inzercia, predaj, predám, bazár

Relikviár s relikviou Svätá Filoména s dekrétom pravosti

Kategória: Zberateľstvo

Relikviár s relikviou Svätá Filoména s dekrétom pravosti.

Niť striebornej farby obklopuje svätú relikviu (2. triedy) s latinským nadpisom:

“EX INDUM. S. PHILOMENAE”


Relikvia je zapečatená cirkevnou pečaťou!

Predám len do dobrých rúk!

Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätá Filoména s dekrétom pravosti
Podobné inzeráty
Relikviár s relikviou Svätý Kajetán s dekrétom pravosti
Relikviár s relikviou Svätý Kajetán z roku 1803 s dekrétom pravosti. Krabička so saténovou výstielkou je v cene. Relikvia je ex Planeta (eucharistický odev)- Relikvia II. triedy Materiál pravdepodobne mosadz/ meď/ bronz Ca 3x2.5 cm, 5.5g Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s 12 relikviami: P. Mária, S. Vincentia, S. Uršuľa
Krásny relikviár pravdepodobne z prvej polovice 19.storočia venovaný Sätej Vincencii. V predu krásne brúsené sklo a zo zadu uzatvorený drevom. V strede kríž obklopený ozdobnými niťami zlatej farby a 12 timi Svätými Relikviami s latinskými nadpismi: - Lac: B:V:M: - Relikvia z mlieka Panny Márie - S: Catharina V.M.: Rok 300: Svätá Katarína Alexandrijská, panna a mučeníčka za Maximina Augusta, po prekonaní 40 filozofov sa vzdáva Augustovi a Porfyriovi ako vodcovi s vojskom. - S: Jucunda M.: Svätá Jucunda z Nikomédie, mučeníčka, ktorá zomrela v Nikomédii - S: Victoria M.: Rok 255: Španielsku počas nepokojov Batestani, svätá Viktória, utekajúca z Ríma, prišla do Španielska, a 23. decembra, hromadí vavríny svojho panenstva na chválu mučeníctva, ktoré pretrpela pre vieru v Krista. - S: Clementia M.: Svätá Klementia Mučeníčka, sviatok má 12. Apríla. - S: Vincentia M.: Rok 424: V Cauria v Španielsku je katolícka portugalská Panna, menom Vincentia, zasiahnutá takmer nesmiernym mučením zo strany heretických ariánov: keď už bola katolícka, nebude namočená v krste heretikov: ktorými tohto roku v dňoch marca, najprísnejšie potrestaná, panna a mučeníčka, putuje do neba. - Reliquia S:S: Ďalší svätci - S: Clara V.M.: Svätá Klára, panna a mučeníčka, sviatok má 12. Augusta. - S: Placida M.: Plácida je uctievaná svätica v Santa María de Rubiáns ( Vilagarcía de Arousa ), jednej z najmodernejších svätých katakomb v Galícii . - S: Columba M.: Rok 273: Columba zo Sens bola panna a mníška, ktorá sa narodila v šľachtickej pohanskej rodine v severozápadnom Španielsku. Ako dieťa odišla zo Španielska do Francúzska, aby sa vyhla odsúdeniu ako kresťanka, a prijala krstné meno Columba, čo vo francúzštine znamená „holubica“. Usadila sa vo francúzskom Sens, kde si ju všimol rímsky cisár Aurelianus a snažil sa ju prinútiť vydať sa za jeho syna. Keď odmietla, uväznil ju. Pred upálením zaživa ju chránila medvedica a zázračná dažďová sprcha, no napokon jej sťali hlavu. Columba bola uctievaná v celom Francúzsku; nad jej relikviami bola neskôr postavená kaplnka a nakoniec tu bolo postavené opátstvo Sens, ktoré bolo svojho času pútnickým miestom na jej počesť. - S: Vincentia M.: Pozri vyžšie, ide o druhú relikviu s tým istým menom, čo naznačuje že, relivkiár je venovaný práve jej. - S: Ursula M.:Rok 383: Svätá Uršula je legendárna rímsko-britská kresťanská svätica, ktorá zomrela 21. októbra 383 alebo 385. Jej sviatok vo všeobecnom rímskom kalendári spred roku 1970 je 21. október. Váha: 31g Veľkosť: 6,5 x 5,5cm Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätá Kolumba a Svätá Rufina
Relikviár z 19. storočia s relikviami 2 svätých (1. trieda): - Svätá Kolumba zo Sens - Svätá Rufina Vo vnútri sväté relikvie s latinským nápisom: - "S.COLOMBAE M." - "S.RUFINAE V.M." Relikvie sú zapečatené cirkevnou pečaťou. Hodvábne vlákna sú neporušené. Veľkosť púzdra: 2.5 x 2 cm Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Svätý Ján Mária Vianney
Krásny relikviár s relikviou Svätý Ján Mária Vianney z roku 1864. Relikvia je 2. triedy, z odevu Svätého. Relikviár sa dá považovať zároveň za dekrét pravosti. Vnútorné rozmery 9 cm x 5,5 cm, vokajšie rozmery 15 cm x 11 cm. Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za relikviár.
Relikviár s relikviou Svätej Markéty z Cortony
Relikviár z 19. storočia s relikviou Svätá Markéta z Cortony. Vo vnútri nite striebornej a zlatej farby obklopujú svätú relikviu (2. triedy, z odevu) s latinským nadpisom: - "EX HABIT.S.MARGARITAE COR." Relikvia je zapečatená církevnou pečaťou. Veľkosť púzdra: 2,5 x 3 cm Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Relikviár s relikviou Blahoslavený Benedikt z Urbina
Krásny relikviár z 19. Storočia s relikviou Blahoslaveného Benedikta z Urbina- relikvia I.triedy Bl. Benedikt z Urbina (1560 – 1625) "Vznešený služobník pokory", kňaz kapucín, I. rád. V rokoch 1600–1602 pôsobil ako misionár aj v Čechách. Materiál: Meď, mosadz, bronz. Váha: 146 g Rozmer: 12.5 x 10 cm Drevená krabička so saténovou podstielkou je v tiež v cene. Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.