inzercia, predaj, predám, bazár

Reprobox Marshall

Kategória: Zvuková technika

Reprobox Marshall MG412ACF zo série Carbon Fibre:

Výkon: 120W
Reproduktor: 4 x 12''
Impedancia: 8 ohm
Hmotnosť: 24 kg

Reprobox je v bezchybnom stave. Má menšie známky používania ale nič čo by ovplyvnilo funkčnosť.

S cenou sa dá pohnúť
Reprobox Marshall
Podobné inzeráty
reprobox Marshall MG412A - 8 ohm
Predám tento reprobox - Marshall 4x12. Kupoval som ho nový v Music City Praha v roku 2018. Plne funkčný, stav nového kusu. Mám k tomu aj originál krabicu. Viem doviezť po ceste Námestovo-Čadca-Ostrava. Predávam, lebo nevyužijem. Prípadne vymením za reprobox 1x12 po dohode. Odkaz:
Marshall Origin 50 head + reprobox 4x12
Predám túto aparatúru. Tento komplet som kupoval nový v Prahe v roku 2018. Komplet sa skladá z: 1.Marshall Origin 50 H -elektrónková jednokanálová hlava (450 €)- 2. reprobox MG412 (200 €) - zkosená 4x12 - Mám k tomu aj originál krabice. Viem doviezť po ceste Námestovo-Čadca-Ostrava. Predávam, lebo chcem vyskúšať niečo iné. Cena za komplet 650 €. Predám aj osobitne (ceny sú uvedené vyššie). Možná dohoda.
Marshall MS-4
Stav veľmi dobrý, bez poškodenia. Nevyužívame ho, tak posúvame pre toho, komu sa viac zíde. Pošlem aj s 9V batériou. Prenosný zosilňovač zo stajne Marshall je skvelý doplnok každého gitaristu, ktorý chce hrať aj mimo dosahu robustnej aparatúry . Ideálne pre tréning alebo improvizované vystúpenie, kedy využijete zadný stojan. Zosilňovač je možné napájať adaptérom alebo batériami, takže si svoju gitarovú vezmete kamkoľvek až ku svojim poslucháčom. Marshall MS-4 má 1W výstup do reproduktora, prípadne využijete konektor pre slúchadlá. MS-4 je vybavený samostatnými ovládačmi zisku zosilnenie (gain), hlasitosti a ovládačom Tone k frekvenčným úpravám. Celý zosilňovač je spracovaný v klasickom retro štýle s koženým vzhľadom, zaoblenými hranami a s neodmysliteľným, zlatistým nápisom Marshall. Rozmery: 25 × 11 × 6 (V x Š x H) Viac info tu:
reprobox Marshall MG412A - 8 ohm
Predám tento skosený reprobox - Marshall 4x12. Kupoval som ho nový v Music City Praha v roku 2018. Plne funkčný, stav nového kusu. Reproduktory som nemenil. Sú tam od výroby pôvodné Celestion G12-412MG. Mám k tomu aj originál krabicu. Viem doviezť po ceste Námestovo-Čadca-Ostrava. Predávam, lebo nevyužijem. Pri rýchlom a normálnom jednaní možná dohoda na cene. Odkaz:
DV Mark Neoklasik 4x12 reprobox -predam
predam: DV Mark Neoclassic 412 gitarový reprobox, Reproduktor: 4x 12" Neoclassic DV Mark custom-made, Výkon: 600W, Impedancia: 8Ohm/2x 16Ohm, Rozmery: 705mm x 765mm x 335mm, Hmotnosť: 22,2kg DV Neoclassic 412 je gitarový reprobox od spoločnosti DV Mark. Tento kabinet patrí medzi základné boxy a poskytuje slávny, klasický zvuk a hlboký, pútavý tón. Jeho výhodou je možnosť zapojenia zosilňovača nielen od spoločnosti DV Mark, ale aj inej hlavy, alebo stereo zosilňovača. Vďaka svojej univerzálnosti, praktickosti a výkonu je ideálnym boxom pre všetkých hráčov a akýkoľvek hudobný žáner. Reprobox disponuje kvalitnými štyrmi 12" reproduktormi Neoclassic DV Mark custom-made. Kabinet pojme výkon 600W a jeho impedancia je 8Ohm (mono), alebo 2x 16Ohm (stereo). DV Neoclassic 412 má uzatvorenú zadnú stenu.
dB Technologies OPERA 10
Predám aktívné reproboxy dB Technologies OPERA 10.Veľmi málo používané,stav ako nové. +originálne cover obaly v cene. -len osobný odber.Cena za 2ks -Dvojpásmový aktívny reprobox zo série Opera. Reprobox je osadený zosilňovačom triedy D s celkovým výkonom až 1200W peak (600W RMS). Reproduktorové osadenie pozostáva z jedného basového reproduktoru s priemerom 10" a výškového meniča s priemerom 1", ktoré produkujú zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 58 Hz do 20 kHz pri úrovni -10dB a 70Hz - 19,6 kHz pri úrovni -3dB. Reprobox ponúka maximálne SPL 128dB. Horizontálny zvukový rozptyl sa pohybuje v uhle 100° (asymetricky), vertikálne reprobox pokrýva uhol 85°. Samozrejmosťou je vstavané DSP s 24bit/48kHz AD/DA konvertorom, ktoré sa stará o 8 nastaviteľných presetov a ochranu pred prebudením a prehriatím. Zadný panel je vybavený kombinovaným vstupným konektorom typu XLR/Jack 6,3 mm pre linkový signál a rovnakým konektorom pre nástrojový signál. Výstupný konektor typu XLR slúži na vzájomné prepájanie viacerých reproboxov alebo ako Mix Out.