inzercia, predaj, predám, bazár

Rekreačný pobyt Kúpele Číž

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj pobytový poukaz pre jednu osobu na 4 noci v kúpeľoch Číž. V cene je zahrnutá plná penzia, a 2 procedúry denne v kúpeľoch Číž, jódový kúpeľ, rašelinové zábaly, vstupy do vnútorného bazéna, ubytovanie v hoteli Rimava.
Pôvodná cena 400€
Platnosť poukazu je do konca mája 2023
Rekreačný pobyt Kúpele Číž
Podobné inzeráty
Prenájom 4 parkovacích státí, Jašíkova ul. Ružinov – Pošeň,
Číslo ponuky : 180645, Telefón : , E-mail : ciz@ Realitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na prenájom 4 parkovacie státia (prenajímajú sa aj jednotlivo) nachádzajúce sa na ulici Jašíkova v m.č. Bratislava II. – Ružinov – Pošeň. Situované sú v blízkosti Hotela Bratislava, na rozhraní ulíc Jašíkova a Tomášikova. Môže byť aj krátkodobý prenájom, cena by bola dohodou. Parkovacie miesto má rozlohu 10 m² s rozmermi: šírka 2,25 m, dĺžka 4,41 m. CENA: Cena mesačného nájmu za 1 parkovacie miesto je 70 € + DPH. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí nájom 70 € + kaucia za diaľkový ovládač k rampe 30 € + právny servis (provízia) 70 €. Parkovacie miesta sú IHNEĎ k dispozícii. Ak sa Vám nehnuteľnosť zapáčila a chceli by ste si dohodnúť obhliadku alebo máte otázky ohľadom nehnuteľnosti som tu pre Vás na tel. čísle . V cene právneho servisu je zahrnutý: • kompletný právny servis spojený s ponukou, prenájmom nehnuteľnosti • vypracovanie Nájomnej zmluvy • vypracovanie odovzdávacieho a preberacieho protokolu • zabezpečíme Vám maximálne pohodový priebeh prenájmu nehnuteľnosti Kontakt: Eduard Číž Telefón: E-mail: ciz@ Kontaktovať ma môžete aj cez víkendy a sviatky do 22:00 hodiny. Rozmýšľate nad predajom / prenájmom svojej nehnuteľnosti, alebo hľadáte pre seba vhodnú nehnuteľnosť? Zavolajte mi: Čo získate a prečo kupovať, alebo predávať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Vaše Reality? • sme riadnym členom Realitnej únie Slovenskej republiky • služby našej realitnej kancelárie využívajú klienti už od roku 2008 • máme osobný a individuálny prístup ku každému klientovi založený nielen na vysokej profesionálnej úrovni, ale aj na ľudskom prístupe. Spokojnosť klienta je u nás vždy na 1.mieste • ponúkame bezplatný právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, • vypracovanie návrhu na vklad • vypracovanie zmlúv o budúcej kúpnej zmluve • vypracovanie preberacieho a odovzdávacieho protokolu • uhradíme taktiež všetky poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva, na vklad do katastra nehnuteľnosti • máme vlastnú databázu klientov, ktorým aktívne hľadáme vhodnú nehnuteľnosť • priame oslovenie klientov z internej databázy klientov realitnej kancelárie a zasielanie ponúk e-mailom • taktiež Vám je bezplatne k dispozícii špecialista, ktorý pre Vás pohodlne zariadi Váš HÚ a vo väčšine prípadov dokáže dojednať výhodnejšie podmienky, ako keď si ju klient vybavuje sám • zabezpečíme vypracovanie znaleckých posudkov • zabezpečíme pre Vás kompletný servis s maximálnou bezpečnosťou • prevedieme klienta krok po kroku kompletným predajom, alebo kúpou nehnuteľnosti Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať: Eduar
Trvalý pobyt Košice
Táto služba je určená iba pre občanov Slovenskej Republiky. Výhradne na našej adrese v Košiciach. Ponúkame prestížnu adresu v Košickej mestskej časti Staré Mesto: Jesenná 22, 040 01 Košice-mestská časť Staré Mesto Výhody: Prístup do škôl, škôlok, k lekárom a do nemocníc v Košiciach Jednoduchšia komunikácia s úradmi Možnosť prihlásenia motorového vozidla s pridelením Košického evidenčného čísla Možnosť získania parkovacej rezidenčnej karty v Starom Meste Preberanie poštových zásielok ( SMS notifikácia o došlej zásielke a iné služby viď cenník Trvalý pobyt ) Ak ste živnostník a máte u nás trvalý pobyt môžete si na základe nášho súhlasu zapísať miesto podnikania do živnostenského registra s 50% zľavou . ( nie je možné si dať zapísať miesto podnikania bez nášho súhlasu ) Postup: Po úhrade Vám zašlem formulár pre trvalý pobyt. Vypracujeme a zašleme Vám doklady s popisom ako sa podpisujú ( na niektorých dokladoch je potrené overiť podpis ) S dokladmi Vám pošleme aj faktúru o úhrade. Po doručení dokladov Vás prihlásime na Miestnom úrade. Budeme Vás informovať telefonicky, alebo prostredníctvom emailu. Po prihlásení na trvalý pobyt si môžete ísť vybaviť nový občiansky preukaz Dieťa je možné zakúpiť iba k trvalému pobytu rodiča !!!
Zabehnuté kúpeľné stredisko Gánovce
Realitná kancelária Centrum Real ponúka na predaj komplex budov v gánovských kúpeľoch v okrese Poprad. Na veľkorysom priestore – celý areál má rozlohu takmer 20 000 m2 , parkovacia plocha má rozlohu 7 000 m2. Gánovské kúpele patrili medzi najstaršie kúpele na Slovensku. Liečebné pramene minerálnej vody sa spomínajú prvýkrát v roku 1549. Už prvá chemická analýza z roku 1777 dokazuje liečivé účinky tunajšej vody. Odporúčala sa pri žaludočnej kyseline a pri chorobách močových ciest. Pri teplote 24°C sa využívala na kupeľnú i pitnú liečbu. V 19.storočí Augustín Korponay dal postaviť Kúpeľný Dom, Letohrádok, reštauráciu a spoločenský pavilón. Neskôr pri vrte Artézskej studne vyrástol termálny bazén. Po roku 1948 boli Gánovské kúpele znárodnené a včlenené do komplexu štátnych kúpeľov a žriediel. Úspešnosť liečby je známa predovšetkým pri kožných problémoch, problémoch pohybového aparátu, pooperačných stavoch, zažívacích ťažkostiach, reumatizme i cukrovke. V priestoroch gánovských kúpeľov sa nachádza rehabilitačné centrum a jeho základ tvoria možnosti rehabilitácie vo vaniach a priestory na masáže. V nádhernom prostredí panenskej prírody - v objekte gánovských kúpeľov sa nachádza trojpodlažná budova, ktorá sa môže využiť na hotelové ubytovanie a wellness. Súčasťou kúpelov je aj apartmán s rozlohou 75 m2. Kúpele ponúkajú aj penzión s kapacitou 18 postelí a ôsmych prísteliek. Samozrejmosťou je recepcia a office. Reštauračné služby môžete ponúkať v reštaurácii so 40 miestami na sedenie s plne vybavenou kuchyňou. V lete je možnosť v kúpeľoch prevádzkovať aj bufet s kapacitou 50 miest. Najväčším pokladom gánovských kúpeľov sú 3 vrty s liečivou minerálnou vodou a artézska studňa. Súčasťou sú tri bazény – hlavný bazén: 15 x 5 m, detský bazén: 7 x 5 m, sedací bazén: 8 x 8 m. V areáli je už uskutočnená predpríprava na 50 x 17 m bazén. K dispozícii je 12 kabínok a šatne na prezliekanie. Viac info : Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel. čísle . Cena info v kancelárii.
Chata v lese na Liptove
Užite si dovolenku uprostred lesa v nádhernej Liptovkej prírode. Ak chcete stráviť pobyt na chate ktorá je obklopená iba prírodou a nachádza sa na samote v lese, tak naša chata je pre Vás stvorená . Ak hľadáte pobyt kde ste úplne na samote a chcete mat pokoj od ľudí a ich pohľadov tak naša ponuka je stvorená pre Vás. Ponúkame nadherny pobyt na samote uprostred krásnej prírody. Naša chata sa nachádza v nádhernej prírode ktorá je za obcou Liptovská Porúbka - 4 km od Lipt. Hrádku - 12 km od Lipt. Mikulas ( Jasná, Aquapark Tatralandia ). Chata je rozdelená na dve časti spodná časť obsahuje otvorenú spoločenskú miestnosť kde sa nachádza krbova vložka, kuchyňa a oddelene WC a kúpeľňa. Na poschodí najdete tzv. Nočnú časť kde je 8 plnohodnotných lôžok ( 3 manželské postele + 2 jednolôžkove) taktiež možnosť roztiahnuť gauč na prízemí v spoločenskej miestnosti. Exteriér ponuka bohaté využite či už ohnisko, medený kotlík a nadherny výhľad. Chata je určená pre rodiny s deťmi ale aj posedenie partie mladých ľudí pri voňavom guláši.. Chata je určená pre cca 8 dospelých ľudí. Viac info po telefóne. Cena dohodouˇ Samota, kľud, žiadny turisti okolo Vás iba nádherná príroda.
Silvestrovský pobyt
Dobrý, predám Silvestrovský pobyt v penzióne Kralov dvor, Cremosne v termíne od 28.12. do 2.1.2023.V cene je polpenzia a wellnes. Pobyt pre 2 osoby je v cene 1037.00.pri rýchlom jednaní zľava 100 €.Dôvod nečakaná rodinná udalosť.
Vymením Tatry za more-pobyt v apartmane Štrbské Pleso zamore
Vymením pobyt v mojom 3-izbovom apartmáne (max. 4-6 osôb) priamo na Štrbskom Plese (váš nástup kedykoľvek v roku, aj dlhodobo opakovane) za týždenný letný pobyt (vrátane začiatku septembra) vo vašom prímorskom apartmáne, napr. v Chorvátsku pre 2-4 osoby. paperlife.sro@