inzercia, predaj, predám, bazár

Rekvizita na fotenie kočik

Kategória: Ostatné

Predam retro kočik na newborn fotenie a fotenie deti
Rozmer vanicky 35cm, vyska 42cm

Na fotke 4tyzdnove dieta
Rekvizita na fotenie kočik
Podobné inzeráty
Hodiny veľké ružové - rekvizita na fotenie
Hodiny veľké ružové- rekvizita na fotenie
Hodiny veľké ružové - rekvizita na fotenie
Hodiny veľké ružové - rekvizita na fotenie
fotografovanie / fotenie portrétov, svadieb a pod
Ponúkam fotografovanie - rodinných portrétov, portrétov jednotlivcov či detí, - osláv, svadieb, rôznych spoločenských a kultúrnych akcií, - fotenie domácich miláčikov (psov, koní…), - produktové či reportážne fotenie Fotografovanie môže prebiehať ako v interiéri, tak voľne v prírode napr. pri prechádzke. V prípade záujmu o fotenie, dohodneme termín a miesto fotenia v rámci celého Sk a ČR… Fotenie je na pomedzí portrétnej a dokumentárnej fotografie - viď. ukážky… Fotografie odovzdám v dohodnutom počte po spracovaní úprav či retuše a to v plnom rozlíšení vhodnom na tlač… V prípade záujmu ponúkam taktiež grafické služby. kontakt na tel. čísle, prípadne e-mail: dominhajko@
Profesionálny fotograf
Fotenie svadieb, predsvadobné fotenie v exteriéroch, zásnubné fotenie, fotenie rodiny,detí,narodenie detí,prijímanie, reportážne fotografie,fotenie firemných akcií a prezentačných akcií, reklamné fotografie,maturitné tablá a maturitné večierky.
rekvizita na svadobné fotenie Sme Svoji ružovo modré
Predám originálne tabuľky na svadobné fotenie, sú vyrobené z preglejky hrúbky 3mm, ručne maľované vodouriediteľnými farbami a prelakované. 2 vrstvy 3D efekt Veľkosť: ovál 17 x 10,5 cm, výška tabuľky s rúčkou 29 cm Kupované na sashe, pôvodná cena 18,90 eur Pošlem poštou alebo osobný odber Prešov.
Rekvizita na fotenie - svadba
Predám rekvizitu na fotenie tabuľky: Mr. Right Mrs. Always Right Cena 5euro dokopy predám len ako celok, posielam po prevode peňazí na účet.