inzercia, predaj, predám, bazár

Regulátor výkonu, otáčok 2350W

Kategória: Vybavenie dielne

Predám nový regulátor výkonu 2350W. Je vhodný na reguláciu jasu žiaroviek, reguláciu otáčok komutátorových elektromotorov motorov s uhlíkmi (brúska, vŕtačka). Je vhodný aj na reguláciu transformátorov a rôznych indukčných záťaží. Pri tomto regulátore transformátor nehučí, ako pri klasickom regulátore. Cena regulátora je 22€ + 3,5€ poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.

Regulátor výkonu, otáčok 2350W
Podobné inzeráty
Regulátor výkonu otáčok TR-2350W-TK
Predám nový regulátor výkonu 2350W. Je vhodný na reguláciu jasu žiaroviek, reguláciu otáčok komutátorových elektromotorov motorov s uhlíkmi (brúska, vŕtačka). Je vhodný aj na reguláciu transformátorov a rôznych indukčných záťaží. Môže sa použiť aj na reguláciu stropných a strešných ventilátorov , ale aj ako stmievač k nočnej lampe. Jeho hlavnou výhodou je, že sa dá položiť na stôl a kábel zapnúť aj do neprístupnej zásuvky napríklad za stolom. Cena regulátora je 25€ + 3,5€ poštovné. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Pošlem na dobierku.
Regulátor výkonu a otáčok do 8000 W
Predám triakový regulátor výkonu. Výkon je 8000 W. Je vhodný na reguláciu otáčok vŕtačky, uhlovej brúsky, reguláciu otáčok komutatorových motorov, ale aj ako stmievač k nočnej lampe. Hodí sa aj na reguláciu, krbových, stropných a strešných ventilátorov. Jeho výhodou je veľký chladič preto sa dá použiť aj na reguláciu výhrevných telies do výkonu 8 kW. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Cena je 65 € + 3 € poštovné. Pošlem na dobierku.
Regulátor výkonu a otáčok do 2,5kW
Predám triakový regulátor výkonu. Výkon je 2,5kW. Je vhodný na reguláciu otáčok vŕtačky, uhlovej brúsky, reguláciu otáčok komutatorových motorov, ale aj ako stmievač k nočnej lampe. Hodí sa aj na reguláciu, krbových, stropných a strešných ventilátorov. Jeho výhodou je veľký chladič preto sa dá použiť aj na reguláciu výhrevných telies do výkonu 2,5 kW. Výrobok je nový v záruke. Je k nemu aj faktúra. Cena je 39 € + 3,5 € poštovné. Pošlem na dobierku.
Univerzálny regulator výkou do 2500W s nastaviteľným vstupom
Predám univerzálny procesorom riadený triakový regulátor. Je vhodný na reguláciu (ventilátorov, výhrevných telies, elektromotorov, infražiaričov a pod). Najčastejšie využitie je na reguláciu bojlerov a rôznych vykurovacích telies, ktoré sú napájané solárnymi panelmi, alebo na reguláciu výkonu ventilátora na základe teploty v kotloch. V regulátore je zabudovaný zdroj 5 V a 10 V na rôzne typy aplikácií. Napríklad na napájanie rôznych typov senzorov. Regulátor je možné ovládať aj pomocou externého potenciometra. Na regulátor sa dajú pripojiť všetky tipy senzorov, ktoré majú napäťový výstup, alebo sa mení ich odpor. Medzi tieto senzory patria: (svetelný senzor, prúdový senzor, tepelný senzor, tlakový senzor a pod). Regulácia je úplne od nuly, čo ocenia najme používatelia, ktorý budú potrebovať precízne nastaviť otáčky ventilátora a podobných citlivých zariadení. Vstupné regulačné napätie sa dá nastaviť od 0,2 V do 10 V. To je hodnota pri ktorej regulátor dosiahne 100% výkonu spotrebiča. K regulátoru je aj manuál v ktorom je podrobne napísane ako ho nastaviť a pripojiť aj ako naňho pripojiť rôzne typy senzorov. Cena regulátora plus výkonová časť 2500W je 121€ plus 3,5€ poštovné. Pošlem na dobierku. Prikladám aj video na ktorom je riadený ventilátor.
Regulátor otáčok
Predám elektronický regulátor otáčok na 230V do výkonu 3500Watt. Je vhodný na reguláciu otáčok vŕtačiek, uhlových brúsok a pod. všade tam kde je použitý motor s uhlíkmi. Inzerát platí do zmazania. Kontaktovať len e-mailom. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
Regulátor otáčok so spätnou väzbou
Predám elektronický regulátor otáčok na 230V do výkonu 1000 Watt so spätnou väzbou. Je vhodný na reguláciu otáčok vŕtačiek, uhlových brúsok a pod. všade tam kde je použitý motor s uhlíkmi. Inzerát platí do zmazania. Kontaktovať len e-mailom. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.