inzercia, predaj, predám, bazár

Regál polica komoda do detskej izby na hracky

Kategória: Nábytok pre deti

Darujem za pól litra domácej pálenky pekný zachovalý neúplný regál komodu policu do detskej izby na hračky. Bola kupovaná v Lidli. Je to len konštrukcia bez textilných úložných boxov. Niekomu šikovnému sa to bude možno na niečo hodiť. Rozmer je 63,5x60x29,5cm. Stav ako je na fotkách. Iba osobný odber. Na sms nereagujem.
Regál polica komoda do detskej izby na hracky
Podobné inzeráty
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínky
top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba. Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu - 350€... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínk
top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem aj priviezt.... Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu dohodou... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Cilek BiTurbo Racer komoda pumpa čerpačka benzínu
Top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba (v prípade záujmu mám aj detský stôl z rovnakej série - spolu za zvyhodnenu cenu...) Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Cilek BiTurbo Racer komoda pumpa čerpačka benzínu
Top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem priviezt.....(v prípade záujmu mám aj detský stôl z rovnakej série - spolu za zvyhodnenu cenu...) Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Regál polica komoda do detskej izby na hracky
Predám pekný zachovalý neúplný regál komodu policu do detskej izby na hračky. Bola kupovania v Lidli. Je to len konštrukcia bez textilných úložných boxov. Niekomu šikovnému sa to bude možno na niečo hodiť. Rozmer je 63,5x60x29,5cm. Stav ako je na fotkách. Iba osobný odber. Cena je pevná 5,-Eur.
Komoda + prebaľovací pult + regál Luca, dub/bielená pínia
!! Iba osobný odber a platba pri prevzatí !! Romantické kúzlo nábytku v elegantnom vidieckom štýle podtrhujú dekoratívne reliéfy predných plôch a kombinácie bielené pínie s útulnými tónmi dubového drevodekoru. zostava (komoda + prebaľovací pult + 2 ks regálu) z kolekcie Luca materiál: drevotrieska 16 mm/20 mm/22 mm/36 mm, kov, plast dekor: kombinácia bielená pínie/rezaný dub Trüffel dekor bielenej pínie imituje drevo s bieleným náterom úchytky: matný kovový profil s efektom patiny (šírka 14 cm) prízemný mini klzáky výrazné široké rámy konštrukcie – masívny efekt dekoratívny reliéf predných plôch 1 x ľavé dvere (vo vnútri úložný priestor, 2 x drevená polica) 2 x otvorená priehradka vpravo 2 x zásuvka vpravo (kovové bočné pojazdy) 1 x prídavná konštrukcia prebaľovacieho pultu (možnosť kedykoľvek odmontovať, prípadne nepoužiť) 1 x prídavný ľavý bočný regál (3 x otvorená priehradka, nosnosť police do 4 kg, možnosť umiestniť samostatne) 1 x prídavný pravý bočný regál (3 x otvorená priehradka, nosnosť police do 4 kg, možnosť umiestniť samostatne) univerzálna montáž: spoločný celok ako prebaľovacia komoda alebo samostatné rozmiestnenie dielov bez využitia konštrukcie prebaľovacieho pul­tu odporúčaná nosnosť hornej plochy komody/prebaľo­vacieho pultu do 15 kg voľná plocha prebaľovacieho pultu pre umiestnenie prebaľovacie podložky: šírka 93cm/hĺbka 73 cm elegantný vidiecky/domácky štýl Rozmery (Š x V x H) celek: 107x104x75 PC:299€