inzercia, predaj, predám, bazár

Registračná pokladňa elcom

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predám registračnú pokladnicu elcom euro 150te aj zo šuplikom.
Plne funkčná zachovalý stav je odhlásená.
190 eur +dohoda
Registračná pokladňa elcom
Podobné inzeráty
Registračná pokladnica ELCOM EURO-50 TEF CASH+MRP ACLAS CRLX
Ponúkam na predaj registračnú pokladňu 1. ELCOM EURO-50 TEF CASH. Káble, originálne krabice a manuály sú súčasťou. Je možné ich napojiť na ekasu, servisný technik bezproblémov spraví. Mám 3 kusy. 2.MRP CRLX ACLAS. Káble (adaptér a pripájací) sú súčasťou. Email: freetime6813@ Posielam na dobierku, poštovné + 5 EUR. Osobný odber je možný u mňa.
Registračná pokladnica ELCOM
Predám registračnú pokladnicu ELCOM. Model:Euro-500T/TX Handy s adaptérom a používateľskou príručkou. Plne funkčná.
Registračná pokladnica ELCOM EURO-50 TEF CASH+MRP ACLAS CRLX
Ponúkam na predaj registračnú pokladňu 1. ELCOM EURO-50 TEF CASH. Káble, originálne krabice a manuály sú súčasťou. Je možné ich napojiť na ekasu, servisný technik bezproblémov spraví. Mám 2 kusy. CENA 70 EUR 2.MRP CRLX ACLAS. Káble (adaptér a pripájací) sú súčasťou. CENA 35 EUR Email: freetime6813@ Posielam na dobierku, poštovné + 5 EUR. Osobný odber je možný u mňa.
Registračná pokladnica ELCOM EURO-50 TEF CASH
Ponúkam na predaj registračnú pokladňu ELCOM EURO-50 TEF CASH. Káble, originálne krabice a manuály sú súčasťou. Je možné ich napojiť na ekasu, treba však kontaktovať servisného technika kto to bezproblémovo preinštaluje. Mám 3 kusy. Email: wsamuel1988@ Posielam na dobierku, poštovné + 5 EUR. Osobný odber je možný u mňa po telefonickej dohode.
Registracna pokladna
Predám registračnú pokladnicu ELCOM. Model:Euro-500T/TX Handy s adaptérom a používateľskou príručkou. Plne funkčná.Volať na
Pokladničné kasy na predaj
Ponúkam na predaj pokladničné kasy. Elcom Euro 2100 TE - bez ekasa modulu Elcom Euro 150 s ekasa modulom - je tam však vybraté CHDU, modul bude potrebne dokúpiť