inzercia, predaj, predám, bazár

Rekuperačná jednotka Brink Renovent Excellent 300

Kategória: Ostatné - biela

Predám rekuperačnú jednotku Brink Renovent Excellent 300 4/0 L. Veľmi krátko používaná. Kupovaná v roku 2019. Záruka do 2024/6. Bez poškodenia! Viac info po tel.
Rekuperačná jednotka Brink Renovent Excellent 300
Podobné inzeráty
Rekuperáčna jednotka.
Rekuperáčna jednotka s entalpickým výmenníkom tepla. Nová. Max výkon 350 m3/h. Pre tlaku 250 Pa - 250 m3/h. Rekuperáčna jednotka je kompletné:EC motor, ovládací panel, entalpický výmenník tepla, keramický ohrievač a bypass systém! Montáž a kompletizáciu potrebného materiálu vykonávame po celom Slovensku. Zľavy pre veľkoobchodných zákazníkov. Sme pripravení vám pomôcť so samoinštaláciou - pri nákupe komplexných zariadení a materiálov u nás poskytneme bezplatne výkres na inštaláciu. Štandardná sada obsahuje aj tlmiče na výfukovej a prívodnej vetve. Rozdvojky a flexibilné vzduchovody z antistatického a antibakteriálneho materiálu. existujú rôzne možnosti pre dizajnové difúzory pre miestnosti. V mojej cenovej ponuke je uvedená cena za rekuperáčnu jednotku.
Daikin ftxc35 ..
Klimatizácia 3,5 kw FTXC35C/RXC35C Mám dva kusy,komplet nerozbalené vonkajšia jednotka +vnútorná jednotka + Wi-Fi. Nakoniec sme sa rozhodli pre multisplit a tieto ostali. Nové v záruke. - chladiaci výkon 3,5 kW - vykurovací výkon 4,0 kW SEER 6,87 (chladeni) SCOP 4,0 (kúrenie) · Vnútorná jednotka · Rozmery: 770x288x234 šxvxh · hmotnosť: 9,5 kg · Vonkajšia jednotka · Rozmery: 658x550x273 šxvxh · hmotnosť: 26 kg Možnosť uvedenia do prevádzky. Kontakt v nadpise a mene. MÁM UŽ LEN 1KS.
Klimatizácia VIVAX ACP-12CH35AESI
Predám úplne novú originál zabalenú klimatizáciu Vivax S-Design 3,5kw ACP-12CH35AESI v záruke vhodné aj na kúrenie. Ceny na eshopoch od 540 eur. Popis: Dizajnová séria S predstavuje niečo úplne nové na trhu klimatizácií. Veľmi jednoduchá inštalácia, ľahká údržba a jednoduché čistenie, čo šetrí váš čas aj peniaze. Špeciálna 3D invertorová technológia umožňuje výraznú úsporu energie, tichú prevádzku a dlhotrvajúcu kvalitu. Vnútorná jednotka má bio filter, vďaka čomu je mimoriadne vhodná pre ľudí citlivých na znečistený vzduch, zatiaľ čo vonku má úplne nový dizajn, ktorý je teraz ešte tichší a odolnejší voči vonkajším vplyvom. Estetický avantgardný vzhľad a inovatívny dizajn vám umožňujú oddeliť sa od ostatných používateľov. Klimatizácia obsahuje sterilizáciu vzduchu a je vhodná na vykurovanie domu, bytu, kancelárie, skladu. Klimatizácia vykuruje až do -15°C vonkajšej teploty. Možná úprava na vykurovanie až do -25°C vonkajšej teploty. Klimatizácia na kúrenie Vivax model S poskytne pekný dizajn, funkčnosť, wifi ovládanie a ionizáciu vzduchu. Nástenná klimatizácia VIVAX S-Design ACP-12CH35AESI (set s kompresorom) predstavuje najlepší pomer ceny a kvality. Špeciálna technológia 3D invertora umožňuje výrazné úspory energie, tichú prevádzku a dlhodobú kvalitu. Vnútorná jednotka má sterilizáciu vzduchu,bio filter a ionizátor, čo robí klimatizáciu mimoriadne vhodnou pre ľudí citlivých na znečistený vzduch. Vonkajšia jednotka sa skladá s kompresora a ohrievača kondenzátora, čo klimatizáciu robí mimoriadne účinnou v režime vykurovania. To všetko je v energetickej triede A ++ chladenie a A + kúrenie. Vnútorná jednotka klimatizácie je k dispozícii vo viacerých farebných variantách: biela, zlatá, červená, čierná a strieborná. Po dokúpení WIFI modulu môžete rozšíriť funkcie zariadenia. Jednoducho ho zasuniete do klimatizačnej jednotky a máte možnosť jednoduchého pripojenia a ovládania klimatizačnej jednotky cez WIFI pomocou aplikácie NetHome Plus pre Android alebo IOS. Okrem vypnutia a zapnutia prostredníctvom mobilnej aplikácie si môžete nastaviť časovač, zistiť koľko energie spotrebuje vaša klimatizácia, a v akom režime pracuje a diagnostikovať potenciálne zlyhanie. FUNKCIE: Digitálny display WiFi Ready DC inverter Bezhlučná prevádzka Sleep mode ECO mode Časovač 12 rýchlosti ventilátora vnútornej jednotky Inteligentné odmrazovanie Prachový filter BIO filter Turbo funkcia I Feel snímač v diaľkovom ovládači posiela informáciu vnútornej jednotke , čím zaručuje maximálny komfort v blízkosti osôb v miestnosti Mono a Multi systémy Sterilizátor - UV svetlo - Uvoľňuje záporné ióny, eliminuje nepríjemné prachy, prach, dym a peľ. Poskytuje svieži a čístý vzduch. Samočistenie - Pomocou tejto funkcie sa odstraňujú baktérie, zabraňuje sa ich tvrobe, ovzdušie sa stáva čistejším a sviežejším. Automatický reštart (po výpadku elektrickej energie). Tel.kontakt:
klimatizacia  Samsung AR12 , 2x vnut. jednotka (pre 2x izby)
predam kvalitnu, uspornu, Smart , bytovu-domovu, Klimatizaciu Samsung AR12TX ,upnle funkcna, v zaruke. 2x vnutorna jednotka ( pre 2. miesnosti) 1x vonkjsia jednotka sučastou je 2x ovladac klima namontovana v byte v Presove 2mes.pouzivana (=skoro vobec neuzivana) v zaruke montovane maj 2021 dôvod predaja : novy majitel bytu, nevyuzivam. vykon 1x vnutornej jednotky 3.5 kW chladenie 4 kW ohrev smart funkcie úsporna energetická trieda A++/A+ Klima je namontovana funkcna, ...tak ako je na foto. Dakujem vaznym zaujemcom, spekulanti nevolat. Inzerat plati do zmazania.
Klimatizácia Gree multisplit GWHD (18)NK600
Predám úplne novú originál zabalenú klimatizáciu Gree multisplit GWHD(18)NK 600. Vonkajšia jednotka 5,3 kW Vnútorná jednotka 3,5 kW Vnútorná jednotka 2,7 kw MULTISPLIT, s ekologickým chladivom R32, umožňujú napojenie 2ks vnútorných jednotiek v ľubovoľnom modelovom prevedení, či už nástenné, kazetové, kanálové, podstropné alebo parapetné. Výhodou oproti SPLIT jednotkám je použitie len jednej vonkajšej jednotky, čo šetrí energiu a priestor. Jednotky sú úsporne vďaka najmodernejšej G10 inverterovej technológií. Dokážu pracovať aj pri nízkych teplotách, chladenie -15°C a vykurovanie od -22°C.
ELEKTRICKÝ OLEJOVÝ RADIÁTOR
Uplne novy, este zabaleny, neotvoreny. Prosim iba mailova komunikacia. Aktualne do zmazania. 10 vyhrievacích článkov Príkon: 2 300 W 3 nastavenia teploty - 1 000 W - 1 300 W - 2 300 W Rozsah nastavenia teploty: 5-35 °C Režim ECO LCD displej Diaľkové ovládanie Nový tvar ohrievacích článkov zvyšuje účinnosť ohrevu o 27%