 % nepremokavé, ako ochranné bundy voči poveternostným vplyvom, ale (a to je rozhodujúce) sú oveľa priedušnejšie! Softshellové bundy sú mimoriadne ľahké a vydržia aj tú najväčšiu záťaž.

Reflexná ochranná softshellová vesta
Podobné inzeráty
PREDANÉ...Reflexná ochranná softshellová vesta
Reflexná ochranná softshellová vesta e.s.motion - úplne nová, veľkosť M - vetruvzdorná, nepremokavá, priedušná - vysoko kvalitné reflexné prvky vyrobené z 3M Scotchlite™ - prešívaná podšívka s termoreflexnou oblasťou na chrbte - vyšší stojatý golier - vysoký zips s gombíkmi a podložkou - vrecko na patentné gombíky a tri pozdĺžne vrecká na zips - vnútorné vrecko na suchý zips a ďalšie na zips - jednoduché nastavenie šírky na leme Materiál: 100 % polyester (cca 320 g/m²), podšívka a vypchávka 100 % polyester. Pranie na 40 °C. Softshell je strednou cestou medzi flísovými bundami a ochrannými bundami voči poveternostným vplyvom. Softshellové bundy sa vyznačujú výrazne vyššiou vetruvzdornosťou (a sú teda teplejšie) ako flísové, nie sú však 100 % nepremokavé, ako ochranné bundy voči poveternostným vplyvom, ale (a to je rozhodujúce) sú oveľa priedušnejšie! Softshellové bundy sú mimoriadne ľahké a vydržia aj tú najväčšiu záťaž.
Reflexná softshellová bunda a vesta Latton - L
Predám túto nenosenú softshellovú bundu od CERVA group, veľkosť Lko. Možné odzipsovať rukávy a používať ako vestu. Bola iba vyskúšaná, nemám pre ňu využitie. Reflexná softshellová bunda a vesta v jednom Latton je pánsky pracovný odev s odnímateľnými rukávmi. Je vyrobená z kvalitného vetru a vode odolného materiálu s TPU membránou. Je výnimočná vďaka kombinácii dvoch reflexných farieb. Táto pracovná bunda/vesta má 2 bočné vrecká na zips, 1 náprsné vrecko na zips a praktické 2 vnútorné vrecká. Spodný obvod je nastaviteľný pomocou šnúrky. Šírka rukávov je nastaviteľná pomocou suchého zipsu. 100% polyester 75D Twill, TPU membrána, 250 g/m2, Paropriepustnosť: 500 mvp, Vodný stĺpec: 8000 mm Posielam aj na dobierku (záloha vopred nutná). Číslo vymyslené, písať mail.
Reflexna bunda Delta plus velkost L
Predam cisto novu bundu velkost L Reflexná bunda Delta Plus Optimum2 4v1 sa dá nosiť ako zateplená dlhá zimná bunda a po odopnutí sa jej vnútorná časť dá nosiť ako ľahšia bunda alebo vesta. Vonkajšia bunda: vodeodolné švy, zapínanie na zips prekryté lištou na suchý zips, pevná kapucňa, golier s polar flís podšívkou, 4 vrecká. Trieda reflexnosti 3. Vnútorná bunda a vesta: vodeodolné švy, odnímateľné rukávy, 4 vrecká, otvor pre aplikáciu loga. Trieda reflexnosti 2). Prikladam link: Cena novej 93e moja cena len 40e
Softshellová bunda reflexná
Predám úplne novú softshellovu bundu zn. Portwest veľkosť S , vhodná skôr pre vyššieho človeka od 170 do 180cm. Pôvodná cena 70€.
Panska softshellova-bunda
Ľahká softshellová bunda/vesta 2v1 NORDBLANC WISE vyrobená z kvalitného trojvrstvového membránového materiálu SOFTSHIELD®5000. Odopnutím rukávov získate samostatne nositeľnú vestu. Dokonale pružná a pohybu prispôsobivá, nepremokavá a vetruvzdorná. Velkost S - bez zavady
34-Panská Vesta softshellová Engelbert Strauss .L
Nosená stav vynikajúci Celkova dlžka..68 širka pod pazuchami .. 57 Softshellová vesta s odolným povrchom a hrejivou vnútornou podšívkou. Vhodná do každého počasia a pritom sa príjemne nosí. Funkčné vlastnosti: vetruodolná, vodotesná, priedušná. Vďaka kompletnej prešívanej podšívke s termoreflexnou zónou na chrbte zaručene udrží táto vesta Vaše telo v teple aj za chladných dní. Vysoký golier s mäkkou podšívkou a lišta s patentkami s fleecovou podsádkou chráni pred chladom hneď dvojmo. Veľa miesta ponúka vrecko na patentku a tri pozdĺžne vrecká so zipsami, jedno so zosilneným materiálom CORDURA®. Náročné vnútorné spracovanie s vreckom Napoleon, priehradkou na suchý zips a ľahké dvojité nastavenie šírky lemu. Reflexné pruhy pre Vašu bezpečnosť. teplá prešívaná podšívka s termoreflexnou zónou na chrbte fleecový vnútorný golier Materiál: 100% polyester (cca. 310 g/m²), podšívka a vatovanie 100% polyester. možno prať pri 30 °C.