inzercia, predaj, predám, bazár

Relikviár s relikviou Agnus Dei/ Baránok boží

Kategória: Zberateľstvo

Relikviár s relikviou Agnus Dei/ Baránok boží. Pápež Pius XI, rok 1922-1939.
Relikvia je za sklom.

Váha 350g
Výška 24 cm
Šírka otvorené 25 cm.

Predám len do dobrých rúk!

Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Agnus Dei/ Baránok boží
Podobné inzeráty
Relikviár s relikviou Agnus Dei/ Baránok Boží
Relikviár s relikviou Agnus Dei/ Baránok Boží. Pečať pápeža Pius XI, rok 1922-1939. Relikvia je za sklom a je súčasťou triptychu. Agnus Dei (lat. baránok Boží) je veľmi starý a rozšírený symbol pre Ježiša Krista. Ježiš je pre kresťanov baránkom, ktorý sa ako Syn Boží obetoval kvôli ľuďom za odpustenie ich hriechov. Tento druh relikvií sa už nevyrába, je to vosk z veľkonočnej sviece a pečať pápeža. Váha 350g Výška 24 cm Šírka otvorené 25 cm. Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätý Ján Mária Vianney
Krásny relikviár s relikviou Svätý Ján Mária Vianney z roku 1864. Relikvia je 2. triedy, z odevu Svätého. Relikviár sa dá považovať zároveň za dekrét pravosti. Vnútorné rozmery 9 cm x 5,5 cm, vokajšie rozmery 15 cm x 11 cm. Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za relikviár.
Relikviár s relikviou Blahoslavený Benedikt z Urbina
Krásny relikviár z 19. Storočia s relikviou Blahoslaveného Benedikta z Urbina- relikvia I.triedy Bl. Benedikt z Urbina (1560 – 1625) "Vznešený služobník pokory", kňaz kapucín, I. rád. V rokoch 1600–1602 pôsobil ako misionár aj v Čechách. Materiál: Meď, mosadz, bronz. Váha: 146 g Rozmer: 12.5 x 10 cm Drevená krabička so saténovou podstielkou je v tiež v cene. Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätej Markéty z Cortony
Relikviár z 19. storočia s relikviou Svätá Markéta z Cortony. Vo vnútri nite striebornej a zlatej farby obklopujú svätú relikviu (2. triedy, z odevu) s latinským nadpisom: - "EX HABIT.S.MARGARITAE COR." Relikvia je zapečatená církevnou pečaťou. Veľkosť púzdra: 2,5 x 3 cm Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätá Filoména s dekrétom pravosti
Relikviár s relikviou Svätá Filoména s dekrétom pravosti. Niť striebornej farby obklopuje svätú relikviu (2. triedy) s latinským nadpisom: “EX INDUM. S. PHILOMENAE” Relikvia je zapečatená cirkevnou pečaťou! Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätý Kajetán s dekrétom pravosti
Relikviár s relikviou Svätý Kajetán z roku 1803 s dekrétom pravosti. Krabička so saténovou výstielkou je v cene. Relikvia je ex Planeta (eucharistický odev)- Relikvia II. triedy Materiál pravdepodobne mosadz/ meď/ bronz Ca 3x2.5 cm, 5.5g Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.