inzercia, predaj, predám, bazár

Reklamné krovky s vašim logom - individuálny dizajn

Kategória: Potraviny

Naše tradičné karamelové krovky s vašim logom sa skvele hodia na recepcie, do kancelárií, na výstavy, spoločenské podujatia, či ako darček pre zákazníkov.

Navyše ponúkame rozličné formy balenia ako napríklad krabičky s individuálnym dizajnom a vašim logom, ktoré darčeku dodajú iný rozmer.


Chuť, ktorá Vás vráti do detských čias.

Objednávky prijímame od 1kg, s každým pribúdajúcim kilogramom je cena výrazne nižšia.

Ceny:
od 1kg 19,90€
od 5kg 15,98€
od 10kg 14,90€
od 25kg 14,60€
viac individuálne

Prosím ohľadom nacenenia kontaktujte mailom, alebo telefonicky, poviem Vám presnú cenu za dopytované množstvo.

Napíšte nám Vašu predstavu o dizajne kroviek do poznámky pri objednávke a my sa postaráme o čo najrýchlejšie spracovanie grafického návrhu.

Po odsúhlasení grafického návrhu okamžite zadávame krovky do výroby.

Čas realizácie je bežne 5 - 10 pracovných dní, podľa vyťaženosti výroby.

V 1 kilograme je 60 - 65 ks kroviek.

Originálne reklamné predmety
Reklamné predmety s vlastným logom
Reklamné predmety pre firmy
Reklamné predmety s potlačou
Reklamné krovky s vašim logom - individuálny dizajn
Podobné inzeráty
Čerstvé krovky v darčekovej krabičke 5+1 ZADARMO
Perfektné potešenie pre tých najcennejších, 195g tradičných lahodných čerstvých kroviek v krásnej vianočnej krabičke. Cena za 1 krabičku 5€ Cena za 6 krabičiek 25€ (5+1 ZADARMO) Naše tradičné karamelové krovky teraz aj v špeciálnom darčekovom Vianočnom balení. Obdarujte a potešte tých, na ktorých Vám záleží. 6 x 195g 195g = +-13ks kroviek Chuť, ktorá Vás vráti do detských čias. Rovnaké krabičky vieme vyrobiť aj s vašim individuálnym dizajnom, taktiež ako aj obaly kroviek môžu niesť vašu firemnú identitu. Pre viac informácií ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. V 1 kilograme je 60 - 65 ks kroviek. Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov Vyhladavanie: vianocne ozdoby, vianocne osvetlenie, vianocne oblatky, vianocne oplatky, vianocne pecivo, salonky, vianocne cukriky, vianocne svetla, vianocne stromceky, viancona dekoracia
Krovky s vlastným obalom - 1kg
Akákoľvek grafika v cene. Karamelové cukríky s mliečnou príchuťou. Krovky majú úžasnú mliečnu chuť, ktorú si všetci zamilujú. V 1 kg balení je okolo 64 ks kroviek. Zloženie: cukor, glukózový sirup, plnotučné mlieko, smotana, srvátkový prášok, palmový tuk, arómy. Doba spotreby: 6 mesiacov Skladujte na suchom mieste a chránte pred priamym slnečným žiarením Nutričné hodnoty: Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1577kJ / 377 kcal Tuky 4,5 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2,4 g Sacharidy 79 g - z toho cukry 70 g bielkoviny 5,1 g Soľ 0,26 g
KROWKY - KROVKY cukriky
Predam Krovky od najlepsieho polskeho vyrobcu. Balene po 500g a karton 5kg(10 balikov).SLOVENSKY preklad na etikete. Tradicne (zlte) alebo MIX (farebne mliecne,mak,luxury,kokos,cokolada).Spotreba 11 mesiac 2023. CENA 1balenie(500g) .... 2,50e Kontakt sprava.(posielame kurierom postovne podla vahy minimalny odber postou 5 balikov alebo osobne v PD , Velka Causa)
KROWKY - KROVKY cukriky
Predam Krovky od najlepsieho polskeho vyrobcu. Balene po 500g a karton 5kg(10 balikov).SLOVENSKY preklad na etikete. Tradicne (zlte) alebo MIX (farebne mliecne,mak,luxury,kokos,cokolada).Spotreba 11 mesiac 2024. CENA 1balenie(500g) .... 2,50e Kontakt sprava.(posielame kurierom postovne podla vahy minimalny odber postou 5 balikov alebo osobne v PD , Velka Causa)
Vianočný box s čerstvými tradičnými krovkami 1kg
Perfektné potešenie pre tých najcennejších, 1kg tradičných lahodných čerstvých kroviek v darčekovej krabičke. Cena za 1kg krabičku 19,90€ Možnosť dodať v hnedej kartónovej, alebo bielej krabičke Naše tradičné karamelové krovky teraz aj v špeciálnom darčekovom Vianočnom balení. Obdarujte a potešte tých, na ktorých Vám záleží. Chuť, ktorá Vás vráti do detských čias. Rovnaké krabičky vieme vyrobiť aj s krovkami s vašim individuálnym dizajnom, obaly kroviek môžu niesť vašu firemnú identitu. Pre Viac informácií ma kontaktujte V 1 kilograme je 60 - 65 ks kroviek. Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov Vyhladavanie: vianocne ozdoby, vianocne osvetlenie, vianocne oblatky, vianocne oplatky, vianocne pecivo, salonky, vianocne cukriky, vianocne svetla, vianocne stromceky, viancona dekoracia
Reklamné tabule
Predám hliníkové reklamné tabule rozmery, 100 cm dĺžka 50 cm šírka Dobrá reklama zvyšuje obrat Cena 20€ kus