inzercia, predaj, predám, bazár

Registračná pokladnica

Kategória: Ostatné drobné

Registračná pokladňa Elcom 50 TE Mini je odhlásena z DÚ, je plné funkčná s pripojením na Wi-Fi.


Pokladnica je plne funkčná v systéme eKasa a spĺňa všetky požiadavky nového zákona.
Mobilná registračná pokladňa je malá a určená nielen na mobilný predaj (stánkový predaj). Je vhodná hlavne pre menšie prevádzky v náročnejšom prostredí.

Vlastnosti eKasa pokladne:

Pripojenie na internet: Wifi (Frekvenčné pásmo: 2,4 GHz)
Počet tovarových položiek: 2000
Počet tovarových skupín (DPT): 20
Počet pokladníkov: 10
Práva pokladníkov: prístup do režimov X, Z, T, P
Počet úrovní DPH: 4
Počet znakov v názve PLU: 42
Horné textové logo: 9 riadkov
Dolné textové logo: nie
Počet znakov v riadku loga: 24
Veľké a malé, zvýraznené, zvláštne znaky: áno
Jazyk programovania: SK
Jazyk na účtenkách: SK
Jazyk na uzávierkach: SK
Uzávierky: denné, PLU, DPT, pokladníkov, flash zásuvky
Tréningový režim: áno
Pamäťová karta: nie
Elektronický žurnál: áno
Displej účtujúceho: 2x 16 znakov bez podsvietenia
Displej zákazníka: 10-miestny bez podsvietenia
Základná klávesnica: neprogramovateľná, 30 klávesov
Rozšírená klávesnica: nie
Rozmery (Š x V x H): 140 x 90 x 217 mm
Hmotnosť: 0,65 kg
Priemerná rýchlosť tlače: 12 riadkov/s
Šírka pásky: 57 mm
Spôsob výmeny pásky: drop-in
Maximálny návin pásky: 45 mm
Tlač EAN kódov: nie
Adaptér: 100-240 V / 12 V DC, 1 A
Akumulátor: 2000 mAh | 7,4 V
Spotreba energie: max. 10 W
Komunikačné rozhranie: 1 x micro USB, 2x RS-232 (voliteľné)
Tlač QR kódov na bločkovú lotériu: áno
Online sale áno

Pokladňa vie plnohodnotne robiť aj storno dokladu, úhradu faktúry a podobne.
Registračná pokladnica
Podobné inzeráty
Registračná pokladňa FiskalPRO N5, dá sa pripojiť zásuvku
Predstavte si koniec starých zaprášených tlačidlových pokladníc. S FiskalPRO N5 stolová eKasa predstavuje tablet s operačným systémom Android 7.X, obrazovkou 5,5″ (palca) ISP s integrovanou eKasa termo tlačiarňou na tlač pokladničných dokladov. Dotyková mobilná eKasa disponuje možnosťou rozšírenia o platobný terminál, integrovanou čítačkou čiarových a QR kódov. Pokladnica eKasa FiskalPRO N5 umožňuje pripojenie pokladničnej zásuvky alebo externej tlačiarne EPSON pomocou otvárača pokladničnej zásuvky FiskalPRO. Táto eKasa registračná pokladnica je v súlade s novou legislatívou. Integrovaný platobný terminál, 1D/2D skener kódov, GPS. Do siete sa pripája cez napájací kábel 220V. Jej kompaktná veľkosť Vám zaručí, že priestor na stole nebude zaberať len registračná pokladňa eKasa, ale ostanem vám aj dostatočný priestor pre ďalšie veci. Pripojenie FiskalPRO mobilná eKasa k internetu je možné pomocou WiFi, 4G (SIM karta) alebo dokonca LAN. Riešenie je vhodné pre pevné prevádzky, mobilný alebo ambulantný predaj pokial má prevádzka zabezpečený prívod elektrickej energie. CERTIFIKOVANÉ CHDU! POKLADŇA je NOVÁ !!! Viem vám ju spustiť do prevádzky, zaškoliť v používaní pokladne a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Cena je uvedená s DPH, platí pri aktivácii platby kartou. Pri kúpe zariadenia bez aktivácie platby kartou je cena 407 EUR s DPH. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Registračná pokladnica s platobným terminálom ExVAN APOS A8
Predám malo používanú pokladňu ExVAN APOS A8 Kupovaná vo firme E-pokladne ExVAN APOS A8 eKASA – Online Registračná Pokladnica s platobným terminálom je vynikajúce riešenie pre každú pevnú alebo mobilnú v súlade s eKASA legislatívou. Toto zariadenie na báze Androidu obsahuje modernú aplikáciu na vytváranie pokladničných dokladov, platobný terminál a mobilnú tlačiareň na tlač pokladničných dokladov a potvrdení o platbe kartou v jednom. zarábate viacej – obchodníci, ktorí prijímajú platobné karty majú vyššie tržby zariadenie je mobilné, čo je výhodou ak potrebujete vydávať doklady alebo prijať platby na rôznych miestach integrovaný platobný terminál v zariadení, platby kartou, hodinkami, telefónom… za výhodných podmienok možnosť prijímania elektronických straveniek integrovaný skener čiarových kódov integrovaná mobilná tlačiareň pripojenie k internetu pomocou SIM karty (4G) alebo WiFi dlhá výdrž batérie možnosť nabíjať aj z powerbanky či autonabíjačky Ďalšou veľkou výhodou tejto pokladnice je možnosť administrácie pokladnice a sledovania prevádzky pokladnice (tržby) na diaľku – online cez Cloud. Clod umožňuje: Správa a riadenie zariadení (pokladnice a platobné terminály) Jednoduchá správa tovarových položiek Tvorba cenníkov Správa cien Predajné štatistiky Obsah balenia ExVAN APOS A8 eKASA manuál termokotúčik o šírke 58 mm USB nabíjačka USB kábel na pripojenie k nabíjačke Akceptujem iba osobný odber v Košiciach a nekontaktujte ma tí čo ponúkate prepravu cez DPD a iné kuriérske spoločnosti!!!
Registračná pokladnica Elcom Euro-50TE mini
Predám používanú registračnú pokladnicu Elcom Euro-50TE mini. Pokladnica je plne funkčná so všetkým pôvodným vybavením. Do pokladnice treba však vymeniť fiškálny modul pred novým použitím.
Registračná pokladnica Elcom Euro2100 so zásuvkou na peniaze
Predám elektronickú registračnú pokladňu značky Elcom, model EURO 2100. Je v zachovalom stave, plne funkčná. Ku pokladnici je aj zásuvka na peniaze, mince aj papierové. Pokladnica Elcom Euro-2100 je určená pre všetkých moderných obchodníkov, ktorí svoj úspech a rýchly rast opierajú o špičkové technológie a spokojného zákazníka. Poskytuje obchodníkom možnosť riadiť obchodnú prevádzku ešte efektívnejšie. Určenie pre použitie Typy prevádzok: malé potraviny,drogéria,obchody s textilom,rôzne pultové prevádzky,stredne, veľké supermarkety,malé reštaurácie,bary, pohostinstvá
Registračna pokladnica Elcom Euro 150TE flexy
Predám registračnú kasu Elcom Euro150te. Pokladnica je nepoškodená a plne funkčná. Dôvod predaja je prechod na iný pokladničný systém. Je potrebné dokúpiť fiškálnu pamäť CHDU nakoľko pôvodnú nemôže používať iný podnikateľ.
Registračná pokladňa elio miniPOS A5 VRP
Predám novú, nepoužívanú registračnú pokladňu elio miniPOS A5 VRP v bielej farbe. Prenosná virtuálna registračná pokladňa elio miniPOS A5 s atraktívnym vzhľadom, výkonnými funkciami a 5'' dotykovou obrazovkou. Obsahuje operačný systém Android 5.1 tlačiareň na 58 mm termo-papier a mobilné funkcie a to všetko v jednom zariadení spolu. S mobilným dátovým pripojením 3G , Wifi, bluetooth. Vynikajúce riešenie pre virtuálnu registračnú pokladnicu (VRP) bez fiškálneho modulu (CHDU). Elio VRP driver je predinštalovaný. Viem vám ju spustiť do prevádzky, spraviť školenie používania aplikácie Pokladnica a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 5 EUR.