inzercia, predaj, predám, bazár

Rekonštruovaný 2-izb tehlový byt v tichej lokalite Komárna

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj rekonštruovaný tehlový 2-izb byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Komárno. Byt sa nachádza na 2. poschodí v stredovej zóne zatepleného bytového domu. Úžitková plocha bytu je 60 m2 a dispozične pozostáva z priestrannej predizby, kuchyne, spálne, slnečnej obývačky a kúpeľne s toaletou.



V byte prebehla v r. 2016 kompletná rekonštruckia vrátane výmeny elektrických rozvodov, kúpeľne, podláh a inštalované boli aj bezpečnostné vchodové dvere.



K bytu prislúchajú 2 murované pivnice.



Lokalita je tichá s dobrou občianskou vybavenosťou.



Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Rekonštruovaný 2-izb tehlový byt v tichej lokalite Komárna
Podobné inzeráty
Čiastočne rekonštruovaný tehlový 2-izb byt v tichej časti KN
Ponúkame Vám na predaj čiastočne rekonštruovaný, tehlový 2-izbový byt v stredovej zóne bytového domu. Úžitková plocha bytu je 58 m2 a dispozične pozostáva z priestrannej predizby, kuchyne, priechodnej obývačky, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná na plastové a v celom byte boli vymenené radiátory na moderné, efektívne. Kuchyňa bola čiastočne obnovená. Ostatné časti bytu sú pekne prerobiteľné, ale je vhodný aj ako investícia na priamy prenájom bez väčších investícií. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Útulný 3-izb tehlový byt v tichej lokalite mesta Komárno
Ponúkame Vám na predaj rekonštruovaný 3-izb byt na Budovateľskej ulici v Komárne. Byt sa nachádza na najvyššom poschodí v stredovej zóne bytového domu, úžitkovú plochu má takmer 53 m2. Rekonštrukciou bola menená dispozícia bytu z 2-izb na 3-izb - vznikla menšia miestnosť, ktorá môže byť vhodná ako detská izby/pracovňa. Byt dispozične pozostáva z predizby, kuchyne, 3 izieb, kúpeľne s toaletou a špajze. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná na plastové, bola osadená dlažba, kúpeľňa s toaletou boli nanovo vykachličkované a osadená nová sanita. Vchodové dvere sú bezpečnostné Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Priestranný 2 izb. tehlový byt  v tichej lokalite Komárna za
Typ: 2-izbový byt Ulica: Budovateľská Obec: Komárno Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 izb. tehlový byt v tichej lokalite Komárna za super cenu!!! Byt s úžitkovou plochou 58 m2 sa nachádza na prízemí obytného domu, v pokojnej časti mesta s dobrou vybavenosťou, vhodnej pre rodiny rôznej vekovej kategórie. Príjemní susedia.  Okná sú plastové so žalúziami aj vonkajšími roletami, podlahy kombynované, nové radiátory. Byt je v pôvodnom-obývateľnom stave, pozostáva z dvoch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, toalety a chodby. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne domu (cca 5m2).  Byt je bez ťarchy a kúpou voľný ihneď! Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! Cena: 59 990 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 58 m2 Úžitková plocha: 58 m2 Zastavaná plocha: 58 m2 Typ poschodia: prízemie Poschodie: prízemie Počet podlaží: 3 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Výťah: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 5 m2
Priestranný 2 izb. tehlový byt  v tichej lokalite Komárna za
Typ: 2-izbový byt Ulica: Budovateľská Obec: Komárno Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 izb. tehlový byt v tichej lokalite Komárna za super cenu!!! Byt s úžitkovou plochou 58 m2 sa nachádza na prízemí obytného domu, v pokojnej časti mesta s dobrou vybavenosťou, vhodnej pre rodiny rôznej vekovej kategórie. Príjemní susedia.  Okná sú plastové so žalúziami aj vonkajšími roletami, podlahy kombynované, nové radiátory. Byt je v pôvodnom-obývateľnom stave, pozostáva z dvoch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, toalety a chodby. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne domu (cca 5m2).  Byt je bez ťarchy a kúpou voľný ihneď! Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás!   V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: rezervované Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 58 m2 Úžitková plocha: 58 m2 Zastavaná plocha: 58 m2 Typ poschodia: prízemie Poschodie: prízemie Počet podlaží: 3 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Výťah: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 5 m2
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Rekonštruovaný 3-izb tehlový byt na Budovateľskej ul.
Ponúkame Vám na predaj rekonštruovaný 3-izb tehlový byt na Budovateľskej ul. v Komárne. Byt sa nachádza na 1. poschodí tehlovej bytovky. Úžitková plocha bytu je 58 m2 a dispozične pozostáva z predizby, kuchyne so stolovaním, obývačky, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne s toaletou. V rámci rekonštrukcie boli vymenené všetky IS, podlahy, okná. Osadená bola nová kuchynská linka. V obývačke je kvôli komfortu osadená klimatizácia. Byt sa predáva spou so zariadením! Je vhodný ako investícia aj vďaka tomu, že je aktuálne v prenájme. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.