inzercia, predaj, predám, bazár

REISHI BIO 60 kapsúl

Kategória: Zdravie a krása

Výživový doplnok REISHI BIO je 100% prírodný produkt, ktorý obsahuje celú sušenú hubu reishi, ktorá pochádza z certifikovanej pestiarne v EÚ. Je spracovaná šetrným procesom sušenia (lyofilizáciou), vďaka ktorej zostanú v hube zachované všetky biologicky aktívne látky, ktoré pôsobia vo vzájomnej harmónii. Reishi je ideálna pre dospelých, ktorí chcú posilniť svoju imunitu a obehový systém. Huba reishi (Ganoderma lucidum) patrí medzi najdôležitejšie huby v rámci tradičnej čínskej medicíny už viac ako 4000 rokov. Produkt REISHI BIO má deklarovaný obsah významných betaglukánov a vďaka natural kapsliam je vhodný aj pre vegánov. Trvanlivosť do 30.9.2025. je uplne nové neotvorené..
REISHI BIO 60 kapsúl
Podobné inzeráty
Zázračná Huba Reishi
Reishi je druh huby, ktorá sa v tradičnej čínskej medicíne používa už tisíce rokov. 1. Podpora imunitného systému: Reishi obsahuje polysacharidy a beta-glukány, ktoré podporujú imunitný systém tým, že zvyšujú produkciu bielych krviniek. 2. Protizápalové účinky: Reishi obsahuje látky, ktoré znižujú zápaly v tele. To môže byť užitočné na zníženie rizika vzniku chronických zápalových ochorení, ako sú artritída a cukrovka. 3. Podpora zdravého spánku: Reishi obsahuje látky, ktoré môžu pomôcť regulovať spánok a znížiť stresovú úzkosť. 4. Podpora kardiovaskulárneho zdravia: Reishi môže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu v krvi a znížiť riziko vzniku srdcových ochorení. 5. Antioxidanty: Reishi obsahuje látky, ktoré pôsobia ako antioxidanty a pomáhajú chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. 6. Podpora duševného zdravia: Reishi obsahuje látky, ktoré pomáhajú znižovať úzkosť a stres a môžu pomôcť zlepšiť náladu. 7. Podpora trávenia: Reishi môže pomôcť posilniť tráviaci systém tým, že zlepšuje funkciu pečene a podporuje produkciu tráviacich enzýmov. 8. Podpora dýchacieho systému: Reishi obsahuje látky, ktoré môžu pomôcť zlepšiť dýchacie schopnosti a znížiť riziko vzniku respiračných ochorení. 9. Podpora zdravia kože: Reishi obsahuje látky, ktoré môžu pomôcť zlepšiť zdravie kože tým, že podporujú tvorbu kolagénu a chránia bunky pred poškodením. 10. Podpora boja proti rakovine: Reishi obsahuje látky, ktoré môžu pomôcť bojovať proti rakovine tým, že podporujú imunitný systém a znižujú riziko rozvoja.
Bachove spreje-5 ks(energia,stres,konflikt,prva pomoc,dieta)
Bachove spreje - 5 ks (energia, stres, konflikt, prva pomoc, pokojne dieta) pouzite len trosku a chvilu, uz nevyuzijem, tak posuvam. 35 eur uz i s doporucenym postovnym 1. BIO-BACHOVKY Aura Parfum Pokojné dieťa 30 ml - červené Pomáha navrátiť pokojnejšiu myseľ, byť tolerantný a vedieť odpustiť a byť chápajúci. 2. BIO-BACHOVKY Aura Parfum Prvá pomoc/Urgency 30 ml - žlté Aura parfum Prvá pomoc prináša okamžitú úľavu v období bolesti, smútku, zármutku, náhlych udalostí a to vďaka harmonickej kombinácii Bio-Bachoviek a bio esenciálnych olejov. 3. BIO-BACHOVKY Aura Parfum Energia 30 ml - oranžové Unikátne prepojenie aromaterapie s Bachovou terapiou = bio esenciálne oleje + Bio-Bachovky 4. BIO-BACHOVKY Aura Parfum Konflikt 30 ml - bledšie modré Aura parfum Konflikt pomáha k uvoľneniu atmosféry, kde prevláda nádych bojovnosti a negatívne postoje. 5. BIO-BACHOVKY Aura Parfum Stres 30 ml - tmavšie modré Aura parfum Stres: Bio-Bachovky a esenciálne oleje v aura parfumu sú skombinované tak, aby podporili prirodzený návrat vnútorného pokoja a pohodu v období stresového zaťaženia. Nevolajte, cislo je vymyslene.
Reishi mushroom 60 kapsúl - Farmasi
Predám nové neotvorené balenia Reishi mushroom 60 kapsúl, od firmy Farmasi. Pomáha zlepšovať imunitu a látkovú výmenu. Pôvodná cena: 18 € Terajšia cena: 9 €/ bal V Bratislave možný osobný odber, je možné zaslať aj na dobierku.
Huba Reishi 60 kapsúl, Farmasi
Predám nové neotvorené balenia Reishi mushroom 60 kapsúl od firmy Farmasi. Posilňuje imunitný systém a pôsobí protizápalovo. Pôvodná cena: 28 € Terajšia cena: 14 €/bal V Bratislave možný osobný odber, pošlem aj poštou.
Purity Vision Bio Ružová Voda 100ml
Iba raz vyskúšaná Bio Ružová voda vhodná pre všetky typy pleti. Vďaka vitalizujúcim látkam ju uvíta najmä suchá pleť. Má taktiež omladzujúci efekt, čo ocení hlavne zrelá pleť. Medzi jej prednosti patrí zmiernenie prejavov akné, vyčistenie pleti od nečistôt a mazu a vysoký obsah vitamínov E, ktorý chráni pokožku a pleť pred pôsobením nepriaznivých vonkajších vplyvov, vďaka čomu zabraňuje jej degenerácii a spomaľuje proces stárnutia. Je obľúbená najmä pre svoju opojnú vôňu, regeneračné vlastnosti a všestranné využitie. Kupená v lekárni za 9,50eur. VÝROBA: Bio Ružová voda je vyrobená šetrnou parnou destiláciou z púčikov vzácnej ruže Damašskej, ktorá rastie v srdci bulharských hôr. Zber okvetných plátkov začína už v skorých ranných hodinách, kedy sa v kvete rastlín tvorí najvjäčšie množstvo esenciálnych olejov, ktoré slúžia ako ochrana pred nízkymi teplotami. Zozbierané kvety sú ihneď prepravené k spracovaniu. Len vďaka krátkej preprave, ktorá trvá maximálne 45 minút, si kvety zachovávajú prirodzenú sviežosť a jemnú vôňu. Spracovanie prebieha pomocou dvojitej parnej destilácie, kedy je na 1 liter kvetinovej vody spotrebovaný 1 kg kvetov. Pri výrobe sa neoddeľuje vzácny ružový olej, ale ostáva vo vnútri. Vďaka tomu si Bio Ružová voda zachováva svoje cenné vlastnosti a získava vysokú kvalitu. POUŽITIE: Krásne vlasy: Bio Ružová voda je skvelá ako bezoplachová starostlivosť. Pre jednoduchšie rozčesávanie vlasov ju stačí nastriekať po celej dĺžke vlasov. Vlasy budú krásne voňavé a hodvábne. Pretože má skvelé regeneračné a hydratačné účinky, môžete ju nastriekať priamo ku korienkom. Nielenže pomôžete ich prirodzenému rastu, ale taktiež dodáte suchej vlasovej pokožke potrebnú vlhkosť. Starostlivosť o telo: Stačí pár kvapiek Bio Ružovej vody a môžete upokojiť spálenú pokožku od slnka alebo podráždenú pokožku po holení. Rovnako rýchlo si môžete navodiť príjemný pocit osvieženia. Hýčkanie pleti: K benefitom Bio Ružovej vody patrí jej blahodárny vplyv na očné okolie – zmierňuje únavu a omladzuje. Pri pravidelnom nanášaní dochádza taktiež k citelnému spevneniu pleti. Vyskúšajte ju ako pleťovú vodu na tonizáciu. Rovnako sa hodí pri závere líčenia pre ľahké zafixovanie make-upu. Vďaka elegantnému flakónu s rozprašovačom ju taktiež oceníte v teplých dňoch, kedy po pár streknutiach pocítite opojnú vôňu a okamžité napnutie pleti. Je nenahraditeľná ako podklad pre naše pleťové oleje. Bio Ružová voda je 100% prírodná.
Reishi prášok zo spór
Spóra je výtrusnica, ktorou sa huba Reishi rozmnožuje. Huba večnej mladosti. Je výnimočná najmä svojimi imuno-stimulačnými schopnosťami. Obsahuje organické GERMÁNIUM -Zvyšuje schopnosť krvi absorbovať kyslík, napomáha vylučovaniu toxínov, posilňuje imunitný systém organizmu, ničí choroboplodné zárodky a vírusy TRITERPÉNY znižujú krvný tlak, antialergické účinky ADENOZÍN tlmí zhluky krvných doštičiek, pôsobí na rozšírenie periférnych ciev A mnoho ďalších vitamínov. Cena 12€ s poštovným